تولید بازی‌های رایانه‌ای با مضامین قرآنی ضروری است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسینی در مراسم اختتامیه دومین جشنواره بازی های رایانه ای تهران با اشاره به حضور یک میلیونی بازدیدکنندگان در دومین جشنواره و نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران گفت: این حضور مسئولیت مسئولان را سنگین تر می کند و باید با پشتکار بیشتری در این عرصه گام برداریم. 

وی در ادامه افزود: آثار ارسالی به این جشنواره ۱۹۰ اثر بود اما آنچه جای خوشحالی داشت تولید ۳۰ بازی ایرانی در این نمایشگاه در فضایی چهار برابر سال گذشته بود. یکی از نکات مهم در این جشنواره که توسط سازمان صدا و سیما انجام شده است رضایت ۸۵ درصدی از مکان برگزاری این جشنواره و رضایتمندی ۸۹ درصدی از زمان برگزاری این رویداد فرهنگی است که نشان از تلاش های دست اندرکاران امر دارد. 

خانواده ها از این حضور رضایت داشتند

وزیر ارشاد گفت: حضور خانواده ها در کنار فرزندانشان در نمایشگاه بازی های رایانه ای نشان از رضایتمندی آنان دارد که برای حضور مضاعف والدین در کنار نوجوانان و جوانان باید فرهنگسازی را در سطح گسترده دنبال کنیم و تنها ۱۸ درصد از بازدیدکنندگان امسال نمایشگاه از جمله کسانی بودند که سال گذشته از این رویداد فرهنگی بازدیدکرده بودند و حضور بی نظیر بازدیدکنندگان بیانگر جاذبه موجود در نمایشگاه امسال بود.

حسینی با اشاره به به اضافه شدن بخش ایده های قرآنی به نمایشگاه بازی های رایانه ای گفت: روز گذشته در جلسه هیات دولت تشکیل این معاونت در راستای گسترش فرهنگ قرآنی تصویب شد.ارتباط با هنر، آموزش، قرائت و حفظ از جمله وظایف این معاونت است که به چنین جشنواره هایی خلاصه نمی شود. 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان صحبت های خود با اشاره به چگونگی محتوای بازی های رایانه ای افزود: تاریخ صدر اسلام، عملیات دفاع مقدس، تاریخ انقلاب اسلامی، آثار قرآنی و فرهنگی غنی ایرانی بهترین موضوعات برای ساخت بازی ها و انعکاس فرهنگی ایرانی اسلامی به سراسر دنیا است.

مسابقه ایده های قرآنی تا ماه رمضان ادامه دارد

در ادامه مراسم اختتامیه این جشنواره بهروز مینایی دبیر این دوره از جشنواره ضمن ارائه گزارشی از کم و کیف برگزاری دومین دوره این جشنواره بازی های رایانه ای گفت: استقبال میلیونی مردم و حضور گسترده بازی‌سازان در نمایشگاه و جشنواره بازی‌های رایانه‌ای، مسئولیت مسوولان را در عرصه بازی های رایانه ای سنگین تر از قبل کرده است. 

بهروز مینایی عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تهران درآغاز صحبت های خود گفت: هنرابزاری مناسب برای انتقال پیام است و پیام هر انقلاب، تمدن و فرهنگی چنانچه در قالب هنر بیان نشود ماندگار نخواهد بود. بدون شک برای انتقال پیام این انقلاب نیازمند هنر و اشکال مختلف آن هستیم؛ هنری که مفاهیم نوپا و به دور از هر خصومتی، در کشور پیشرو باشد. 

مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای تهران تاکید کرد: برای نسل آینده دشوار است که بداند در روزهای انقلاب چه گذشته از همین رو باید مفاهیم و پیام های روزگار انقلاب به درستی به نسل جوان منتقل شود. تا جائیکه یک اثر هنری واقعی می تواند بر روح و ذهن کودکان ونوجوان بنشیند و پیام انقلاب را به مخاطبان منتقل کند.  

وی ادامه داد: خرسندیم که در دومین جشنواره و نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران میزبان  ۱۹۰ اثر جدید و زیبا بوده و به خود می بالیم که شاهد رشد بی نظیر آثار ارائه شده به این رویداد فرهنگی در بخش های مستقل، دانشجویی و دانش آموزی بودیم. برگزاری مسابقه بازی سازی ۴۸ ساعته دانشجویی در برخی دانشگاه ها اقدامی جهانی بود  و امروز بسیاری از دانشگاه های سراسر کشور همچون امیرکبیر و شریف علاقه مند به برپایی این رقابت ها هستند. 

دبیر این دوره از جشنواره بازی های رایانه در ادامه گفت: تولید ۲۵ بازی رایانه ای در ایام نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران در کنار برپایی ۳۵ کارگاه آموزشی اتفاق خوبی برای عرصه بازی سازی بود. حضور پرشور تولیدکنندگان تخصصی بازی های رایانه ای و در عین حال حضور میلیونی مردم  در نمایشگاه دوم بازی های رایانه ای تهران وظیفه سنگینی را بر دوش مسوولان گذاشته و با توجه به حضور دلسوزان نظام در این رویداد فرهنگی، تلاش خواهیم کرد دوره های بعدی این جشنواره و نمایشگاه با شکوه بیشتری برگزار شود.  

مینایی در پایان صحبت های خود با اشاره به برپایی مسابقات ایده های قرآنی گفت: مسابقه ایده های بازی سازی با محوریت ایده های قرآنی تا دهم ماه مبارک رمضان ادامه دارد و جوایزی به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد. 

در پایان این مراسم مانی رهنما به روی صحنه آمد و قطعاتی از موسیقی پاپ را برای حاضرین در سالن اجرا کرد که با استقبال تماشاگران مراسم اختتامیه دومین جشنواره بازی های رایانه ای قرار گرفت.


MehrNews Rss Feed

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.