جام جم آنلاین: تیم ملی والیبال عصر امروز در دیداری تدارکاتی توانست از سد قهرمان آفریقا عبور کند.
تیمهای ملی والیبال ایران و تونس از ساعت ۱۸ امروز در اولین دیدار دوستانه به مصاف هم رفتند که شاگردان ولاسکو با نتیجه ۳ بر یک با امتیازهای ۲۵ بر ۲۲، ۲۵ بر ۱۶ و ۲۵ بر ۲۳ حریف خود را از پیش رو برداشتند و تنها گیم سوم را با حساب ۲۳ بر ۲۵ به حریف واگذار کردند.
خولیو ولاسکو تیم ایران را با ترکیب نادی، موسوی، معروف، ظریف، میرزاجانپور، غفور و قائمی به میدان فرستاد.
این دیدار در حضور حدود ۱۰۰ نفر تماشاگر در سالن والیبال مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد و محمدرضا داورزنی، رییس فدراسیون والیبال، شریف زاده، محمود افشار دوست، اعضای تیم ملی جوانان، عباس برقی، حسینعلی مهرانپور، امیر حسین منظمی و فرهاد اعرابی از تماشاگران ویژه این دیدار بودند.
تیم ایران خود را برای شرکت در رقابتهای زیر گروه لیگ جهانی آماده می کند و تیم ملی تونس نیز برای حضور در رقابتهای والیبال المپیک ۲۰۱۲ لندن آماده میشود.
دومین دیدار این دو تیم ساعت ۱۸ فردا شنبه ۲۴ تیرماه در سالن والیبال مجموعه ورزشی آزادی برگزار خواهد شد. (فارس)
jamejamonline.ir – 22 – RSS Version