شهریاری: برای همه قضات باید رایانه تهیه کنیم

گرد آوری توسط گروه فن آوری اطلاعات پایگاه اینترنتی خبری ممتاز نیوز

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت :با ۵۰ درصد بودجه مصوبی که در اختیارمان قرار می‌گیرد برای قضات یارانه تهیه کرده و "امضای الکترونیک" نیز راه‌اندازی شود.
 
حجت الاسلام حمید شهریاری در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: سیستم سمت سیستمی است که در کمترین زمان می‌تواند پرونده را ارسال و نامه را بازگرداند که این سیستم بسیاری از مشکلات را حل می‌کند.
 
دکتر شهریاری همچنین در خصوص فعالیتهای شورای عالی فضای مجازی بیان داشت : دبیر تازه شورای عالی فضای مجازی تازه تعیین شده است که باید فرصت استقرار به آن دهیم تا در خصوص شبکه‌های اجتماعی نیز طبق قانون اقدام کند.
 
 
وی افزود :در واقع در خصوص شبکه‌های اجتماعی باید تابع قانون باشیم چرا که بعضی اطلاعات در شبکه‌های اجتماعی وجود دارد که یک تهدید و یک فرصت است، فرصت از نظر اینکه سبب گسترش ارتباطات می‌شود و تهدید به سبب فعالیت و کار این شبکه‌هاست که در خصوص ساماندهی اطلاعات علیه کشور و نظام است.
 
 
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه با اشاره به اینکه ما با تکنولوژی و فناوری مخالف نیستم خاطرنشان کرد:نباید این موضوع مطرح شود که چون بعضی مسئولان از فیسبوک استفاده می‌کنند ما نیز می‌توانیم از آن استفاده کنیم و این موضوع اشکالی ندارد مطرح شود. در واقع عملی که نادرست باشد از هر شخصی که سر زند نادرست خواهد بود.
 
وی تصریح کرد:باید نگاه عمیق تری داشته و از جایی تبعیت نکنیم و در واقع با یک برنامه ریزی دارای یک الگوی داخلی مستقل باشیم.
 
منتظر تایید "شورای نگهبان" در راستای دادرسی الکترونیکی هستیم
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه با اشاره به اینکه در رابطه با دادرسی الکترونیکی آیین‌نامه‌ای در ابتدای سال ۹۲ از سوی رئیس قوه قضائیه ابلاغ شده است گفت : چنین قانونی در مجلس به تصویب رسید که منتظر تایید شورای نگهبان در راستای دادرسی الکترونیکی هستیم.
 
حجت الاسلام حمید شهریاری در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که امروز برگزار شد بیان داشت:یک از خدمات قوه قضائیه ارائه خدمات قضایی به وکلاست که بتوانند خدمات خود را الکترونیکی انجام دهند .
 
وی افزود:اجرای چنین خدمتی ضمن تسریع در فرایند رسیدگی سبب برطرف شدن مشکلات و سبب اتمام ارجاعات می‌شود ودر واقع وکلا از دفاتر خود ثبت دادخواست و خدمات قضایی را انجام می‌دهند.
 
 
وی بیان کرد: از ابتدای آذر ارجاع پرونده در دیوان عالی کشور به صورت الکترونیکی انجام می‌شود که برای تهران از ۲ ماه آینده این اتفاق رخ خواهد داد.
 
معاون قوه قضائیه در خصوص تعرفه‌ها گفت: تعرفه‌ای که در اختیار مرکز آمار و فناوری اطلاعات قرار گیرد اگر کفایت نکند باید تجدیدنظر شود.
 
مرحله هشتم از فعالیت "دفا‌تر خدمات الکترونیک قضایی" در آبان ماه امسال کلید خورد
تا پایان امسال ثبت تمام دادخواست‌های قضایی تهرانی‌ها به صورت الکترونیکی صورت می‌گیرد و این در حالی است که در حال حاضر ۸۰ درصد دادخواست‌ها الکترونیکی به ثبت می‌رسند.
 
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در نشست خبری امروز اظهار داشت: خوشبختانه مرحله هشتم و نهم راه‌اندازی دفا‌تر الکترونیک از اواخر آبان تا اوایل آذرماه اجرایی شد و مرحله دهم نیز تا دو هفته آینده اجرا می‌شود. 
 
 وی با بیان اینکه در فرآیند اعطای تصدی دفا‌تر خدمات الکترونیک از ۲۸۰۰ متقاضی تنها ۲۳ نفر پس از مصاحبه پذیرفته شده‌اند افزود: اگر این اشخاص شرایط راه‌اندازی دفا‌تر را داشته باشند و اداره کل قضایی قوه قضاییه آنها را تأیید کند برای آنها پروانه فعالیت صادر خواهد شد. 
 
 وی همچنین درخصوص اجرای طرح مراقبت الکترونیک خاطرنشان کرد: مجری این طرح، سازمان زندان‌ها است که اخیرا محموله پابندهای الکترونیکی وارد کشور شده و به زودی طبق آیین‌نامه مربوطه عملیاتی می‌شود. 
 
 به گفته وی اجرای طرح مراقبت الکترونیکی تحولی جدی به دنبال دارد که اجرای آزمایشی آن پس از انجام مطالعات کار‌شناسی فراوان انجام شد.

ایستنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.