زهره الهیان :در انتخابات سال ۸۸ جمهوریت نظام به نمایش گذاشته شد

۱۱م دیماه ،

24-269.jpg

یک عضو پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسات این کمیسیون با میرحسین موسوی و خاتمی پس از انتخابات سال ۸۸ گفت: خاتمی و موسوی در این جلسات از جایگاه ولی فقیه و سیاست‌های رهبری دفاع می‌کردند، اما در عملکرد ایشان اثری از این حرف‌ها نمی‌دیدیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) زهره الهیان در نشست عصر امروز (دوشنبه)در محل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی که با موضوع بازخوانی فتنه و برنامه‌ی اصلاح‌طلبان برای انتخابات آتی برگزار شد، با اشاره به حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ اظهار کرد: ما پس از انتخابات سال ۸۸ رایزنی‌هایی بامعترضان به نتایج انتخابات داشتیم و از همان ابتدا اخطارهایی از سوی کمیسیون امنیت ملی مجلس به طور دوستانه به آنها داده شد و خواستیم که مسائل امنیت ملی را مدنظر قرار دهند.

وی گفت: در یکی از جلسات با آقای موسوی، ایشان بر قانون اساسی و جایگاه ولایت فقیه تاکید داشتند، اما پس از آن جلسه درست عکس سخنان خود عمل می‌کردند. آقای خاتمی نیز از سیاست‌های رهبری دفاع می‌کرد، اما در عملکرد ایشان اثری از این حرف‌ها نمی‌دیدیم.

الهیان افزود: هرچند این جلسات امیدوارکننده بود، اما نتایج کاملا عکس بود. این اشخاص در مسیر نظام و انقلاب تاثیرگذار بودند، اما نگاه منفعت‌گرایانه سبب شد حرکتی را ادامه بدهند که برای نظام هزینه‌ساز بود.

وی اظهار کرد: در انتخابات سال ۸۸ جمهوریت نظام به نمایش گذاشته شد و مردم با حضور خود ثابت کردند که از آرمان‌های نظام و انقلاب دفاع می‌کنند. پس از انتخابات، فتنه‌گران تا پیش از ۹ دی یکه‌تازی می‌کردند و تا عاشورای ۸۸ برنامه‌های خود را پیاده‌سازی کردند، اما ۹ دی‌ماه مهر پایانی بر تمامی فعالیت‌های آنها بود و تمامی میکروب‌ها، ویروس‌ها و انگل‌های سیاسی که به نظام و انقلاب وارد شده بودند و خواب براندازی را در ذهن بعضی می‌پروراند از بین برد و نظام را واکسینه کرد.

الهیان با اشاره به دخالت بیگانگان در حوادث سال ۸۸، ضمن ارایه‌ی توضیحاتی دربارهٔ‌ی چگونگی برنامه‌ریزی دشمن گفت: در داخل نیز گروه‌های مختلفی با آنان همسو شدند، تا قدرت و ارکان نظام را در دست بگیرند. آنها تلاش کردند فضای دولت اصولگرا را خطرناک و بحرانی جلوه دهند و میرحسین موسوی و خاتمی را به عنوان ناجی معرفی کنند، لذا سعی می‌شد در آن زمان شرایط چه در عرصه‌ی بین‌المللی و چه در عرصه‌ی داخلی، سیاه جلوه داده شود.

این نماینده سابق مجلس افزود: طرح بحث‌هایی چون وحدت ملی، تشکیک در سلامت انتخابات و طرح تشکیل کمیته صیانت از آرا از سوی آقای هاشمی و دور هم جمع شدن آقای خاتمی، ناطق نوری، کروبی و میرحسین موسوی نیز در راستای اتفاقات سال ۸۸ بوده است.

وی ادامه داد: دشمنان از راه‌های مختلفی مانند احزاب، مطبوعات، NGO ها و حتی هنرمندان و نویسندگان تلاش می‌کردند تا به اهداف خود برای براندازی نظام دست پیدا کنند.

این نماینده سابق مجلس افزود: در مجلس اختلاف نظرهای بسیاری وجود داشت، اما وظیفه‌ای به کمیسیون اصل ۹۰ محول شد مبنی بر این‌که گزارشی مستند از تمامی حوادث سال ۸۸ تهیه کند.

الهیان خاطرنشان کرد: فتنه ۸۸ یک توطئه‌ی جدی علیه نظام بود. بعضی از عوامل داخلی قصد و نیتی نداشتند، اما در ادامه با گروه‌های معاند اعم از منافقین، بهاییان و گروه‌های سلطنت‌طلب همسو شدند و متاسفانه کاندیداهای معترض نسبت به این گروه‌ها و حتی از کسانی که در عاشورای سال ۸۸ به ارزش‌ها توهین کردند، اعلام برایت نکردند.

وی در پایان گفت: هدف اصلی دشمنان، آرمان انقلاب و در واقع حکومت اسلامی بود و از این پس نیز آنها هدف خود را دنبال خواهند کرد اما مردم ما همیشه در دفاع از آرمان‌های نظام و انقلاب به صحنه آمده‌اند.

انتهای پیام


ایسنا
باز بازنشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.