نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد فعال باشد

کمیته تحریم در حال رایزنی با تمام اعضای سازمان ملل متحد؛

رئیس کمیته تحریم ایران در سازمان ملل متحد امروز به خبرنگاران گفت که کمیته تحریم می خواهد با کلیه اعضای سازمان ملل متحد در مورد اجرای مفاد قطعنامه های سازمان ملل متحد علیه ایران، رایزنی کند…

بولتن نیوز: نستور اوسوریو، از کشور کلمبیا، رئیس کمیته تحریم ایران در سازمان ملل متحد امروز به خبرنگاران گفت که کمیته تحریم می خواهد با کلیه اعضای سازمان ملل متحد در مورد اجرای مفاد قطعنامه های سازمان ملل متحد علیه ایران، رایزنی کند.

او اعتقاد دارد که فعالیت های آنها علیه ایران مثبت و مهم است. بنا به گفته او این تحرکات باعث می شود که دولتهای عضو سازمان ملل متحد ، فهم و درک مناسبتری نسبت به اوضاع و احوال تحریم علیه ایران داشته باشند.

جلسه کمیته تحریم سازمان ملل علیه ایران پشت درهای بسته انجام می گیرد و اعضای آن از ۱۵ کشور تشکیل می گردد که از اعضای ثابت وغیر دائم شورای امنیت ملل متحد تشکیل شده اند.

رئیس کمیته تحریم علیه ایران با تاکید بر اینکه آنها پیشرفت و توسعه زیادی بر روی برنامه های تحریمی ایران داشته اند، از اعضای شورای امنیت و همچنین اعضای سازمان متحد خواست تا گزارش های خود در مورد وضعیت تحریم ایران و نقض موارد تحریمی علیه ایران را در وقت مناسب به کمیته تحریم شورای امنیت علیه ایران ارسال کنند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد تا کنون ۴ قطعنامه تحریمی علیه ایران انتشار داده است که با قطعنامه شماره ۱۷۳۷ در سال ۲۰۰۶ شروع شد. سه قطعنامه دیگر که علیه ایران شده است شامل، قطعنامه ۱۷۴۷ سال ۲۰۰۷، قطعنامه ۱۸۰۳ سال ۲۰۰۸ و قطعنامه ۱۹۲۹ سال ۲۰۱۰می شوند.

این قطعنامه ها صرفاً در ارتباط با تحریم و ایجاد محدودیت بر روی برنامه هسته ای و موشکی ایران و همچنین صادرات و واردات بانکی چندین تن از مقامات ایرانی که به اعتقاد آنها در برنامه هسته ای ایران دخالت داشته اند، صادر شده است.

با توجه به اینکه کشورهای غربی از این قطعنامه های سازمان ملل متحد به هر نحوی سوء استفاده کرده‌اند لازم است که سازمان ها و نهادهای ایران با ارتباط لازم با کمیته تحریم شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران، در این خصوص آگاهی یابند و با مکاتبه و تماس با این شورا، حداقل در این مقطع از زیاده خواهی بیشتر طرف‌های غربی جلوگیری کنند.


بولتن نیوز | bultannews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.