عکسهای جدید از حضور نیوشا ضیغمی در جشنواره فیلم مسکو

نیوشا ضیغمی و همسرش در فستیوال فیلم مسکو شرکت کرده اند . نیوشا ضیغمی با فیلم «دریا و ماهی پرنده» به کارگردانی مهرداد غفارزاده در این جشنواره شرکت کرده است.

نیوشا ضیغمی و همسرش “آرش پولادخان” در جشنواره مسکو
نیوشا ضیغمی بخاطر بازی در فیلم “دریا و ماهی پرنده” به همراه همسرش در فستیوال فیلم مسکو ( Moscow International Film Festival ) حضور پیدا کرد.

نیوشا ضیغمی و همسرش در فستیوال فیلم مسکو

نیوشا ضیغمی و همسرش (آرش پولادخان) در فستیوال فیلم مسکو

در سی و هفتمین فستیوال بین المللی فیلم مسکو کشورهای بسیاری من جمله روسیه، اسپانیا، فرانسه، ایران، بلغارستان و صربستان حضور دارند که فیلم “دریا و ماهی پرنده” به کارگردانی مهرداد غفارزاده و تهیه کنندگی امیر پورکیان از طرف دبیرخانه جشنواره فیلم مسکو برای حضور در بخش اصلی این جشنواره پذیرفته شده بود.

نیوشا ضیغمی و همسرش در فستیوال فیلم مسکو

نیوشا ضیغمی در فستیوال فیلم مسکو

این فستیوال با حضور بازیگرانی چون نیوشا ضیغمی و علی اکبر صحرایی که از بازیگران اصلی این فیلم هستند، برگزار شد.

نیوشا ضیغمی و همسرش در فستیوال فیلم مسکو

نیوشا ضیغمی در جشنواره فیلم مسکو

نیوشا ضیغمی یکی از بازیگران اصلی فیلم درباره حضور «دریا و ماهی پرنده» در جشنواره مسکو گفت: «فیلم سوژه بسیار متفاوتی دارد و قطعاً در زمان اکران عمومی حرف های بسیاری برای گفتن خواهد داشت. با توجه به مضمون خاص فیلم که به کودکان کار نیز اشاره داشت بازیگران نوجوان بسیاری در آن به ایفای نقش پرداختند که علی اکبر صحرایی یکی از همین بازیگران نوجوان بود. او بازی بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشت به طوری که ما نیز از بازی وی متحیر بودیم».

نیوشا ضیغمی و همسرش در فستیوال فیلم مسکو

نیوشا ضیغمی و همسرش

نیوشا ضیغمی و همسرش در فستیوال فیلم مسکو

نیوشا ضیغمی در فستیوال مسکو

او اضافه کرد: ««دریا و ماهی پرنده» پیامی جهانی دارد و در تمام دنیا مخاطب می تواند با آن ارتباط برقرار کند. امیدوارم فیلم به عنوان نماینده شایسته ای از ایران بتواند در جشنواره پیام خود را به خوبی به جهانیان منتقل کند و از آن سربلند بیرون بیاید».

نیوشا ضیغمی و همسرش در فستیوال فیلم مسکو

نیوشا ضیغمی و همسرش در حاشیه جشنواره مسکو

دریا و ماهی پرنده به طور مشترک توسط مهرداد غفارزاده و اکبر روح به نگارش درآمده و محصول موسسه هنری خانه فیلم پروان است.

نیوشا ضیغمی و همسرش در فستیوال فیلم مسکو

نیوشا ضیغمی و همسرش در کنار سنایی سفیر ایران در روسیه و همسر وی

نیوشا ضیغمی و همسرش در فستیوال فیلم مسکو

نیوشا ضیغمی در نشست مطبوعاتی جشنواره فیلم مسکو

این فیلم مضمونی اجتماعی دارد در واقع فیلم به موضوع نوجوانان بزهکار می پردازد و داستان زندگی نوجوانی کر و لال را روایت می کند که در کانون اصلاح و تربیت درگیر ماجراهای مختلفی می شود. فیلم محصول موسسه هنری خانه فیلم پروان است.

نیوشا ضیغمی و همسرش در فستیوال فیلم مسکو

عوامل فیلم “دریا و ماهی پرنده” در فستیوال مسکو

همایون ارشادی، نیوشا ضیغمی، امیرحسین رستمی، نادر فلاح، ارشیا طالبی، علی اکبر صحرایی، مازیار نوروزی، محسن تمیزی همراه با مهرداد غفارزاده بازیگران اصلی این فیلم هستند.

