دولت گزینه اش برای وزارت ورزش را نهایی کرده است؟/ صالحی امیری: آمده‌ام در ورزش بمانم

گردآوری توسط گروه ورزش ممتازنیوز

ورزش > مدیریت ورزش – رضا صالحی امیری سرپرست وزارت ورزش تاکید کرد که قرار است خودش گزینه نهایی دولت برای وزارت ورزش باشد

به گزارش ممتازنیوز ؛ سرپرست وزارت ورزش دو هفته بعداز حضور در ساختمان سئول ،جلسه ای با روسای فدراسیونها گذاشت.آن هم در سالن همایش های آکادمی ملی المپیک .او بعداز جلسه دو ساعته و نیمه به سئوالات خبرنگاران که پشت درمانده بودند جواب داد.سیدرضا صالحی امیری با اینکه هنوز مطمئن نیست که وزیر ورزش می گردد اما خودش می گوید:« آمده ام در ورزش بمانم. اگر می خواهید به جواب این سوال برسید حتما با رئیس جمهور محترم صحبت کنید.» سرپرست وزارت ورزش و جوانان دربارهٔ بودجه فدراسیون ها می گوید: «ما یک بحث نظام مالی را داشتیم مقرر شد کارگروهی تشکیل دهیم، با مشارکت معاونین بنده با روسای فدراسیون به یک توافق مالی کوتاه مدت تا پایان سال برسند تا بعد یک توافق مالی برای سال داشته باشیم. به نظر می رسد که تا پایان شهریور انشالله روزهای آینده مجموعه اقدامات مالی را انجام می دهیم تا حداقل های فدراسیون ها را تامین کنیم و مشکلی برای اجرای برنامه های اصلی فدراسیونها پیش نیاید.»

او دربارهٔ اداره بعضی فدراسیون ها با سرپرست می گوید: «فدراسیون ها اساسنامه مستقلی دارند و تابع یک نظام انتخاباتی می باشند. ما به آن احترام می گذاریم و در کار فدراسیون ها دخالت نمی کنیم. بنابراین باید دربارهٔ هر فدراسیون از خود آن مجموعه بپرسیم که چه برنامه هایی دارند. آن چه ما علاقه مند هستیم این است که همه فدراسیون ها با رئیس و یک نظامنامه انتخاباتی و اساسنامه خاص خود اداره شوند. بنای ما دخالت در کار فدراسیون ها نیست و وزارت ورزش تنها از انها حمایت می کند.» صالحی دربارهٔ انتخابات کمیته ملی المپیک هم تنها به دخالت نکردن وزارت ورزش اشاره می کند: «کمیته ملی المپیک یک نهاد عمومی دارای اساسنامه در چارچوب نهادهای بین المللی است. در آن چارچوب حرکت می کند. ما هم به قوانین بین المللی احترام می گذاریم. وزارت ورزش بنای مداخله در کار کمیته ملی المپیک را ندارد.»

او ترجیح داد دربارهٔ معرفی معاونین اش حرفی نزند: «اجازه بدهید به همین مقدار کفایت کنم. » صالحی امیری که ظاهرا ازجلسه مشترک با روسای فدراسیون‌هاراضی بود می گوید:« دیدار صمیمانه با بزرگان ورزش و روسای فدراسیون ها بود ، هم اندیشی برای آینده جامعه ورزش. ما به سه حوزه اصلی پرداختیم. نگاه بنده به حوزه ورزش و جامعه ورزشی، بحث روابط متقابل بین وزارت خانه و فدراسیون هاست که باز تعریف تازهی به نام روابط مشارکتی ، عقلانی و تعاملی انجام دادیم. در بخش سوم ما مجموعه مشکلات جامعه ورزش را در قالب پنج برنامه استراتژیک شناسایی کردیم و تواق کردیم که با تشکیل کارگروه های تخصصی با حضور عزیزان بحث و بررسی شود تا یک راهکار برای هر چالش پیدا شود و نهایتا آنها را به نتیجه برسانیم.»

سرپرست وزارت ورزش تاکید بسیاری بر اهمیت سهم فرهنگ در ورزش دارد: «شاید یکی از اصلی ترین اهداف دکتر روحانی رئیس جمهور محترم برای انتخاب حقیر همین بحث بود که ورزش امروز نیازمند یک تحول فرهنگی و اجتماعی است. این موضوع با شعار ممکن نیست. ایجاد یک ساز و کار فرهنگی در جامعه ورزش نیازمند یک برنامه ریزی استراتژیک و با برنامه است. بنابراین تلاش می کنیم با یک برنامه ریزی منسجم چگونگی ورود فرهنگ در عرصه ورزش و ارتقا و تعالی آن تلاش کنیم. البته این به معنای آن نیست که جامعه ورزشی و خانواده بزرگ ورزش اخلاق مدار نیست. این غلط است. ورزش جامعه بزرگی است با جمعیت هوادار چند ده میلیونی و تلاش ما این است که فرهنگ را در جامعه ورزش برجسته کنیم. این مساله نیازمند برنامه ریزی است. یک کارگروه تخصصی و یک نظام برنامه ریزی در قالب معاونت فرهنگی و تربیتی این کار را پیگیری می کند.»

۴۱۴۱


RSS
ماخذ: خبر آنلاین
باز نشر: پایگاه اینترنتی خبری تحلیلی ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.