اندرویدی ها بخوانند

گردآوری توسط گروه فناوری اطلاعات ممتاز نیوز

سایت خبری ممتاز: اگر فکر می‌کنید که حسابی به اندروید هستید، این مقاله را بخوانید!

اندروید به طور رسمی در ماه سپتامبر ۲۰۰۸ و بر روی جی‌۱/اچ‌تی‌سی دریم قرارگرفت و اکنون با گذشت ۶ سال و یک ماه از آن زمان، باید اذعان داشت شاید کمتر کسی فکر می‌کرد این سیستم‌عامل به موقعیت کنونی برسد.

به گزارش ایتنا سیستم‌عامل اندروید بیشترین استفاده را در میان سیستم‌عامل‌های مخصوص گوشی‌های همراه موجود در دنیا به خود اختصاص داده اما همچنان نکته‌هایی در خصوص این سیستم‌عامل وجود دارد که اکثر کاربران از آن بی‌خبرند.

در این مطلب قصد نداریم در خصوص قابلیت‌های مخفی این سیستم‌عامل یا خصوصیاتی از این قبیل صحبت کنیم بلکه تمرکز ما بر روی حقایق کلی است که احتمالا از آن‌ها خبر ندارید.

اندروید در ابتدا قرار بود سیستم‌عامل دوربین‌های دیجیتال باشد
گوگل در سال ۲۰۰۵ مالک اندروید شد. در آن زمان، این پلتفرم توسط اندی رابین به عنوان یک سیستم‌عامل متن‌باز ارائه شده بود. اما یک سال پیش از آن، رابین در حال توسعه این سیستم‌عامل برای دوربین‌های دیجیتال بود.

هرچند وی دریافت که آینده متعلق به گوشی‌های هوشمند است، نه دوربین‌ها و به همین دلیل به توسعه برمبنای این هدف جدید پرداخت. البته در حال حاضر اندروید به بازار دوربین‌های دیجتیال نیز قدم نهاده و دستگاه‌هایی مانند دوربین گلکسی NX نیز از این سیستم‌عامل بهره می‌برند.

در ابتدا، بازیگران اصلی، اندروید را تهدیدی جدی تلقی نمی‌کردند
در سال ۲۰۰۷، گوگل و شرکای آن به تولید دستگاه‌های اندرویدی دست زدند. در آن سال، سیمبین، بلک‌بری، پالم و ویندوز موبایل که پلتفرم‌های اصلی بازار بودند باور نداشتند اندروید تا این حد توسعه پیداکند.

یکی از سخنگویان نوکیا اظهار داشته این شرکت به هیچ‌وجه اندروید را تهدیدی جدی تلقی نمی‌کرده است. یکی از مدیران اجرایی مایکروسافت نیز اعلام کرده از تاثیر اندروید بر بازار گوشی‌های هوشمند آگاهی نداشته است.
یکی از مسئولین طراحی سیمبین نیز اظهار داشته :
تلاش‌های زیادی برای تولید سیستم‌عاملی برمبنای لینوکس انجام شده اما از هم‌ گسیختگی لینوکس و غیرقابل مدیریت بودن آن اجازه تولید چنین سیستم‌عاملی را نخواهد داد.

اندروید سریع‌ترین رشد در میان سیستم‌عامل‌ها را به خود اختصاص داده است
برمبنای اطلاعات بدست آمده در سال ۲۰۲۴، اندروید در مدت ۵ سال، یک میلیون کاربر فعال را بدست آورده و از این لحاظ، سریع‌ترین رشد را به خود اختصاص داده است. در حقیقیت اندروید را می‌توان به عنوان محصولی در حوزه تکنولوژی که سریع‌ترین رشد را به خود اختصاص داده برشمرد.

در مقام مقایسه، اپل در مدت ۶ سال توانسته ۶۰۰ میلیون کاربر IOS را بدست آورد و سیمبین نیز در مدت ۱۱ سال، تنها ۴۵۰ میلیون کاربر را به خود اختصاص داده بود.

امکان استفاده از اندروید در طیف وسیعی از دستگاه‌ها وجود دارد
اگرچه گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها، اکثریت دستگاه‌های اندرویدی را تشکیل می‌دهند اما این سیستم‌عامل بر روی محصولات مختلف شامل ساعت‌های هوشمند، تلویزیون، دوربین‌های دیجیتال، دستگاه‌های خانگی، عینک‌های هوشمند، سیستم‌های اطلاعاتی سرگرمی خودروها، کنسول‌های بازی و دیگر دستگاه‌ها نیز استفاده شده است.

توسعه رایگان برنامه‌ها توسط توسعه‌دهندگان
برخلاف IOS که شما مجبور هستید سالیانه ۹۹ دلار برای یدک کشیدن لقب توسعه‌کننده بپردازید، توسعه برنامه و بازی برای اندروید به طور رایگان امکان‌پذیر است ( البته مدنظر داشته باشید که این امر برای ویندوزفون نیز رایگان است). هرچند اگر بخواهید نتیجه کارتان را در گوگل پلی قرار دهید، باید برای ثبت‌نام، ۲۵ دلار بپردازید. این هزینه یک بار پرداخت بوده و آنچنان هم زیاد نیست.

داستان لوگوهای روباتی اندروید
ربات نمادین اندروید در سال ۲۰۰۷ ساخته شد. سازنده آن Irina Blok، یک طراح متولد روسیه و ساکن سانفرانسیسکو بوده که البته اکنون دیگر برای گوگل کار نمی‌کند. این لوگو قراربود ساده باشد و البته در ظاهر آن، یک ربات نیز نمایان باشد. وی این نماد را در علامت‌های مخصوص سرویس‌های بهداشتی عمومی دیده بود و از آن‌ها الهام گرفت.

محصول نهایی، ربات اندرویدی است که اکنون مشاهده می‌کنیم و البته هر شخصی می‌تواند با رعایت حقوق و قوانین موجود به ویرایش این لوگو بپردازد.

– .

آخرین اخبار
باز نشر: سایت خبری تحلیلی ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.