تا این لحظه ۱۴نظر ثبت شده
  1. امین:

    دلقک. ماشالله به غیرت شوهرش

  2. نازی:

    چرا انقد آرایش میکنه؟؟؟؟؟؟!!!!!؟؟؟؟فازش چیه؟ ؟ ؟ ؟

  3. سعید:

    عکس آخری رو ببین تو رو خدا

  4. ایمان مومنی:

    خدا با ماست
    خدا رحمت کنه خسرو شکیبایی وامثالش را

  5. نازی:

    این چه وضعشه

  6. Tanha:

    مث ما ک منتظر دادن یارانه ها نیستی خوش بگزره ابجی مایه دار

  7. Leyli:

    خوش بحال مردم پولدارن خوش میگزره بهشون والا

  8. ایرانی:

    چطوری میسسو الیزابت ضیغمی.

    • ایرانی:

      زنان و دختران صدفها و گنج های گرانبهایی هستند که مردان برای دست یافتن به آنها باید آسمان را به زمین آورند و بیستون ها را خرد کنند تا به آنها برسند. خواهر گلم تو اوج ناز و زیبایی و دلرابی هستی و هر کسی لیاقت ناز کشیدنت را ندارد و تو صدف گرانبهایی هستی که خداوند ادامه نسل بشر را در دامان تو نهاده است پس بدان حجاب محدودیت تو نیست. حجاب عزت توست و قطع کردن دستان نامرد و ناپاکیست که به سوی تو دراز میشود. بذار پوششت مردان را مجبور کند تا برای بدست اوردنت خود را به آب و آتش بزنند نه اینکه تو خود را به آب و آتش بزنی تا مرد، این موجود هوس ران رو بدست اوری و نگه داری. خواهرم تو منبع نازی و مرد منبع نیاز پس بگذار نیاز به دنبال تو بیاید نه ناز. اگه تو با این پوششت رفتی یعنی نشان میدهی که من نیاز دارم یکی موهای زیبایم رو ببینه. نیاز دارم یکی اندام قشنگمو ببینه اونوقت مرد میشه منبع ناز و تو هر روز برای از دست ندادنش باید ناز این موجود بی مصرف( البته بعضیاشون) رو بکشی. امروز تو در شهر دلبری کردی و قاب جوانی را ربودی یقینا فردای کسی قاب شوهر شما رو می رباید . این قانون دنیاست. در ضمن اقا پسرای که اینجا از روی هوا و هوس واسه خواهرای من نقشه می کشید و به نام ازادی و دین تشویقش می کنی به حجاب نداشتن بدونید دختران این سرزمین عاقل تر از این حرفا هستند که گول شهوت پراستی بخورند که اگه پاش بیوفته از ناموس خودشونم نمیگذرند. پس خواهشن اندازه غیرتتون حرف بزنید حتی اگر نمیخواید دین داشته باشید.

      • عشق خدا:

        برای ما دو تا سفره پهن است .یکی سفره ی شیطانی و یکی سفره ی الهی . سفره ی شیطانی زرق و برق زیادی دارد ولی پوچ و توخالی است و چند روزه است . مثل کف روی آب است و عمرش خیلی کوتاه است . مشکل ما در جهان بینی ماست . تا وقتی ما جهان کوچک را در حد دنیا ببینیم انتخاب ما این جوری می شود یعنی بخاطر اینکه می خواهم چند تا تار مویم را بیرون بیندازم از اطاعت خداغافل می شوم . من عقب می مانم ، ماه رمضان تمام می شود و روز قیامت می آید. یکی از اسامی روزه قیامت یوم الحسره است . در آن روز این دختر خانم می فهمد که چه چیزی را به چه بهایی از دست داده است . گل ماه رمضان تمرین تقوا است . گل ماه رمضان لعلکم تتقون است . تقوا یعنی اینکه من خودم ،خودم را مدیریت و کنترل کنم . کسی که می خواهد رانندگی بکند و آنرا مدیریت بکند باید ببیند که تا چه حدی می بیند . کسانی که چشمشان ضعیف است اجازه ی رانندگی بدون عینک را ندارند . تمام مشکل ما در این تردیدها این است که دید ما کم است . دید ایشان ایناست که اگر من با این قیافه بیرون نیایم ، پیش بعضی ها کلاسم پایین می آید.اگر ما یک لحظه به صحرای قیامت فکر کنیم ، می بینیم که در آنجا از ما می پرسند آیا می ارزید که شما بخاطر چهار روز دنیا این همه پاداش را از دست بدهید ؟ آیا ده سوره تبارک می فرماید: اگر من کمی حرف گوش می کردم و فکرمی کردم ، من جزو اهل جهنم نبودم .این دوست می تواند از خوبی های او استفاده بکند و از بپرسد که تو چرا این همه خوبی های دیگر را انجام می دهی ؟ او می گوید بخاطر قیامت این کار را می کنم . به او بگوید : تو که دید وسیعی داری ، چرا در این مورد این کار را انجام می دهی . این یکی از شیوه های امر به معروف و نهی از منکر است . واقعیت معروف و منکر را برایش باز بکن .

