اختراع بی‌نظیر دو جوان خوزستانی / تولیـد بـرق از مولکول‌هـای آب

اختراع بی‌نظیر دو جوان خوزستانی / تولیـد بـرق از مولکول‌هـای آب

ایران: شیخی می‌گوید: از قرن‌ها پیش بشر به وجود اسرار و نیروهایی در درون آب پی برده اما تاکنون دست او از ماهیت و به کارگیری این نیروها کوتاه مانده بود. حتی برخی از عوام تصور می‌کردند که می‌توان از آب، برق تولید کرد اما این تصور عامیانه تاکنون پایه علمی نداشت و امروز توسط من و همکارم به تحقق پیوسته است؛ کاری که هنوز در هیچ نقطه‌ای از دنیا صورت نگرفته.
او می‌افزاید: حدود ۶ سال روی ارتعاشات مولکولی آب (H2O) تحقیق و پژوهش کرده و موفق به آشکار‌سازی این ارتعاشات مولکولی در یک سامانه الکترونیک شده‌ایم. در این دستگاه که کاملاً ابتکاری و مبتنی بر نوآوری است و هیچ نمونه مشابهی در دنیا ندارد، ارتعاشات ملکولی H2O را به سیگنال‌های صوتی تبدیل کرده‌ایم و سپس با مطالعه همین ویژگی آب و اثرات دیگر آن توانسته‌ایم ارتعاشات را به سیگنال‌های الکتریک تبدیل کنیم.
کیانی نیز می‌گوید: در این اختراع با ساخت دستگاه آشکار‌ساز سیگنال‌های ارتعاشات مولکولی آب در یک سامانه الکترونیک ویژه و تبدیل آن به فرکانس‌های محدوده شنوایی بشر، توانسته‌ایم به‌طور عینی به مطالعه و بررسی تأثیر ارتعاشات شگفت‌انگیز مولکول‌های آب بپردازیم. پدیده‌ای که می‌تواند بسیاری از رفتارهای کنشگرانه آب در زمینه‌های بیولوژی، واکنش‌های شیمی، الکتروشیمی و بیوفیزیک را بازنگری کند و منجر به تولید فناوری‌های نوینی شود.
نتیجه این اختراع و آن مطالعات شیخی و کیانی – دو جوان ایذه‌ای- این شده است که یک دستگاه مولد برق DC طراحی شود. این دستگاه می‌تواند به‌طور شبانه روز از مقدار کمی آب در حد ۵۰ میلی لیتر در هفته (معادل یک پنجم لیوان معمولی) جریان الکتریسته تولید کند. اکنون مخترعان این دستگاه بی‌نظیر که سابقه اختراع آن در جهان وجود ندارد، یک دستگاه روشنایی LED ساخته‌اند که به‌طور مرتب روشن است.
کیانی یکی دیگر از کاربردهای دستگاه خود را استفاده از تأثیر ارتعاشات در محیط‌های زنده و بیولوژیک نام می‌برد. او توضیح می‌دهد: این ارتعاشات در رویش گیاهان در شرایط خاصی تأثیر می‌گذارد و صریح تر بگویم، می‌رویاند. البته گیاهانی با ویژگی‌های قابل مدیریت که بنا به دلایلی نمی‌توان این موضوع را بیشتر توضیح داد. به‌طور کلی این سیستم دارای دستاوردهای بنیادی هم هست که می‌توان نتایج تحقیق را فرا روی جامعه علمی و پژوهشی قرار داد.
به گفته دو جوان خوزستانی آنچه در این فعالیت گسترده علمی و اختراع آن اهمیت دارد نتایج آن در توسعه و تولید دانش و فناوری‌های اساسی است که هنوز هیچ دانشمندی به انجام آن توفیق نیافته است و در صورت اختصاص بودجه و حمایت دستگاه‌های کلان علمی و پژوهشی می‌توان آنها را در سطح جهانی نیز ارائه کرد. شیخی دیگر کاربردهای تحقیقات و اختراع خود و همکارش را چنین بر می‌شمارد:
کاربرد در تحقیقات فضایی (چگونگی ارتعاشات آب در محیط فضایی) و ساخت حسگرهای اکتشافی آب که از طریق ارسال ارتعاشات الکترونیک کاربرد دارد، تأثیر فیزیولوژیک در زمینه کشاورزی، سلول‌های حیوانی، گیاهی و انسانی و تحقیق درخصوص بیماری‌ها، امکان ساخت و طراحی نانو ساختارهایی برای نصب در سلول‌ها به منظور مطالعات عینی تأثیر آب در فرایندهای بیوالکترونیک.
تورج کیانی ده کیانی متولد ۱۳۴۹ قلعه سرد ایذه، دانش آموخته مـقـطـع کارشناسی آسـیـب‌شــنـاسـی اجـتـمـاعـی، دارای فعالیت رسمی در بخش فرهنگی دولتی است. تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی را پس از آشنایی با روش تحقیق در دانشگاه پیشه خود کرده و مطالعات نظری علمی را در سال‌هایی که به‌طور خودجوش در کتابخانه‌های عمومی مشغول مطالعه بوده گذرانده است.
ذبیح‌الله شیخی قلعه سردی متولد ۱۳۶۷ روستای چهل تنان ایذه نیز، دانشجوی مقطع کارشناسی رشته عمران دارای فعالیت غیر رسمی در آموزش و پرورش، با توجه به علاقه شخصی به پژوهش و مطالعه از سن ۱۸ سالگی پژوهش‌هایی را آغاز کرده است. او بیشتر علاقه‌مند است در حوزه تحقیقات فضایی و فیزیک کوانتیک فعالیت داشته باشد.

پایان مطلب/


شبکه ایران

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.