عکس کودکی گلشیفته فراهانی

کودکی گلشیفته فراهانی

کودکی گلشیفته فراهانی

تا این لحظه ۳۵نظر ثبت شده
  1. سیاوش:

    حق قضاوت نداریم

  2. ایرانی:

    ایرانی

    برهنگی نشانه ی تمدن وآزادگی نیس که قداست ان را لوس میکنی ! ای کاش معنای ازادی و متمدن بودن را از انسان های آزاده آموخته بودی . آنگاه به خود صفت آزاده بودن را می دادی . خیلی برایت متاسفیم. به اندازه ی یک انسان حتی متحجر شناختی از ازادگی نداری . همان بهتر که در جامعه ایرانی نباشی . ایران متمدن به شخصی مثل شما نیازی ندارد . زیرا برهنگی نه هنر است ونه ازاده

  3. نام شما...مصی:

    هر کسی عمل خودش شاید که نیمه های شب توبه کرده ،،مثل حر بشه خدا اگه بخواد

  4. جواد:

    چرا؟

  5. گلی:

    متاسفم

  6. مریم:

    کوچک که بودی چهره معصومی داشتی کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدی ما که خیری ازت ندیدیم

  7. سلما:

    هی

  8. سیمین:

    طفلکی اونموقع چقدر معصوم بوده……. یعنی توی تربیت چی برا بچه هامون کم می ذاریم که معصومیتشون از دست می ره و تبدیل می شن به اونچه که نباید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  9. الهه:

    سلام گلشیفته،با روسری خیلی زیباتر بودی،من عاشق بازی و چهره ی زیبا و معصومت بودم،عکس برهنه ی تو اصلا زیبا نیست،هیچ جذابیتی در برهنگیت ندیدن،هدفت هر چی که بود،قطعا نشان دادن زیباییت نبود،چون برهنگی زیبا نیست،اما کاش همونطوری پوشیده و جذاب بودی و برای اعتراض به جای بدن عریانت از یک ایده ی نو وخلاقیت استفاده میکردی،برهنه شدن که کاری ندارد،کافیست که آدم نباشی و غرور وارزشت را زیرپا بگذاری

  10. راحیل:

    معصومیت از دست رفته!

  11. خودم:

    موندم چرا بعضیا فکر می کنن چون بدن خودش آزاد رقاصه های کاباره ها هم پس ادمای خوبی هستن بنده خدا خواسته خودشو به تمام مردم عرضه کنه تو ایران نشده رفته اون ور به مردای کاباره ها عرضه کرده بی حیا

  12. رسول:

    خوب شد رفت اگه میموند ابروی جفتمون میرفت

  13. ترنم:

    خدا به پدرش صبر بده خیلی سخته دخترشو اینجوری ببینه

  14. وطنم:

    برهنه شدن تو فیلما بخوره تو سرش،من نمیفهمم لخت شدنو گذاشتن پشت مجله دیگه براچیه؟؟ بنظرم این آدم یروانیه که ژست مظلومانه میگیره،اون احساسات پاک میلیونهاایرانی خصوصا مادرای ایرانی رو به بازی گرفت، نمیدونم شاید همش با نقشه قبلی بوده

  15. فاطمه:

    واقعا که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. مهتاب:

    واسه بعضیا متاسفم به خاطر این طرز تفکرشون که فکر میکنن ازادی تو برهنه شدنو نمایش دادن خودشونو ارضای یه مشت ادم دیگست طرز تفکرتون از یه بچه دو ساله هم کمتره…. اگه ازادی به لخت شدن بود الان خر از همه ازاد تر بودش ولی عین چی کار ازش میکشنو وقتی استفادشون ازش تموم شد عین اشغال میندازنش کنار….