        • ما اعراب جاهلی و غرب زده نیستیم .:

          عرب در دوران جاهلیت وعده ها و وعید (تهدید) هاى خداوندى را مورد اهمیت قرار نمى دادند و آنها را تکذیب مى نمودند. «یظنون بالله غیر الحق ظن الجاهلیه؛ آنان گمان ناحق درباره خدا (و وعده ها و وعیدهاى او) که همان گمان جاهلیت است دارند.» (آل عمران/ ۱۵۴)
          ۲- در دوران جاهلیت حکم بر مبناى هوى رائج بوده است. «و ان احکم بینهم بمآ انزل الله و لا تتبع اهوآئهم و احذرهم ان یفتنوک عن بعض مآ انزل الله الیک، فان تولوا فاعلم انما یرید الله ان یصیبهم ببعض ذنوبهم و ان کثیرا من الناس لفاسقون* افحکم الجاهلیه یبغون و من احسن من الله حکما لقوم یوقنون؛ و اینکه میان آنان مطابق آنچه که خدا نازل نموده است،حکم کن و از هوى هاى آنان پیروى منما و بر حذر باش از اینکه تو را از بعضى حقایق فرستاده شده از طرف خداوندى به سوى تو منحرف نمایند. اگر آنان از تو روى گرداندند، بدان که خداوند می خواهد آنان را به مجازات بعضى از گناهانشان گرفتار بسازد و قطعا عده کثیرى از مردم فاسقند. آیا آنان حکم جاهلیت را می خواهند و کیست بهتر از خداوند در حکم فرمودن براى کسانى که یقین آورده اند.» (مائده/ ۴۹- ۵۰)
          ۳-بى پروائى زنان در ظهور در میان مردم از مختصات جاهلیت بوده است. «و قرن فى بیوتکن و لا تبرجن تبرج الجاهلیه الاولى؛ اى زنان پیغمبر در خانه هاى خود مستقر باشید و مانند ظهور در دوران جاهلیت اولى در میان مردم ظاهر نشوید.» (احزاب/ ۳۳) مقصود از جاهلیت اولى، دوران تاریک جاهلیت پیش از بعثت پیامبر اکرم (ص) می باشد. در حقیقت مقصود از «اولى» گذشته و قدیم است. البته اقوال دیگر نیز در تفسیر «اولى» وجود دارد که به قول مرحوم علامه طباطبائى مستند به دلیل نمى باشند.
          ۴- حمیت و تعصب و پافشارى درباره معلومات ناچیز و خواسته هاى بى اساس، از بارزترین خواص زندگى در جاهلیت بوده است. این خاصیت تباه کننده ترین پدیده اى بود که زندگى مردم آن دوران را در خود فرو برده بود. «اذ جعل الذین کفروا فى قلوبهم الحمیه حمیه الجاهلیه فانزل الله سکینته على رسوله و على المؤمنین و الزمهم کلمه التقوى و کانوا احق بها و اهلها و کان الله بکل شىء علیما؛ چون آنان که کفر ورزیدند حمیت و تعصب در دلهاى خود قرار دادند حمیت و تعصب جاهلیت پس خداوند آرامش خود را بر رسولش و بر مؤمنین فرستاد و آنان را به اعتقاد و حرکت تقوائى الزام (موفق) فرمود، رسول خدا و مؤمنان شایسته تقوى و آرامش و داراى هلیت براى آن بودند و خداوند به همه چیز دانا است.» (فتح/ ۲۶)
          این پدیده بنیان کن مردم آن دوران را به روزگار سیاه نشانده بود. پرستشهاى جاهلانه که خود کشف از ضعف نفس و محدودیت اطلاعات و کوته بینى می نماید، مانند نژادپرستى که در قبائل عرب بیداد می کرد، همه سطوح روانى مردم جاهلیت را فرا گرفته بود. می توان گفت: اصلا پدیده اى به نام حیات و جان که در همه افراد نوع بشر وجود داشت براى یک فرد جاهلى مطرح نبود تا درباره احترام و ارزش آن دو بیندیشد امیر المؤمنین (ع) در توصیف و بیان خواص جاهلیت مطالبى می فرماید که باید مورد توجه قرار بگیرند. از آن جمله در توصیف بنى امیه می فرماید:
