مُد، نیروی محرکه و موتور صنعت پوشاک است

۴ شنبه ۱۷ آبان به نقل از منبع ذکر شده در انتهای خبر در پورتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است

در نشست تخصصی بررسی نقش مطبوعات در مد و لباس مطرح شد:

مدیر مسئول نشریه ˝کوک˝، مُد را نیروی محرکه و موتور صنعت پوشاک دانست و گفت: کشورهای مالک نام با راه‌اندازی مد و مدسازی سبب شکل گرفتن صنعت پوشاک شده‌اند.

به گزارش تفسیری خبرنگار مد و لباس هنرآنلاین، نشست تخصصی بررسی نقش مطبوعات در مد و لباس، امروز چهارشنبه ۱۷ آبان در تالار وحدت برگزار شد.

در این نشست، غلامرضا صادق‌زاده، مدیر مسئول نشریه “کوک” با ابراز خرسندی از برپایی نمایشگاه مد “مانتو و پوشش سر” گفت: حرکت هایی در حوزه مد آغاز شده است که امیدواریم با نگاه مثبت شاهد تداوم و رسیدن به آن اهداف والای کشورمان باشیم که قطعاً امری فردی و شخصی نبوده و به همه جامعه مربوط است.

وی در ادامه افزود: مد نیروی محرکه و موتور صنعت پوشاک است. در واقع کشورهای مالک نام راه اندازی مد و مدسازی سبب شکل گرفتن صنعت پوشاک شده‌اند.

مدیر مسئول نشریه “کوک” ضعف صنعت پوشاک ایران را در نبود مد و مدسازی دانست و اظهار نمود: مد و مدسازی سبب شکل گیری خلاقیت، نوآوری و ایده پردازی می گردد ضمن اینکه شکل گیری مد سبب تشویق فعالان این عرصه خواهد بود.

صادق‌زاده چرخه مد را حاوی سه رأس دانست و در توضیح آن بیان نمود: بازار مصرف مد و لباس یکی از مهمترین بخش های چرخه پوشاک بوده چرا که بازار مصرف تعیین نماینده فعالیت ها در اغلب موارد است.

وی افزود: بازار مصرف بر اساس تقاضا به تعدد مد و تنوع آن بستگی دارد. لذا در صورتیکه نتوانیم این دو بخش را همگام با نیازهای جامعه پوشش دهیم شاهد کپی برداری و واردات لباس های خارجی خواهیم بود.

مدیر مسئول نشریه “کوک” تأکید نمود: صنعت تولید پوشاک د منطبق با مد جامعه باشد ضمن اینکه طراحان مد و لباس نیز رأس سوم این صنعت می باشند.

صادق‌زاده با تأکید بر نقش طراحان گفت: عدم تأمین طرح ها از سوی طراحان داخلی سبب سوق دادن تولیدکنندگان به سمت ژورنال های خارجی می گردد.

وی توضیح داد: گاهی مدی را می سازیم که بازار بر اساس آن شکل می گیرد اما گاهی با شناسایی نیازهای جامعه مد تولید می‌شود لذا تعیین نوع فعالیت ها و نگرش ها در این مقطع بسیار مهم است.

صادق‌زاده با تأکید بر نقش مطبوعات گفت: مطبوعات منعکس نماینده سطح کمی و کیفی مد و لباس و فرهنگ کیفی پوشاک ما می باشند ضمن اینکه ترویج مد و مدسازی می تواند توسط نشریات پرتیراژ و محبوب به نحو احسن انجام شود.

مدیر مسئول نشریه “کوک” در پایان بیان نمود: صادرات فرهنگ مد اسلامی-ایرانی به سایر کشورها در سایه مطبوعات قوی و نشریات تخصصی این حوزه امکان پذیر است.

انتهای پیام/۶۱
 


آخرین خبرها
منبع: خبرگزاری هنر آنلاین

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.