تعداد مشترکان تلفن‌همراه از ساکنان زمین بیشتر می‌شود

۲۶اردیبهشت،

"براهیما سانو"(Brahima Sanou) مدیر "دفتر توسعه ارتباطات مخابراتی" مربوط به "سازمان جهانی مخابرات" در گزارش فناوری ارتباطات و اطلاعات سازمان ملل متحد نوشت: «ما هر روز یک گام به فضایی نزدیک‌تر می‌شویم که در آن تعداد مشترکان تلفن‌همراه از تعداد ساکنان کره زمین بیشتر است».
 
به نقل از وب سایت neurope، در این گزارش آمده است که اگر رشد تعداد مشترکان تلفن‌همراه در سراسر جهان به همین صورت افزایش یابد، تا پایان سال ۲۰۲۴ میلادی شاهد آن خواهیم بود که مجموع مشترکان تلفن‌ همراه از تعداد کسانی که روی کره زمین زندگی می‌کنند بیشتر شود. در حال حاضر ۷٫۱ میلیارد نفر روی کره زمین زندگی می‌کنند و در مقابل ۶٫۸ میلیارد مشترک تلفن‌همراه در این کره خاکی وجود دارد.
 
بر اساس گزارش مرکز ITU که به عنوان آژانس ویژه فناوری سازمان ملل متحد فعالیت می‌کند، بیش از نیمی از مشترکان تلفن‌همراه جهان در منطقه آسیا – پسیفیک به سر می‌برند و این منطقه هم‌اکنون ۳٫۵ میلیارد مشترک تلفن‌همراه را در خود جا داده است. این گزارش همچنین اعلام کرده است که در حال حاضر ضریب نفوذ تلفن‌همراه در کل جهان ۹۶ درصد،‌ در کشورهای توسعه یافته ۱۲۸ درصد و در کشورهای درحال توسعه ۸۹ درصد است.
 
در بخش دیگر این گزارش گفته شده است که اروپا بیشترین ضریب نفوذ اینترنت در جهان را دارد و ۷۵ درصد ساکنان این منطقه در اینترنت حضور دارند که پس از آن آمریکا با ۶۱ درصد قرار دارد. در قاره آفریقا ۱۶ درصد مردم به اینترنت دسترسی دارند که این رقم نیمی از درصد ساکنان مناطق آسیا و پسیفیک محسوب می‌شود که به صورت مستمر از اینترنت استفاده می‌کنند.
 
سانو در این خصوص گفت: «انقلاب دنیای موبایلی در کشورهای توسعه یافته سبب شد تا مردم بتوانند ابزارهای ICT مربوط به بخش‌های آموزش، بهداشت، دولت، بانکداری، محیط زیست و تجارت را روی دستگاه الکترونیکی جیبی خود در اختیار داشته باشند».
 
گزارش سازمان ITU اعلام کرده است که بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۴ میلادی ضریب نفوذ اینترنت بین خانواده‌ها سریع‌ترین رشد را در آفریقا داشته است و میانگین رشد سالانه این منطقه برای افزایش دسترسی خانواده‌ها به اینترنت ۲۷ درصد بوده است که پس از آن آسیا – پسیفیک با ۱۵ درصد قرار دارد.

ایستنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.