نسل پنجم ارتباطی در حال بررسی

گردآوری توسط گروه فناوری اطلاعات ممتاز نیوز

سایت خبری ممتاز: رییس پژوهشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به این‌که نسل پنجم فناوری‌های ارتباطی تا سال ۲۰۲۰ میلادی زمینه‌ی ارتباط پنجاه میلیارد دستگاه ارتباطی را به وجود خواهد آورد، گفت: در این زمینه پژوهشگاه ارتباطات وظیفه رسیدگی به پروژه‌های مطالعاتی اولیه برای فناوری ۵G را دارد.

محمد خوانساری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان این‌که فناوری جدید ارتباطی نسل پنجم نیازمند ابزارها و پروتکل‌های جدیدی است، گفت: این فناوری هوشمند می‌تواند در همه جا و همه وقت در دسترس افراد باشد. اما شرکت‌های بزرگ دنیا و موسسات هنوز چیزی به نام استاندارد برای این فناوری جدید تدوین نکرده‌اند.

رییس پژوهشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به این‌که در ایران مرکز تحقیقات مخابرات یا همان پژوهشگاه ارتباطات عهده‌دار برنامه‌ریزی برای پروژه مطالعاتی ۵G است، تصریح کرد: لازم است این پژوهشگاه برنامه‌ای را در حوزه بومی‌سازی این فناوری و مشارکت در تدوین استاندارد‌های آن انجام دهد.

وی افزود: اگر از نظر زمانی بتوانیم به درستی در این زمینه پیشروی کنیم، در اسفند‌ماه و یا اوایل سال آینده در این حوزه همایشی با موضوع “بررسی ابعاد مختلف این فناوری، حوزه کسب‌وکار، مسائل فرهنگی و حریم خصوصی افراد” برگزار خواهیم کرد.

خوانساری در بخش دیگری از این گفت‌وگو اظهار کرد: در حال حاضر حجم بسیار زیادی از داده‌های افراد توسط دستگاه‌های دیجیتالی که در اختیار مردم است رد و بدل می‌شود و این داده‌ها این امکان را فراهم می‌کند که اطلاعاتی بسیار ذی‌قیمت در حوزه کسب‌وکار و برنامه‌ریزی در فضای مجازی به دست آید.

رییس پژوهشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: اگر برنامه‌ریزی لازم در این زمینه در کشور انجام ‌شود می‌توان براساس این داده‌ها برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داد.

وی در این باره خاطر نشان کرد: لازم است درباره‌ی استفاده از این داده‌های انبوه برنامه‌ریزی‌های لازم و کارهای پژوهشی مرتبط به‌طور دقیق انجام شود تا این پروژه دچار مشکلاتی که به دلیل عدم پژوهش در پروژه‌های دیگر اتفاق افتاده نشود.

رییس پژوهشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین درباره‌ی توصیه وزیر ارتباطات برای سپردن دیتاسنتر به بخش خصوصی گفت: این موضوعی است که سازمان فناوری اطلاعات متولی آن است.

خوانساری تصریح کرد: در کشور لازم است به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که دیتاسنترها برای بخش خصوصی سودآور باشند. این دیتاسنتر‌ها در واقع مصرف‌کننده عمده پهنای باند در کشور هستند و باید با اتخاذ راهکارهایی بتوانیم فعالیت دیتانستر‌ها را اقتصادی‌تر کنیم.


آخرین اخبار
باز نشر: سایت خبری تحلیلی ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.