روند مثبت و مستمر اقدامات درمانی دانش آموزان شین آبادی

گردآوری توسط گروه آموزش ممتازنیوز

خبرگزاری آریا- پانزده آذرماه سال ۹۱ برای اهالی روستای شین آبادی و دانش آموزان دبستان دخترانه انقلاب اسلامی و تمامی فرهنگیان ایران روز بسیار تلخی بود .
به گزارش خبرگزاری آریا، حوالی ساعت ۳۰/۸ صبح بخاری نفتی کلاس چهارم مدرسه انقلاب اسلامی روستای شین آباد شهرستان پیرانشهر دچار آتش سوزی شد که در این اتفاق ۲۶ تن از دانش آموزان کلاس دچار سوختگی  شدید شدند. که بلافاصله اقدامات انتقال آنان به بیمارستان امام خمینی ارومیه صورت پذیرفت و تعدادی نیز به بیمارستان تبریز ، مشهد و اصفهان منتقل شدند و در این مرکز اقدامات اولیه و حیاتی صورت پذیرفت .
با تاکیدات دکتر فانی وزیر آموزش و پرورش مبنی بر اینکه اقدامات درمانی دانش آموزان در یک مرکز تخصصی و بایک تیم پزشکی مجرب  صورت پذیرد،  کمیته پیگیری در وزارت آموزش وپرورش  و وزارت بهداشت تشکیل شد ودر جلسه ای که در  ۱۰ مهر ماه با حضور پزشکا ن جراح دانش آموزان  و نماینده مردم پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی در بیمارستان حضرت فاطمه(س) تشکل شد ومقرر گردید:
۱-     درمان دانش آموزان توسط یک تیم جراحی مجرب با مدیریت دکتر امامی و دکتر فاطمی انجام شود.
۲-     برای هر دانش آموز یک طرح درمانی تهیه شود.
۳-     اقدامات درمانی در یک  مرکز بیمارستانی با امکانات ویژه انجام گیرد.
 در آخرین تلاش ها نمایندگان وزارت علوم تحقیقات و فناوری و بهداشت و درمان در دفتر وزیر آموزش و پرورش تشکیل جلسه دادند . باتوجه به این که بچه ها در سن رشد می باشند درمان فرآیندی طولانی و مستمر است که سالانه یک میلیارد تومان هزینه دارد واین امر از عهده یک وزارتخانه به تنهایی ساخته نیست . از همه مسئولان، دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی انتظار می رود با اختصاص یک ردیف مستقل در بودجه آموزش و پرورش از دغدغه های دانش آموزان و خانواده هایشان در خصوص درمان های آینده بکاهند و تصمیماتی جدی در خصوص آینده شغلی مستمری مادم العمر، اتخاذ نمایند.
بر اساس این گزارش از سوی آموزش و پرورش آذربایجان غربی اقدامات انجام گرفته به شرح زیر اعلام شده است:
در آن روز تلاش های مسئولان برای درمان بچه ها آغاز و تاکنون بچه ها بارها تحت  جراحی متعدد قرار گرفته اند، وزیر آموزش و پرورش دولت تدبیر و امید بچه های شین آباد را فرزند همه نامید .
تلاش برای کاهش آلام و دردها
کلیه امور مربوط به درمان تمامی دانش آموزان که نیاز به مراجعه به پزشک داشته اند طی هماهنگی به عمل آمده با مراجعه به اداره و تامین وسیله ایاب و ذهاب مناسب از قبیل بلیط رفت و برگشت با هواپیما، اتوبوس، خودرو و اسکان دانش آموزان و همراهان آنان از طریق اداره کل صورت گرفته و برای وقت تعیین شده پزشکان جهت معاینه اعزام می شوند .
درصد سوختگی دانش آموزان در این اتفاق از ۶ تا ۳۴ درصد گزارش شده است که از ۲۶ دانش آموز اتفاق دیده ۱۳ نفر تاکنون بهبود یافته و دیه و خسارات دریافت نموده اند و ۱۳ دانش آموز دیگر مراحل درمانی را در بیمارستان فاطمه الزهرا(س) طی می کنند.
همچنین در خصوص رسیدگی به مشکلات روانی و درمانی دانش آموزان از طریق واحد مشاوره آن اداره کل همه روزه گروهی از مجرب ترین مشاورها به محل بستری دانش آموزان در تبریز و ارومیه اعزام و به مشکلات دانش آموزان رسیدگی و پیشنهادات لازم را برای اجرای ارائه نموده اند.
ارائه  خدمات مشاوره ای  به دانش آموزان و اولیای آنان ، اسکان اولیای دانش آموزان در استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، تهران، اصفهان، مشهد ، امکان بازدید از مراکز زیارتی و گردشگری و تفریحی شهرهای تهران، اصفهان و مشهد برای دانش آموزان مورد نظر و خانواده آنان، تهیه بلیط هواپیما برای دانش آموزان به مقصد تهران، اصفهان و مشهد در طول مدت درمان از جمله اقداماتی است که از محل اعتبارات تخصیصی وزارتی و اداره کل استان صورت گرفته است .
گفته می شود که مجموع هزینه ها در طول این زمینه تا آخر آبان ماه  ۹۲ به عدد سه میلیارد و ۵۱۱ میلیون ریال رسیده است.


خبرگزاری ممتاز به نقل از آریا
باز نشر: پایگاه اینترنتی خبری تحلیلی ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.