جزییات«بیمه دانش» اعلام شد:سقف تعهدات بیمه تکمیلی/تاسیس شعب بیمه در دانشگاه‌ها

49-2.jpg

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: به منظور ارتقای سلامت دانشجویان برای اولین بار پوشش تکمیلی درمان دانشجویان شاغل به تحصیل در سراسر کشور ایجاد شد که طی آن دانشجویان در صورت تمایل می‌توانند، خود و خانواده خود را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهند.

به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهندس کیوان مرادیان کوچک‌سرایی امروز در نشست مطبوعاتی که در محل صندوق رفاه دانشجویان برگزار شد، اعلام کرد: با تجمیع بیمه تکمیلی با بیمه حوادث، بیمه دانشجویی تحت عنوان «بیمه دانش» نامگذاری شد که بر اساس آن کلیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید علاوه بر اینکه تحت پوشش بیمه حوادث هستند، در صورت تمایل می‌توانند خود و خانواده خود را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهند.

وی با بیان اینکه از مهر ماه امسال در نظر داریم دانشجویان را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهیم، تصریح کرد: بر این اساس دانشجویان ماهانه ۶ هزار تومان برای بحث بیمه تکمیلی پرداخت خواهند کنند که ۴۰۰۰ هزار تومان مربوط به خدمات عمومی و دو هزار تومان مربوط به خدمت ویژه (عینک و دندانپزشکی) است.

وی افزود: در واقع دانشجویانی که تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می‌گیرند، در سال هزینه‌ای که پرداخت‌ می‌کنند، ۷۲ هزار تومان است و دانشجویانی که نتوانند این مبلغ را بپردازند می‌توانند ۱۰۰ درصد این رقم را به عنوان وام دریافت کنند و ۹ ماه پس از فارغ‌التحصیلی به مدت ۶۰ ماه آن را بازپرداخت کنند.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: بیمه تکمیلی فعلا برای دانشجویان اختیاری است.

وی با بیان اینکه خدمات تحت پوشش بیمه شامل جراحی‌های عمومی، تامین هزینه‌های بیمارستانی، خدمات پاراکلینیکی، جبران هزینه‌های آزمایشگاهی، جبران هزینه‌های زایمان طبیعی و سزارین، تامین هزینه‌های آمبولانس در خارج و داخل شهر، دندانپزشکی و عینک می‌باشد، در خصوص خدمات شرکت‌های بیمه‌ای به دانشجویان در هر دوره یکساله، گفت: بر این اساس شرکت‌های بیمه‌ای برای جراحی‌های عمومی تا سه میلیون تومان، برای جراحی‌های خاص تا پنج میلیون تومان، برای جبران هزینه‌های آزمایشگاهی ۲۰۰ هزار تومان، برای بحث دندانپزشکی تا سقف ۲۰۰ هزار تومان و برای عینک نیز ۱۰۰ هزار تومان در سال هزینه می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: ۱۰ درصد از کل سرجمع بیمه تکمیلی در اختیار صندوق رفاه قرار می‌گیرد تا دانشجویانی که هزینه آنها بیش از رقم‌های ذکر شده باشد، بتوانند به صندوق رفاه مراجعه کنند و هزینه بیشتری را دریافت کنند.

به گفته وی، شرکت‌های طرف قرارداد بیمه‌ای با صندوق رفاه دانشجویان شامل شرکت‌های دانا، دی، سینا و کارآفرین است.

کوچک‌سرایی با بیان اینکه ارائه پوشش‌های بیمه‌ای برای چهار میلیون دانشگاه امکان‌پذیر است، گفت: همچنین از اول مهر ماه مدنظر است که شرکت‌های بیمه‌ای باجه‌هایی را در دانشگاه‌ها تاسیس کنند تا دانشجویان بتوانند از خدمات آن استفاده کنند.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم همچنین با بیان اینکه بیمه حوادث برای دانشجویان به صورت اجباری اجرایی می‌شود، گفت: نرخ بیمه حوادث در سال دو هزار تومان است.

وی خاطر نشان کرد: همچنین برای کلیه دانشجویان تحت پوشش کارت بیمه حوادث تکمیلی صادر خواهد شد.

انتهای پیام


ایسنا

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.