عربستان همکاری با موساد علیه ایران را تکذیب کرد

ایران > سیاست‌خارجی– ممتازنیوز:
وزارت امور خارجه عربستان گزارش روزنامه‌ انگلیسی ساندی تایمز مبنی بر وجود بعضی هماهنگی‌ها بین دستگاه اطلاعاتی عربستان و سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی (موساد) علیه ایران را تکذیب کرد.

وزارت خارجه عربستان با صدور بیانیه‌ای با اشاره به خبر انتشار یافته از سوی روزنامه‌ ساندی تایمز آن را نادرست خواند.

بنابر گزارش سی.ان.ان، یکی از مسوولان وزارت خارجه این کشور نیز گفت که آن‌چه در این روزنامه آمده کاملا نادرست است.

این مقام مسوول که نامی از او برده نشده است در گفت‌وگو با خبرگزاری عربستان نیز تاکید کرد که هیچ ارتباط و تماسی از هیچ نوع و سطحی بین کشورش و اسراییل وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، روزنامه ساندی تایمز به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد که مقامات عربستان از توافق احتمالی با ایران عصبانی شده‌اند و آماده‌اند که به رژیم صهیونیستی «هر کمکی که لازم است» بدهند.

این روزنامه گزارش داد که موساد در حال همکاری با مقامات عربستان در زمینه برنامه‌های احتیاطی برای حمله احتمالی به ایران در صورتی که برنامه هسته‌یی تهران در توافق احتمالی ایران و گروه ۱+۵ به اندازه کافی عقب رانده نشود، است.

بنابر این گزارش ریاض به رژیم صهیونیستی اجازه داده است که برای حمله احتمالی به ایران از حریم هوایی عربستان استفاده کند.

این روزنامه به نقل از یک منبع دیپلماتیک گزارش داد که عربستان آماده است با همکاری در زمینه استفاده از پهپادها، هلی‌کوپترهای امداد و هواپیما به حمله رژیم صهیونیستی کمک کند.

ساندی تایمز به نقل از یک منبع نوشت: وقتی توافق‌نامه ژنو امضا شود، گزینه نظامی دوباره روی میز قرار می‌گیرد. عربستانی‌ها عصبانی می باشند و آماده‌اند در هر زمینه‌ای به اسرائیل کمک کنند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه در گفت‌وگو با روزنامه فرانسوی لوفیگارو مدعی شده بود که رژیم صهیونیستی و سران کشورهای عرب در زمینه موضوع هسته‌یی ایران با یکدیگر اتفاق نظر دارند.

وی با تکرار اتهامات غرب مبنی بر نظامی بودن برنامه هسته‌یی ایران مدعی شد: ما همگی فکر می‌کنیم که ایران نباید توانایی ساخت سلاح هسته‌یی را داشته باشد. به عقیده ما یک موضع محکم‌تر باید توسط جامعه بین‌المللی اتخاذ شود. ما همه معتقدیم که اگر ایران به سلاح هسته‌یی دست یابد این امر به یک رقابت تسلیحاتی در خاورمیانه منجر می‌شود.

برخی مقامات دیپلماتیک معتقدند که مخالفت فرانسه با امضای توافق هسته‌یی با ایران در دور قبلی مذاکرات ایران و ۱+۵ در ژنو به سبب روابط نزدیکش با عربستان و امارات است که با برنامه هسته‌یی ایران مخالفند.


RSS
منبع:همشهری
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.