    • الهام:

      واقعا” گل گفتی مهتاب خانم،مطمئن باش اینجورآدماهم واسه خودشون یه حیوونن،بیچاره الاغ که اسمش بد در رفته

  17. نام شما...:

    خ

  18. محدثه cr7:

    یعنی هر ایرانی بره خارج شبیه این میشه ؟البته به غیرازمن چون من رفتم واز خودم هم مطمئن هستم

  19. عباس:

    کاشکی در ایران به دنیا نیامده بودی

  20. رها:

    بخشهایی از مصاحبه گلشیفته با مجله نیویورک تایمز:
    عتیق رحیمی کارگردان فیلم سنگ صبور نخستین بار من را برای ایفای نقش اصلی فیلمش رد کرد.
    “رحیمی فکر می کرد من زیادی جوان زیبا وشادمان هستم.” اما من پافشاری کردم و به رحیمی گفتم که اگر نقش را به من ندهد با دلم نقش را یاد خواهم گرفت و در خیابان های پاریس آن را اجرا خواهم کرد!!!!!
    خانم گلشیفته!!! بازی توی فیلمهای سوپر هنر نیست بلکه………
    توام یه روزی به خودت میای…پشیمون میشی ازاینکه جایگاهتو توی کشورت چه آسون و ارزون فروختی….ولی اونروز دیگه خیلی دیر شده……………..

  21. غواص:

    آزادی با اشاعه فحشا مغایرت دارد خیلیای دیگه که مجالس پارتی بر گذار می کنند و تو خلوت هزار تا کار می کنند ولی کسی نمی دونه و نمی فهمه شاید گناهشون کمتر باشه چون حدیث داریم گناهی که تو ملا عام انجام بشه و همه بفهمند رو خدا به سادگی نمی بخشه.

  22. گلشیفته:

    گلشیفته یک هنرمند واقعیست، انسانی آزاد، زنی جسور و ستودنی.

    • سیاوش:

      با شما موافقم مضاف بر اینکه نه خدا و نه رسولانش هیچگونه حقی بابت قضاوت در مورد دیگران را به نداده اند فقط می توانیم بیننده باشیم

  23. nabil:

    جمیله تو هم هنر پیشه ای؟

  24. جمیله دهات:

    خیلی قشنگ بیدیک عکس من ازش دارم با الاغه

  25. ف ت:

    کاش به همین پاکی و سادگی میماند کاش نگاه معومانه اش ماندگار بود ولی افسوس

  26. لنا:

    با دیدن عکس کودکیت چشام پر شد گلشیفته کاش معصومیتت رو مثل بچگیات حفظ میکردی من عاشقت بودم منو ناراحت کردی.

  27. هیچی:

    همون حقشه که بره تو فیلم افغانیاباهاشونرابطه برقرار کنه تو ایران بود افتخاروآبروش که بیشتر بود

  28. نام شما...:

    .

  29. seti:

    hamishe adam bayad bedone to che jaygahi gharar gerefte.va bastegi dare azadi ro to chi bebini.berahne bodan dalile ghashangi bara azadi nist

  30. زیرک:

    چون بیماری روحی داشته . حالا شما دیگه پیگیری نکنید.

  31. محیا:

    باعث تاسفه واقعا . بازیگری که تو ایران انقد موفق بود چرا بای بره خودشو در معرض دد همگان قرار بده

  32. شینو:

    خیلی خوبه مرسی

    • ما اعراب جاهلی و غرب زده نیستیم .:

