نظارت بر ۱۲۰۰ صندوق قرض‌الحسنه

بینا- مدیرعامل سازمان اقتصاد اسلامی در همایش مدیران صندوق‌ها گفت: این سازمان براساس تفاهم‌نامه به نیابت از بانک مرکزی بر ۱۲۰۰ صندوق تحت پوشش نظارت می‌کند.
براساس گزارش فارس، گردهمایی مدیران صندوق‌های قرض‌الحسنه استان تهران و البرز در محل سازمان اقتصاد اسلامی با حضور اعضای هیات مدیره سازمان اقتصاد اسلامی، آیت‌الله غیوری رئیس هیات مدیره سازمان اقتصاد اسلامی، علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مدیران صندوقهای قرض‌الحسنه استانهای تهران و البرز برگزار شد.
در این مراسم عبدالله فرجی مدیرعامل سازمان اقتصاد اسلامی ایران به ارائه خلاصه‌ای از تفاهم‌نامه بین سازمان اقتصاد اسلامی و بانک مرکزی پرداخت و گفت: ۱۲۰۰ صندوق قرض‌الحسنه زیر پوشش سازمان اقتصاد اسلامی قرار دارند که این سازمان مفاد تفاهمنامه را در مورد صندوق‌‌های تحت پوشش اجرا می‌کند و صندوق‌هایی که از اجرای آن خودداری کنند، به بانک مرکزی معرفی و ارتباط با آنها قطع می‌شود.
مدیرعامل سازمان اقتصاد اسلامی ایران خاطرنشان کرد: سعی بر این است که به صندوق‌های قرض‌الحسنه همکاری با سازمان اقتصاد اسلامی بدون ایجاد تنش وام‌های قرض‌الحسنه پرداخت شود، این وام‌ها بدون شرط و بودن وجوه دریافتی از صندوق‌ها پرداخت می‌شود و صندوق‌ها نیز بدون شرط و بدون دریافت وجوه از مردم، وام قرض‌الحسنه می‌پردازند.
فرجی گفت: صندوق‌های قرض‌الحسنه دست کم سالی یکبار حسابرسی می‌شوند و هدف آن نیز جنبه ارشادی و راهنمایی است، تا اشکالات صندوق‌ها مرتفع شود.
فرجی با بیان این که صندوق‌های قرض‌الحسنه در خدمت محرومان و نیازمندان جامعه هستند، گفت: صندوق‌های تحت پوشش همکاری لازم با سازمان اقتصاد اسلامی داشته و در راستای اجرای قانون و تفاهمنامه حرکت می‌کنند.
وی گفت: اکثر افراد هیات موسس و هیات مدیره صندوق‌ها مومن و متعهد و دل‌بسته به انقلاب اسلامی و رهبری هستند و هیچ وقت حاضر به انجام کاری خارج از قاعده و اصول قرض‌الحسنه نیستند.
مدیرعامل سازمان اقتصاد اسلامی خطاب به آقای علی‌ آقامحمدی مسوول بازرسی اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری حاضر در جلسه گفت: مدیران صندوق‌های قرض‌الحسنه بارها تقاضای یک دیدار با مقام معظم رهبری داشته‌اند و اکنون از طرف هیات مدیره سازمان اقتصاد اسلامی و مدیران صندوق‌های استان تهران و البرز درخواست پیگیری این تقاضا را داریم.
در ادامه این مراسم محمدرضا اعتمادیان عضو هیات مدیره سازمان اقتصاد اسلامی نیز گفت: فعالیت صندوق‌های قرض‌الحسنه نیاز به ناظر دارد و اگر نظارت از طرف بانک مرکزی ولی به وسیله یک تشکیلات مردمی انجام شود، هم آسان‌تر و هم کم هزینه‌تر انجام خواهد شد.
اعتمادیان گفت: نظارت بانک مرکزی بر صندوق‌های قرض‌الحسنه از طرف سازمان اقتصاد اسلامی ایران در مورد صندوق‌های تحت پوشش سازمان انجام می‌شود و تفاهمی که بین بانک مرکزی و سازمان اقتصاد امضا‌ شده، کار بسیار خوبی تلقی می‌شود.
عضو هیات مدیره سازمان اقتصاد اسلامی گفت: نظارت مردمی بر صندوق‌های قرض‌الحسنه به مراتب بهتر از نظارت مستقیم تشکیلات دولتی است.

RSS

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.