تجلیل از ۱۰ نگارخانه برگزیده در پایتخت

از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران انجام شد

جام جم آنلاین: پنجمین آیین تقدیر از نگارخانه های برگزیده سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با تجلیل از ۱۰ نگارخانه برتر پایتخت برگزار شد.

به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در این مراسم که با حضور مسوولان هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در موزه هنر امام علی(ع) برگزار شد، گالری پردیس ملت به عنوان نگارخانه ویژه معرفی و مسوولان ۹ نگارخانه دیگر از مجموع ۳۳ نگارخانه فعال این سازمان در سطح پایتخت، تجلیل شدند.

در میان نگارخانه های درجه سه، نگارخانه های شیخ هادی و کلک خیال به ترتیب رتبه های اول و دوم را کسب کردند.

همچنین در میان نگارخانه های درجه دو، فرهنگسرای قرآن، نگارخانه پردیسان و نگارخانه آفتاب به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.

در بین نگارخانه های درجه یک، نگارخانه ابن سینا رتبه دوم را کسب کرد و نگارخانه فرهنگسراهای ارسباران، شفق و خاوران به طور مشترک رتبه اول را کسب کردند.

افزایش مخاطبان حوزه هنرهای تجسمی، گسترش فضا برای فعالیت هنرمندان تجسمی و فعال کردن حوزه اقتصادی و افزایش ارائه خدمات در حوزه هنرهای تجسمی برای شهروندان تهرانی از جمله مؤلفه های انتخاب نگارخانه برگزیده است.

اقدام فرهنگی یعنی خلاقیت

ناصر پلنگی، هنرمند نقاش در پنجمین آیین تقدیر از نگارخانه‌های برتر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران خلاقیت را مهم‌ترین موضوع در جریان‌های فرهنگی دانست و گفت: اقدام فرهنگی یعنی طرح خلاقیت. اساسا زمانه ما زمانه خلاقیت است و همان‌طور که زمانی دوران گلادیاتورها بوده و زمانی دیگر ساحت علم، امروز را کسانی به دست گرفته‌اند که خلاقیت دارند و اگر آن ‌را نادیده بگیریم، از زمان عقب می‌مانیم.

وی شناسایی استعدادهای جوان و حمایت از آنان را از عناصر اساسی رونق در اقتصاد هنر دانست و با اشاره به رشد هنرمندان بزرگ در فضاهای محدود، اظهارداشت: باید بدانیم چه کیفیتی در این فضاها وجود داشته که استعدادها را شناسایی می‌کرده و بدانیم چگونه از این استعدادها حمایت می‌شده و به چه صورت آن‌ها را هدایت می‌کردند که تقلید و تکرار انجام نشده و پیشرو بوده اند.

پلنگی تاکید کرد: کشوری که به هنر با دید ابزاری نگاه کند، جایگاهی در هنر جهان نخواهد داشت و جامعه‌ای که به هنر اهمیت ندهد، جوانانش را از دست خواهد داد. امروز هنر از مدرنیسم گذشته و به پست‌مدرنیسم و ترانس مدرنیسم رسیده و آن‌چه می‌تواند ما را از مدرنیسمی که در جایگاه تاریخی خاص خود ارزشمند است، بیرون آورد، هنر منطقه‌ای و خاطره و فرهنگ قومی است.

تجهیز ۱۱ نگارخانه پایتخت در دو سال گذشته

معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز به اهمیت ارزیابی آن‌چه در نگارخانه‌ها اتفاق می‌افتد اشاره کرد و گفت: در دو سال گذشته موفق به تجهیز و به سازی ۱۱ نگارخانه از جمله نگارخانه‌های سرو، اندیشه، شیخ هادی، امید، ملل، مهر و ابن‌سینا شده‌ایم و نگارخانه‌هایی چون بهاران،‌ کوثر، شیخ صدوق، آیه، ابوسعید و هاشم‌آباد نیز تجهیز خواهند شد.

وی افزود: همچنان که در حوزه نمایش با تجمیع جشنواره‌های نمایش، جشنواره تئاتر شهر را در اردیبهشت گذشته برگزار کردیم، یکی از مهم‌ترین برنامه‌های مدیریت تجسمی سازمان نیز برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی شهر است.

سید قاسم ناظمی با تاکید بر ایجاد فرصت برای جوانان گفت: اگر امروز نهادی چون سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران فرصتی را برای کشف و خلق آثار ارزشمند میان هنرمندان جوان یا آماتور که علاقمندند به حیطه حرفه‌ای وارد شوند، مهیا کند، شاهد حضور نامی‌ها، ممیزها، پلنگی‌ها و احصایی‌ها خواهیم بود و اگر این فضا بسته باشد، فرهنگ و هنر ایرانی را از کشف و شهودهایی در وجود جوانان محروم کرده‌ایم.


jamejamonline.ir – 22 – RSS Version

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.