      عرب در دوران جاهلیت وعده ها و وعید (تهدید) هاى خداوندى را مورد اهمیت قرار نمى دادند و آنها را تکذیب مى نمودند. «یظنون بالله غیر الحق ظن الجاهلیه؛ آنان گمان ناحق درباره خدا (و وعده ها و وعیدهاى او) که همان گمان جاهلیت است دارند.» (آل عمران/ ۱۵۴)
      ۲- در دوران جاهلیت حکم بر مبناى هوى رائج بوده است. «و ان احکم بینهم بمآ انزل الله و لا تتبع اهوآئهم و احذرهم ان یفتنوک عن بعض مآ انزل الله الیک، فان تولوا فاعلم انما یرید الله ان یصیبهم ببعض ذنوبهم و ان کثیرا من الناس لفاسقون* افحکم الجاهلیه یبغون و من احسن من الله حکما لقوم یوقنون؛ و اینکه میان آنان مطابق آنچه که خدا نازل نموده است،حکم کن و از هوى هاى آنان پیروى منما و بر حذر باش از اینکه تو را از بعضى حقایق فرستاده شده از طرف خداوندى به سوى تو منحرف نمایند. اگر آنان از تو روى گرداندند، بدان که خداوند می خواهد آنان را به مجازات بعضى از گناهانشان گرفتار بسازد و قطعا عده کثیرى از مردم فاسقند. آیا آنان حکم جاهلیت را می خواهند و کیست بهتر از خداوند در حکم فرمودن براى کسانى که یقین آورده اند.» (مائده/ ۴۹- ۵۰)
      ۳-بى پروائى زنان در ظهور در میان مردم از مختصات جاهلیت بوده است. «و قرن فى بیوتکن و لا تبرجن تبرج الجاهلیه الاولى؛ اى زنان پیغمبر در خانه هاى خود مستقر باشید و مانند ظهور در دوران جاهلیت اولى در میان مردم ظاهر نشوید.» (احزاب/ ۳۳) مقصود از جاهلیت اولى، دوران تاریک جاهلیت پیش از بعثت پیامبر اکرم (ص) می باشد. در حقیقت مقصود از «اولى» گذشته و قدیم است. البته اقوال دیگر نیز در تفسیر «اولى» وجود دارد که به قول مرحوم علامه طباطبائى مستند به دلیل نمى باشند.
      ۴- حمیت و تعصب و پافشارى درباره معلومات ناچیز و خواسته هاى بى اساس، از بارزترین خواص زندگى در جاهلیت بوده است. این خاصیت تباه کننده ترین پدیده اى بود که زندگى مردم آن دوران را در خود فرو برده بود. «اذ جعل الذین کفروا فى قلوبهم الحمیه حمیه الجاهلیه فانزل الله سکینته على رسوله و على المؤمنین و الزمهم کلمه التقوى و کانوا احق بها و اهلها و کان الله بکل شىء علیما؛ چون آنان که کفر ورزیدند حمیت و تعصب در دلهاى خود قرار دادند حمیت و تعصب جاهلیت پس خداوند آرامش خود را بر رسولش و بر مؤمنین فرستاد و آنان را به اعتقاد و حرکت تقوائى الزام (موفق) فرمود، رسول خدا و مؤمنان شایسته تقوى و آرامش و داراى هلیت براى آن بودند و خداوند به همه چیز دانا است.» (فتح/ ۲۶)
      این پدیده بنیان کن مردم آن دوران را به روزگار سیاه نشانده بود. پرستشهاى جاهلانه که خود کشف از ضعف نفس و محدودیت اطلاعات و کوته بینى می نماید، مانند نژادپرستى که در قبائل عرب بیداد می کرد، همه سطوح روانى مردم جاهلیت را فرا گرفته بود. می توان گفت: اصلا پدیده اى به نام حیات و جان که در همه افراد نوع بشر وجود داشت براى یک فرد جاهلى مطرح نبود تا درباره احترام و ارزش آن دو بیندیشد امیر المؤمنین (ع) در توصیف و بیان خواص جاهلیت مطالبى می فرماید که باید مورد توجه قرار بگیرند. از آن جمله در توصیف بنى امیه می فرماید:
