شرایط ثبت نام مسکن ویژه تهران/آورده اولیه برای خرید مسکن ویژه تهران اعلام شد

وزیر راه و شهرسازی با اعلام شرایط ثبت نام مسکن ویژه تهران گفت: طی روزهای آینده پس از اطلاع‌رسانی ثبت نام مسکن ویژه تهران آغاز خواهد شد.

علی نیکزاد در حاشیه مراسم تجلیل از مسوولان فرودگاهی کشور پس از اجلاس سران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر شرایط ثبت نام در مسکن ویژه تهران اظهار کرد:‌ آغاز ثبت نام برای این طرح چند روز آینده اعلام می‌شود.
وی افزود: همه کسانی که زمین، خانه،‌ آپارتمان در تهران نداشته باشند و یا وام با یارانه نگرفته باشند، واجد شرایط دریافت مسکن ویژه تهران هستند.
نیکزاد افزود: امتیاز متاهل بودن، تعداد فرزندان، حضور شش ماهه در جبهه، همسر و فرزند شهید بودن، نخبه بودن و یا دارا بودن مدال المپیک ورزشی و المپیاد علمی از دیگر مواردی است که می‌تواند برای واجدان شرایط مسکن ویژه تهران محسوب شود.
وی همچنین به ایسنا گفت: یکی از شروط ثبت نام برای مسکن ویژه تهران سکونت حداقل پنج سال در تهران است که تا ۱۰ سال سکونت به ازای هر سال یک امتیاز در نظر گرفته می‌شود.
وزیر راه و شهرسازی در مورد نحوه پرداخت هزینه خرید مسکن ویژه تهران نیز گفت: طی چهار یا پنج مرحله، پول از مردم گرفته می‌شود و قیمت تمام شده محاسبه می‌شود و ۳۰ درصد قیمت زمین نیز از مردم اخذ خواهد شد و پس از واگذاری ۷۰ درصد قیمت خانه با اقساط ماهیانه کمتر از یک میلیون تومان گرفته خواهد شد.
او همچنین گفت:‌ آورده اولیه برای خرید مسکن ویژه تهران ۲۰ میلیون تومان است.

نیکزاد درباره سرشماری مسکن در ایران و وضعیت خانه‌های بیش‌تر از تعداد خانوارها گفت:‌ در سال ۸۵ طبق سرشماری ۱۷٫۵ میلیون خانوار با ۱۶٫۵ میلیون واحد مسکونی وجود داشته است، یعنی یک میلیون واحد مسکونی کمتر از تعداد خانوارها.
 

وی افزود: در سرشماری سال ۹۰ تعداد خانوارها به ۲۳٫۲ میلیون رسید، در حالی که ۲۳٫۶ میلیون واحد مسکونی وجود داشته است این یعنی ۴۰۰ هزار واحد مسکونی اضافه در کشور در مقایسه با تعداد خانوارها وجود دارد.
به گفته وزیر راه و شهرسازی، در سرشماری سال ۹۰ مشخص شد که یک میلیون و ۶۶۳ هزار واحد مسکونی کشور خالی است که در این بین ۳۷۲ هزار واحد مسکونی خالی در تهران وجود دارد.
وی در مورد مالیات بر خانه‌های خالی نیز یادآور شد:‌ در این مورد درخواست و مسائل مربوطه به مجلس تحویل داده شده که مجلس نیز با آن موافق است و امیدواریم به قانون تبدیل شود.
۳۹۳۹

دانلود   دانلود


خبرآنلاین

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.