          ۱- و می فرماید: «ترد علیکم فتنتهم شوهآء مخشیه و قطعا جاهلیه لیس فیها منار هدى و لا علم یرى؛ (فتنه آشوب فساد و تباه کننده) بنى امیه با چهره اى بس زشت و رعب انگیز و گروه به گروه که متصف به جاهلیتند بر شما وارد می شود نه دلیل هدایتى در آنها وجود دارد و نه نشانى که براى هدایت دیده شود و ما صفات رذل آل امیه را می دانیم که آنان چگونه بار دیگر نژادپرستى و مقام پرستى و ثروت پرستى و حیله بازیها در راه وصول به مقاصد خودرا در جوامع مسلمین به راه انداختند.» (نهج البلاغه/ خطبه ۹۳ ص ۱۳۸)
          ۲- و می فرماید: «صدقه به ابنآء الحمیه و اخوان العصبیه و فرسان الکبر و الجاهلیه؛ شیطان را در تهدید به اغواى فرزندان آدم (ع) فرزندان مقاومت در مقابل حق و برادران تعصب (لجوج ها و متعصب ها) و سواران مرکب تکبر و جاهلیت تصدیق نمودند.» (خطبه ۱۹۲ ص ۲۸۷ و ۲۸۸) یعنى آنان با حرکات و اندیشه هاى خود تهدید شیطان را که اغوا کردن بود تصدیق نمودند و اغوا شدند.
          ۳- و می فرماید: «و استخفتهم الجاهلیه الجهلاء؛ خداوند پیامبر اکرم (ص) را در زمانى مبعوث فرمود که مردم در ضلالت و حیرت بودند و مردم آن دوران را جاهلیتى بسیار سخت سبک و بى مغز نموده بود.» (خطبه ۹۵ ص ۱۴۰) و در خطبه ۸۹ می فرماید: «ارسله على حین فتره من الرسل،و طول هجعه من الامم،و اعتزام من الفتن،و انتشار من الامور و تلظ من الحروب و دثارها السیف؛ خداوند متعال پیامبر اکرم (ص) را در دوران فترت (دوران انقطاع رسالت و وحى) فرستاد، در دورانى که خواب امت ها طولانى شده، و فتنه ها قصد جدى (براى به راه انداختن هرج و مرج و فساد) داشتند. در دورانى که امورپراکنده و از هم گسیخته و آتش جنگها شعله ور بود. نور دنیا گرفته شده و تاریکى همه جا را احاطه نموده و دنیا چهره فریباى خود را آشکار ساخته بود. برگهاى (درخت حیات در دنیا) زرد، و نومیدى از بارور شدن آن بر دلها مسلط، و آب رحمت دنیا در آن فروکش نموده بود. علم ها و مشعلهاى روشنگر هدایت از کار افتاده و علامات هلاک بروز کرده بود. دنیاى آن روز چهره خشن و موذى به اهلش نشان می داد و به روى جوینده اش عبوس (متنفر) مى نگریست. میوه دنیاى آن روز فتنه و طعامش لاشه و پوشاکش ترس و هراس و آنچه که روى لباس بر خود مى بستند شمشیر بود.»
          ۴- و می فرماید: «فالله الله فى کبر الحمیه و فخر الجاهلیه؛ از خدا بترسید، از خدا بترسید (یا خدا را در نظر بگیرید،خدا را درنظر بگیرید) درباره تکبر ناشى از مقاومت لجوجانه در برابر حق و افتخارى که در جاهلیت می ورزیدید.» (خطبه ۱۹۲ ص ۲۸۹)
          ۵- و می فرماید: «فاطفئوا ما کمن فى قلوبکم من نیران العصبیه و احقاد الجاهلیه؛ پس خاموش کنید آن آتشهاى تعصب و کینه هاى جاهلیت را که دردلهایتان مخفى شده است.» (همین خطبه ۲۸۸)
          ۶- و می فرماید: «فانهم قواعد اساس العصبیه و دعآئم ارکان الفتنه و سیوف اعتزآءالجاهلیه؛ زیرا آنان (آن پیشتازان که تکبر مى ورزند…) پایه هاى اساس تعصب و تکیه گاههاى ارکان فتنه و شمشیرهاى افتخار جاهلى به انتساب به نسب و نژاد باشند.