      ۱- و می فرماید: «ترد علیکم فتنتهم شوهآء مخشیه و قطعا جاهلیه لیس فیها منار هدى و لا علم یرى؛ (فتنه آشوب فساد و تباه کننده) بنى امیه با چهره اى بس زشت و رعب انگیز و گروه به گروه که متصف به جاهلیتند بر شما وارد می شود نه دلیل هدایتى در آنها وجود دارد و نه نشانى که براى هدایت دیده شود و ما صفات رذل آل امیه را می دانیم که آنان چگونه بار دیگر نژادپرستى و مقام پرستى و ثروت پرستى و حیله بازیها در راه وصول به مقاصد خودرا در جوامع مسلمین به راه انداختند.» (نهج البلاغه/ خطبه ۹۳ ص ۱۳۸)
      ۲- و می فرماید: «صدقه به ابنآء الحمیه و اخوان العصبیه و فرسان الکبر و الجاهلیه؛ شیطان را در تهدید به اغواى فرزندان آدم (ع) فرزندان مقاومت در مقابل حق و برادران تعصب (لجوج ها و متعصب ها) و سواران مرکب تکبر و جاهلیت تصدیق نمودند.» (خطبه ۱۹۲ ص ۲۸۷ و ۲۸۸) یعنى آنان با حرکات و اندیشه هاى خود تهدید شیطان را که اغوا کردن بود تصدیق نمودند و اغوا شدند.
      ۳- و می فرماید: «و استخفتهم الجاهلیه الجهلاء؛ خداوند پیامبر اکرم (ص) را در زمانى مبعوث فرمود که مردم در ضلالت و حیرت بودند و مردم آن دوران را جاهلیتى بسیار سخت سبک و بى مغز نموده بود.» (خطبه ۹۵ ص ۱۴۰) و در خطبه ۸۹ می فرماید: «ارسله على حین فتره من الرسل،و طول هجعه من الامم،و اعتزام من الفتن،و انتشار من الامور و تلظ من الحروب و دثارها السیف؛ خداوند متعال پیامبر اکرم (ص) را در دوران فترت (دوران انقطاع رسالت و وحى) فرستاد، در دورانى که خواب امت ها طولانى شده، و فتنه ها قصد جدى (براى به راه انداختن هرج و مرج و فساد) داشتند. در دورانى که امورپراکنده و از هم گسیخته و آتش جنگها شعله ور بود. نور دنیا گرفته شده و تاریکى همه جا را احاطه نموده و دنیا چهره فریباى خود را آشکار ساخته بود. برگهاى (درخت حیات در دنیا) زرد، و نومیدى از بارور شدن آن بر دلها مسلط، و آب رحمت دنیا در آن فروکش نموده بود. علم ها و مشعلهاى روشنگر هدایت از کار افتاده و علامات هلاک بروز کرده بود. دنیاى آن روز چهره خشن و موذى به اهلش نشان می داد و به روى جوینده اش عبوس (متنفر) مى نگریست. میوه دنیاى آن روز فتنه و طعامش لاشه و پوشاکش ترس و هراس و آنچه که روى لباس بر خود مى بستند شمشیر بود.»
      ۴- و می فرماید: «فالله الله فى کبر الحمیه و فخر الجاهلیه؛ از خدا بترسید، از خدا بترسید (یا خدا را در نظر بگیرید،خدا را درنظر بگیرید) درباره تکبر ناشى از مقاومت لجوجانه در برابر حق و افتخارى که در جاهلیت می ورزیدید.» (خطبه ۱۹۲ ص ۲۸۹)
      ۵- و می فرماید: «فاطفئوا ما کمن فى قلوبکم من نیران العصبیه و احقاد الجاهلیه؛ پس خاموش کنید آن آتشهاى تعصب و کینه هاى جاهلیت را که دردلهایتان مخفى شده است.» (همین خطبه ۲۸۸)
      ۶- و می فرماید: «فانهم قواعد اساس العصبیه و دعآئم ارکان الفتنه و سیوف اعتزآءالجاهلیه؛ زیرا آنان (آن پیشتازان که تکبر مى ورزند…) پایه هاى اساس تعصب و تکیه گاههاى ارکان فتنه و شمشیرهاى افتخار جاهلى به انتساب به نسب و نژاد باشند.

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.