مبتلایان اضطراب معمولا درمان مناسبی دریافت نمی‌کنند

ممتاز نیوز: مدیر کلینیک اضطراب و سلامت رفتاری آمریکا عنوان کرد: در چند دهه‌ اخیر بیماری اضطراب پیچیده‌تر شده است.

به گزارش ممتاز نیوز به نقل از ایسنا، پروفسور نورمن اشمیت با بیان این مطلب در نخستین کنگره بین‌المللی اضطراب که در بیمارستان رضوی مشهد برگزار شد، افزود: باید برای مقابله با بیماری اضطراب کنونی با رویکردهای ابتکاری بهتری برخورد کنیم.

وی، اضطراب را یک فرآیند طبیعی دانست و افزود: همه افراد در برابر ترس دچار اضطراب می‌شوند ولی مساله مهم این است که چه اتفاقی و عواملی باعث ایجاد و یا تشدید این موضوع می‌شود.

اشمیت ادامه داد: بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی از هر پنج نفر یک نفر به اضطراب مبتلا می‌شود که در صورت تشدید زندگی فرد را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

وی در مورد مشکلات و درمان‌های بیماری اضطراب بیان کرد: معمولا کسانی که اضطراب دارند درمان مناسبی را دریافت نمی‌کنند و به همین دلیل ما باید بررسی‌های لازم را انجام دهیم تا روش مناسب را بیابیم.

اشمیت تاکید کرد: باید برای کاهش پیچیدگی‌ها به افراد در خصوص اضطراب آموزش و آگاهی داد تا اگر دچار بیماری شدند بیماری خود را پذیرفته و برای درمان آن تلاش کنند.

وی ادامه داد: وقتی افراد آموزش ببینند به طور خودجوش به سمت رفتارهای امن حرکت خواهند کرد و این عامل می‌تواند در جلوگیری از اضطراب موثر باشد.

مدیر کلینیک اضطراب و سلامت رفتاری آمریکا تصریح کرد: باید با طبقه‌بندی شدت بیماری در تشخیص راه‌های درمان اضطراب بپردازیم.

وی افزود: برخی از افراد بیمار ممکن است ترکیبی از اضطراب را داشته باشند و بیماری آن‌ها تنها مربوط به یک مساله نباشد به همین دلیل باید به تشخیص اولیه، نوع درمان و ادامه دار بودن درمان توجه کنیم.

اشمیت عنوان کرد: در حال حاضر فعالیت‌هایی در حال انجام است که به نتایج خوبی هم رسیده و امیدواریم بتوانیم از آن‌ها برای درمان بهتر بیماران مضطرب استفاده کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تشخیص ما در نوع بیماری و ریسک‌فاکتورهایی که به طور بالقوه وجود دارد بازتر و مناسب‌تر بررسی شود می‌توانیم در درمان بهتر تاثیرگذار باشیم.

منبع: ممتاز نیوز

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.