          • بدحجابی حق الناس و حق الله است لطفا حیوان نباشیم .:

            یه خانم بد حجاب به چهار گروه لطمه میزند :
            یک : در خیابان جوان عفیف نمیخواهد به چهره این خانم نگاه کند، بنابراین به خودش فشار می آورد و سرش را پایین می اندازد . پس این فرد اذیت می شود و حقش ضایع می شود زیرا میتوانست راحت در خیابان راه برود مثل وقتی که آلودگی هوا وجود دارد مجبور است که ماسک بزند.
            دو : به جوان بی بند بار هم ظلم می شود ، زیرا این جوان وقتی خانم را در خیابان میبیند ، ازدواجش عقب می افتد. چون مجانی دارد نیازش را برطرف میکند ، فرد باید نیازش را با ازدواج تامین کند نه با هرزگی و چشم چرانی.
            سه : چنین خانمهایی به ما می گویند که چرا ازدواج هایمان عقب افتاده است ؟ متاعی که باید گران بفروشند دارند مفت در خیابان حراج میکنند یعنی دارند به خودشون ظلم میکنند.
            چهار : به متاهل ها هم ظلم می شود زیرا آقایان متاهل چشمشان به این خانم می افتد که خیلی مرتب است ، وقتی به خانه می روند خانم را در آشپزخانه می بینند که خیلی مرتب نیست و به خاطر همین ، قیافه ها را مقایسه می کند و شروع به بهانه گیری میکند و زندگی بهم میریزد.

            « پس بی حجابی حق الناس است. »

            • مهشید:

              من دختر بدحجابیم ولی خداییش عاشق خدا و اهل بیت و قران و ولایت فقیهم . تو رو خدا فکر نکنین بدحجابها دشمن اسلام و خدا و دین هستند . درسته بدحجابم ولی خداییش حجاب رو دوست دارم ولی شهامت و شجاعت و قدرتش رو ندارم . اعتماد به نفسم پایینه . خیلی با خودم درگیرم . میدونم خدا حجاب رو در قرانش اورده سوره ی نور . خدا کمکم کنه و باحجاب بشم .

            • حجاب ایران باستان:

              ایرانی از دوران باستان پوشش و حجاب را نه تنها مختص زنان بلکه آن را از ویژگی‌های اهورایی مردان نیز می‌پنداشته و در مقابل، برهنگی و بی بند و باری را اهریمنی می‌دانسته است.
              به گزارش شبکه خبر، نقش‌ها و کتیبه‌های بر جای مانده از داخل و خارج از مرزهای ایران کهن، از هزاران سال پیش، گواهی می‌دهند که نیاکان پارسای مردمان سرزمین پارس، نسبت به بسیاری از مردمان هم عصر خویش معتقدتر و پایبندتر به حفظ این ارزش آسمانی بوده‌اند.
              وشش زنان در ایران باستان همواره سبک و اسلوب خاصی داشته و بررسی‌ها نشان می‌دهد که پوشش تمام بدن در دوره‌های مختلف تاریخی چه نزد زنان و چه نزد مردان در ایران یک حقیقت بوده است و در طول تاریخ به هیچ وجه ایرانیان در برهنگی به سر نمی‌برده‌اند.
              ویل دورانت معتقد است نقش پوشش و حجاب زنان در ایران باستان چنان برجسته‌است که می‌توان ایران را منشأ اصلی پراکندن حجاب در جهان دانست.
              دایره‌المعارف لاروس نیز پیدایی حجاب زنان را به ایران باستان نسبت می‌دهد. در تفسیر اثنی عشری چنین آمده‌است: تاریخ نشان می‏دهد که حجاب در فرس (فارس) قدیم وجود داشته ‌است.زرتشت در حدود بیش از هزار سال (و به روایاتی بیش از هزاران سال) پیش از میلاد مسیح، در کتاب «یسنا» بر عفت سرشتین در کنار پوشش ظاهری پافشاری کرده ‌است.
              بر پایه آنچه از این دین باستانی ایرانیان برمی آید و موبدان هم اکنون نیز بر آن پافشاری می‌کنند ؛ پوشش زن باید به گونه‌ای باشد که حتا یک تار موی او نیز آشکار نگردد.
              در خرده اوستا نیز چنین آمده ‌است: «همگان نامی ز تو بر گوییم و همگان سر خود را می‌پوشیم و آن گاه به درگاه دادار اهورامزدا نماز می‌کنیم».

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.