بیماری لایم

سلامت > درمان– کمتراز نیم قرن از شناخته‌شدن بیماری لایم می‌گذرد؛ بیماری‌ای که از طریق بیماری‌زاهای حیوانی و یا عوامل عفونی به انسان منتقل می‌شود.

لایم معمولا با یک دانه قرمز نسبتا بزرگ خود را نشان می‌دهد و بعد ازچند هفته اگر درمان نشود باکتری‌ها به مفاصل یا شاید اندام‌های دیگر مخصوصا دستگاه عصبی مرکزی فرد حمله می‌کنند. گیاه درمانگران در این زمینه به گیاهانی که محرک دستگاه ایمنی بدن هستند و مقاومت بدن را در برابر عفونت‌های باکتریایی بالا می‌برند، اشاره می‌کنند.

بنا بر مطالعات علمی اکیناسه یکی از این گیاهان است و این گیاه امروزه به‌صورت چای، تنتور و کپسول به فروش می‌رسد. سیر مثل همیشه یکی دیگر از پیشنهاد‌های گیاه درمانگران برای مقابله با انواع عفونت‌هاست.

گفته می‌شود لویی‌پاستور نخستین کسی است که اثر ضد‌باکتریایی سیر را توضیح داده است. مطالعات علمی نشان می‌دهد سیر حتی روی سویه‌های باکتریایی مقاوم به آنتی بیوتیک هم مؤثر است.

نتایج تحقیقاتی در هلند نشان می‌دهد برای دریافت بهترین تأثیر آنتی بیوتیکی سیر نیاز به خوردن روزانه پنج تا ۱۵حبه آن است. پس از سیر غافل نشوید اگرچه به مقدار کم. طب مکمل نوشیدن چای آویشن، رازک، مرزنگوش و اکلیل کوهی را نیز برای بهره‌مندی از ترکیبات باکتری کش آنها مؤثر می‌داند.


RSS

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.