تلاش روحانی برای حواس پرتی مردم از ناکارامدی دولت

تلاش روحانی برای حواس پرتی مردم از ناکارامدی دولت

اظهارات توام با عصبانیت امروز رئیس جمهور در اجلاش شهرداران و حمله مستقیم به شهرداری را باید بی گمان آغاز یک تحرک جدی سیاسی از سوی روحانی برای تاثیرگذاری در فضای سیاسی کشور و نیز ایجاد یک حواس پرتی در زمینه کارآمدی دولت یازدهم دانست.من نام این جدال را جدال “کارآمدی – ناکارآمدی ” می نامم و مخاطب اول و آخر آن را قضاوت مردم می دانم.

 به گزارش سایت خبری ممتاز نیوز:روحانی در این اجلاس گفته است: نداشتن درآمد پایدار برای شهرداری‌ها، مشکلات فراوانی را برای شهرها و حتی روستاها به وجود آورده است، امروز با وجود آنکه در شهرها مخصوصاً تهران کارهای بزرگی انجام شده و پل‌ها، تونل‌ها، بزرگراه‌ها، قطار شهری و بوستان‌های مختلفی احداث شده است، ولی مردم احساسی که در برابر این همه کار باید داشته باشند را ندارند. چون وقتی می‌خواهیم یک پل یا تونل درست کنیم گاهی از تراکم استفاده می‌کنیم و گاهی از تغییر کاربری اراضی.رئیس دولت تدبیر و امید در ادامه با اشاره به اینکه ما مشکلاتی برای شهر به وجود می‌آوریم تا بزرگراهی را ایجاد کنیم،‌ اظهار کرد: پول احداث بزرگراه از چند برج بلند می‌رسد. سپس همان جمعیت برج به بزرگراه‌ها می‌آیند و رفت و آمد کند می‌شود یا ما برای ایجاد یک بوستان و کاشت نهال در این بوستان یک باغ با درختان چندین ساله را از بین می‌بریم. یعنی از یک طرف نعمتی درست شده و از طرفی نغمت.ماجرای کنشگری دولت و حامیان آن پس از انتشار فیش های حقوقی از آنجایی صورت گرفت که دولت در این زمینه کوشید تا برای رهایی از موضوع مهمی که تبدیل به یک زنجیره هم ارزی از ناکارآمدی، توجه به معیشت و اقتصاد مردم، توجه به اشرافیگری و…بود، موضعی اپوزیسیونی تعریف کرده و سطح بازی را به بازی های کلامی- سیاسی سوق دهد.

نگاهی به موج رسانه های حامی دولت بیانگر آن است که حلقه تصمیم ساز دولت تدبیر و امید بر این باور است که دولت روحانی باید بدون بدیل تعریف و تفسیر شده و موضوع ناکارآمدی آن به حواشی های خودساخته می بایست مورد تاکید قرار گیرد.ریزش آرا و حمایت پایگاه اجتماعی روحانی پس از فیش های حقوقی که به باور زیباکلام ۲۰ درصد ریزش را فراهم آورده، تلاش های دولت را دو چندان کرده که با حمله به بدیل های احتمالی خود ضمن ایجاد حواس پرتی خود را از تمرکز عمومی خارج سازد.

اما مساله مهم این جاست که این بازی سیاسی؛

– همچنان خود را متعهد به پاسخگویی به مردم نمی داند
– شفافیت کارکردی و تصمیم سازی را مغفول ساخته
– مردم و معیشت آنان را به بازی های سیاسی گره زده
– انتخابات آتی را به حل معضلات ترجیح داده
– موضعی اپوزیسیونی را برای مقامی پوزیسیونی فراهم آورده
و این که با افکار عمومی و پاسخ به آن برای همیشه خداحافظی کرده است.

جالب است که به شاه بیت سخنان دکتر قالیباف در پاسخ به فرافکنی امروز روحانی در اجلاس نیم نگاهی بیندازیم،اصلی ترین محورها این ها بوده اند :

۱- گفتاردرمانی مشکلی از مردم حل نمی کند، باید گفت که چه کرده ایم
۲- به جای بیان کارنامه نباید مثل اپوزیسیون موضع گرفت
۳- از دولت های مختلف چیزی جز تضعیف مدیریت شهری ندیده ایم
۴- موضع اپوزیسیونی گرفتن مشکلی از مردم حل نمی کند
۵- نمی توان از توسعه گفت اما بودجه ها را کاهش داد
۶- برخی به جای پاسخگویی به مردم موضع اپوزیسیونی می گیرند
۷- شهرداری توانسته یک دولت الکترونیک را به تمام معنا پیاده سازی کند.

تاریخ انتشار خبر: ۲۱ July 2016 | 6:28 am
باز نشر: اخبار ایران و جهان ممتاز نیوز

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.