۲۱فروردین۱۳،

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: در دولتهای نهم و دهم مجموعا ۵۵ هزار و ۶۰۲ کیلومتر آزادراه، بزرگراه، راهآهن و راه روستایی افتتاح شده و ۴۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه نیز در حال ساخت است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مازندران، مهندس “علی نیکزاد”، در حاشیه مراسم افتتاح منطقه چهار آزادراه تهران – شمال به طول ۲۱ کیلومتر و آغاز عملیات اجرایی پروژه راه اصلی قزوین – الموت – تنکابن، افزود: حملونقل اعم از هوایی، زمینی و ریلی و در کل، ارتباطات، سبب توسعه، تحول و ارتقاء امنیت و رفاه عمومی هر منطقهای میشود.
وی با اشاره به آزادراه تهران – شمال، تصریح کرد: آزادراه تهران – شمال از سال ۷۲ در چهار قطعه آغاز شده که تا سال ۸۹، به میزان ۶۴ درصد پیشرفت فیزیکی و در سالهای ۹۱ – ۹۰، به میزان ۳۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. این پروژه اعتباری بالغ بر ۲۱۳ میلیارد تومان هزینه دربر داشته است.
نیکزاد در مورد پروژه راه قزوین – الموت - تنکابن نیز گفت: این پروژه امروز با اعتبار ۷۹۰ میلیارد تومان آغاز شد که ۵۰۰ میلیارد تومان برای آن تامین اعتبار شده است.
انتهای پیام
ایسنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com