دعای بچه‌دار شدن!

۲۳ آبان ،

Helps-Baby-Sleep-Tips-For-Your-Baby.jpg

یکی از آرزوهای هر زن و مردی که اقدام به تشکیل زندگی می‌کنند داشتن فرزند یا فرزندان سالم، صالح و بسیارزیباست که سبب می‌شود زندگی یک معنای دیگری پیدا کند و لذت بخش‌تر گردد.

به گزارش تفسیری سرویس دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، برای این‌که به این آرزویتان برسید و مالک فرزند گردید دعاهایی که از معصومین(ع) رسیده را بخوانید. البته مجرد خواندن این دعاها تنها عامل در رسیدن به این خواسته نیست، بلکه یکی از سفارشات و پیشنهاد‌هایی است که اگر به آنها توجه کنیم سعادت دنیوی و اخروی خواهیم داشت.

امام صادق(ع) فرمودند: “هر کس بخواهد زنش بچّه‏‌دار شود، پس از نماز جمعه، دو رکعت نماز بگزارد و در آن‌ها رکوع و سجده را طولانی سازد و سپس بگوید: “خداوندا! به حرمت آنچه زَکَریّا بدان از تو مسئلت داشت، از تو می‏‌خواهم. پروردگارا! مرا تنها مگذار که تو خود، برترینِ وارثانی. خداوندا! از نزد خویش، مرا فرزندانی پاک ببخش که تو شنوای دعایی. خداوندا! به نام تو او را بر خویش حلال ساختم و به امانت تو، او را در اختیار گرفتم. اکنون، اگر در رَحِم او برایم فرزندی تقدیر کرده‏‌ای، او را فرزندی خجسته و پیراسته قرار ده و در او برای شیطان، بهره و سهمی قرار مده۱”.

همچنین بنا به دستور امام باقر(ع) آمده است: ” زن و شوهرهر صبح و شب « ۷۰ بار «سبحان الله، سپس ۱۰ مرتبه استغفرالله ربی و اتوب الیه بعد از آن ۹ مرتبه سبحان اللَّه و در آخر یک مرتبه استغفرالله ربی و اتوب الیه » بگویند۲″.

در روایتی دیگر از امام زین العابدین(ع) برای طلب فرزنددار شدن چنین آمده که این دعا را ۷۰ روز بخوانند: ” رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَبَرُّ بِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ وَفَاتِی وَ اجْعَلْهُ خَلْقاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ شِرْکاً وَ لَا نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ۳″.

منبع:

۱- الکافی، جلد ۶، صفحه ۸، حدیث ۳، تهذیب الأحکام، جلد ۳، صفحه ۳۱۵، حدیث ۹۷۴، مصباح‌المتهجّد، صفحه ۳۷۸، حدیث ۵۰۴، جمال‌الاُسبوع، صفحه ۲۷۱، بحارالأنوار، جلد ۹۰، صفحه ۷۱، حدیث ۱۴ دانش نامه احادیث پزشکی: ۱ / ۶۱۶

۲- مکارم الأخلاق- ترجمه میر باقری، ج‏۱، ص: ۴۳۰

۳- کتاب مکارم الأخلاق- ترجمه میر باقری، ج‏۱، ص: ۴۲۹

انتهای پیام


ایسنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.