میانگین سن امید به زندگی در مردان ۷۰ و زنان ۷۳ سالگی است

مدیر جمعیت، سلامت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: میانگین سن امید به زندگی در جهان ۷۱٫۵۶ سال بوده و این مساله در مردان ۷۰ سال و در زنان ۷۳ سال است.

به گزارش گروه سلامت ممتازنیوز به نقل از خبرگزاری دانا(داناخبر)، محمد احمدیان مدیر جمعیت، سلامت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه نظام مراقبت از بدو تولد تا ۲۵ سالگی و همچنین سنین پس از ۶۰ سالگی را در مردان زیر پوشش قرار می دهد، اظهار کرد: ‌سنین ۲۵ تا ۶۰ سالگی دوره فعالیت مردان به شمار می رود که در این زمان، ممکن است مردان در معرض آسیب های جسمانی ناشی از محیط کار، حوادث و سوانح و بیماری ها قرار بگیرند.

وی افزود: ‌بسیاری از موارد ابتلا به بیماری های غیر واگیر ریشه در سبک زندگی دارد که با ترویج فرهنگ تغذیه سالم، اصلاح سبک زندگی، فعالیت بدنی مناسب، کنترل استرس و اجتناب از رفتارهای پرخطر می توان از آن ها پیشگیری کرد.

مدیر جمعیت، سلامت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره بر لزوم توجه به سلامت مردان خاطر نشان کرد: ‌اعتیاد در مردان ۱۰ برابر، سقوط و حوادث غیر عمدی ۳ برابر و حوادث ترافیکی ۵ برابر بیشتر از زنان است.

دکتر احمدیان با اشاره به اینکه هفته سلامت مردان از یکم الی هفتم اسفند برگزار می شود، خاطر نشان کرد: ‌در این هفته تلاش می شود توجه جامعه، سازمان ها و ارگان ها را بحث سلامت مردان افزایش دهیم.

وی ادامه داد: یکی از وظایف ادارات و ارگان‌ها در رابطه با سلامت مردان ایجاد افزایش دسترسی مردان به اطلاعات سلامتی خود است که در این هفته این اطلاعات در اختیار آنها گذاشته می‌شود.

مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: هفته سلامت مردان با شعارهای متناسب در این زمینه نامگذاری شده است که به ترتیب سلامت مردان و آسیب‌های ناشی از حوادث، سلامت مردان و رعایت ایمنی در ورزش، سلامت مردان و رعایت ایمنی در محیط زندگی، سلامت مردان و رعایت ایمنی در محیط کار، سلامت مردان و رعایت ایمنی در راه‌ها، سلامت مردان و رعایت ایمنی در رفتارهای پرخطر و سلامت مردان و رعایت ایمنی در رانندگی نام دارد.

دکتر احمدیان با بیان اینکه یکی از شاخص‌های مهم در سلامت «امید به زندگی» است، افزود: میانگین سن امید به زندگی در جهان ۷۱٫۵۶ سال بوده و این مساله در مردان ۷۰ سال و در زنان ۷۳ سال است.

وی اضافه کرد: نخستین اولویتی که باعث کاهش عمر مردان می‌شود حوادث بوده، پس از آن بیماری‌های روانی، سپس بیماری‌های قلبی و عروقی و در نهایت بیماری‌های تنفسی است.


خبرگزاری دانا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.