استفاده از اشعار شعرای قدیمی، ملودی های محلی و تنوع/توصیه های مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به خوانندگان پاپ

کافه موسیقی- به گزارش کافه موسیقی به نقل ازایسنا، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که شامگاه هفتم مهر دربرنامه دستان سخن می‌گفت، مطرح کرد: در موسیقی پاپ به جز ریتم چیز دیگری دیده نمی‌شود، ملودی‌ها بسیار کم شده و موسیقی پاپ بیشتر شبیه رجز خوانی شده است.

او ادامه داد: توصیه دیگر من به خوانندگان پاپ این است که در آثارشان حداقل دو قطعه را به اشعار قدما اختصاص دهند و خودشان تاثیر این کار را خواهند دید.

میرزمانی با بیان اینکه این روزها مضمون قطعات پاپ صرفا عاشقانه شده است،‌ افزود: بهتر است آلبوم‌های پاپ تنوع موضوعی داشته باشند. برای نمونه آلبومی با ۱۸ قطعه به دفتر موسیقی می‌اورند که همه آنها عاشقانه است و وقتی دلیلش را از آنها می‌پرسیم می‌گویند ما دغدغه‌های مردم جامعه را می‌خوانیم آیا دغدغه مردم فقط عشق است؟

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا جشنواره موسیقی پاپ برگزار نمی‌شود، توضیح داد: موسیقی پاپ یک موسیقی وارداتی است این موسیقی متعلق به فرهنگ ما نیست اما در عین حال بنده هیچ مخالفتی با این ژانر ندارم.

میرزمانی در عین حال یادآور شد: به زعم بنده جشنواره تعریف خود را دارد و باید هدف گذاری شده و ارزش‌هایش تعریف شود. وقتی تمام مضامین اشعار عاشقانه است چه جشنواره‌ای برگزار کنیم.

آیا اهانت به رسول اکرم (ص) دغدغه مردم نیست‌؟ چرا خوانندگان این موضوع را نمی‌خوانند. آیا نشانه‌های فرهنگی ما مثل اروند، البرز و سبلان هیچ جایگاهی در موسیقی پاپ ندارد؟

مدیر کل دفتر موسیقی ادامه داد: این در حالی است که موسیقی پاپ بعد از انقلاب با همین موضوعات در میان مردم محبوب شد، بنده معتقدم موسیقی پاپ باید بومی شود. باید موسیقی پاپ را برای خودمان شکل دهیم.

 

بخش دیگری از گفت وگوی سید محمد میرزمانی به برنامه‌های دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اختصاص داشت.

کافه موسیقی::صفحه اصلی

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.