رایزنی برای واردات ۳ هزار کامیون دست دوم/ ۷هزار کامیون داخلی چشم به راه خریدار

فروردین ۱۴۰۳

دبیر انجمن خودروسازان با انتقاد از رایزنی سازمان حمل و نقل جاده‌ای کشور برای واردات سه هزار دستگاه کامیون دست دوم فرسوده به کشور، گفت: این در حالی است که ۷ هزار دستگاه کامیون تولید داخل در انتظار خریدار مانده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،احمد نعمت‌بخش در گفت‌ و گو با  فارس اظهار داشت: سازمان حمل و نقل جاده‌ای کشور وابسته به وزارت راه و شهرسازی برای واردات ۳ هزار دستگاه کامیون دست دوم با شرکت آمیکو مذاکره کرده است.

وی ادامه داد: سبب تأسف است که در سال حماسه اقتصادی و در شرایطی که باید از تولید‌کنندگان داخلی حمایت شود، بحث واردات کامیون دست دوم مطرح و پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر خودروسازان به اندازه یک سوم تولید سال ۹۰ ، خودرو تولید می‌کنند، افزود: واردات کامیون دست دوم به کشور در حالی مطرح شده که ۷ هزار دستگاه کامیون CKD در پارکینگ شرکت آمیکو در انتظار خریدار است.

به گفته دبیر انجمن خودروسازان، توقف اجرای بسیاری از طرح‌های عمرانی، سبب اصلی کاهش تقاضا برای خرید کامیون‌های تولید داخل است و بازار خودروهای داخلی با رکود همراه شده است.

وی، سبب اصلی عدم فروش کامیون‌های آمیکو را نبود تقاضا برای خرید عنوان کرد و گفت: در زمینه تأمین قطعه برای تولید این کامیون‌ها کمبودی نداریم.

وی با بیان اینکه در اروپا از کامیون‌های تازه معمولاً در سه شیفت کاری استفاده می‌شود، گفت: به این ترتیب عمر واقعی کامیونی که سه سال کار کرده است، حدود ۹ سال خواهد بود و خرید و استفاده از این کامیون‌ها صرفه اقتصادی ندارد.

وی افزود: علاوه بر این، واردات کامیون‌های دست دوم، ارزبری بالایی را بابت تامین قطعات یدکی به همراه خواهد داشت.


باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

تا این لحظه ۱نظر ثبت شده
  1. رضا:

    در مورد واردات کامیون کارکرده با عمر سه سال این آقایانی که اظهار نظر میدهند که ارزبری زیادی دارد دروغ محض است بلی برای تولید کننده گان که کامیونهای چینی بی کیفیت را با بهای گزافی برای مردم می فروشند ضرر دارد واین در حالی است که نه تنها کامیون سه ساله بلکه کامیون پنج ساله اروپایی هم از کامیون صفر اینها بهتر است هم از لحاظ قطعات که قطعه کمتری نیاز دارد وهم از لحاظ کیفیت.

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.