نکاتی راجع iبه متخصصین زنان

منتشر شده در پورتال خبری ممتاز نیوز iبه نقل از منبع ذکر شده در انتهای مطلب

متخصص زنان و زایمان در بیماری‌های زنان و دستگاه تناسلی تخصص دارد. مراقبت‌های دوران زایمان برای زنان در دوران بارداری و پیش از اینکه کودک متولد شود، انجام می‌شود.این متخصصان همچنین در تولد کودک نقش مهمی دارند.
پزشک متخصص زنان در طول زندگی شما iبه عنوان خانم نقش مهمی دارد. از جمله کنترل بارداری و تنظیم خانواده، تولد و دوران یائسگی.
یک متخصص زنان و زایمان همچنین می‌تواند در امر غربالگری سرطان درمان عفونت‌ها و انجام جراحی‌های ناحیه لگن و دستگاه ادراری نقش مهمی داشته باشد.گاهی ممکن است شما هنگام معاینه بخش‌های خاصی از بدنتان عصبی و خجالت‌زده شوید اما معاینه این بخش‌ها توسط پزشک متخصص زنان کمی راحت‌تر است و بیان این مشکلات با این پزشکان آسان تر خواهد بود.
برای تنظیم معاینات منظم سالیانه، نکاتی هست که باید همیشه مدنظر داشته باشید.پزشک متخصصی را پیدا نمایید که همیشه مورد اعتمادتان باشد:
· مسلما شما هرگز نمی‌خواهید iبه هر کسی که باید بخش‌های حساس بدنتان را معاینه کند اعتماد نمایید. بنابراین iبهتر است یک پزشک را انتخاب و همیشه مشکلات‌تان را با او مطرح نمایید.
· این پزشک را iبه طور اتفاقی پیدا نکنید. حتما از دوستان و آشنایان در مورد یک پزشک ماهر و خوب سوال نمایید و با مشورت پزشک خود را انتخاب نمایید.
· هنگام تصمیم‌گیری در مورد انتخاب پزشک توجه نمایید که آیا ترجیح می‌دهید پزشک مرد را انتخاب نمایید یا زن. بعضی زنان ترجیح می‌دهند که پزشک خود را خانم انتخاب نمایند چرا که باید گاهی هنگام معاینه کاملا لباس‌هایشان را خارج نمایند.
· سعی نمایید در مورد مدرک، تجارب پزشکی و سابقه پزشک خود اطلاعات کسب نمایید و این سوالات را حتما از او بپرسید.
· آیا بیمه مرا می‌پذیرد؟
· در کدام بیمارستان معاینه و عمل جراحی انجام می‌دهد؟
· در چه ساعاتی و چه روزهایی در مطب کار می‌کند؟
· وقتی من iبه او نیاز دارم آیا او در دسترس خواهد بود؟انتظار چه چیز را هنگام ملاقات دارید؟چه وقتی باید یک پزشک متخصص زنان و زایمان را ببینید؟
انجمن بیماری‌های زنان و زایمان آمریکا پیشنهاد می‌کند که دختران از سن ۱۳ تا ۱۵ سالگی حتما یک پزشک متخصص زنان و زایمان متبحر را پیدا نموده و همیشه iبه طور منظم iبه او مراجعه نمایند.زنان متاهل لازم است که ۲۴ ساعت پیش از معاینه فعالیت جنسی نداشته باشند چرا که فعالیت جنسی می‌تواند بافت‌های داخل دستگاه تناسلی از جمله واژن را ملتهب نموده و روی نتیجه آزمون‌های تشخیصی تاثیر بگذارد.
قرار ملاقات شما با پزشک‌تان معمولا با یک معاینه کلی آغاز می‌شود. قد و وزن و فشارخون شما در اولین ویزیت چک می‌شود. گاهی لازم است تا آزمایش ادرار و خون بدهید.برای انجام معاینه جسمانی لازم است که شما iبه اتاق مخصوص معاینه بروید و لباس‌های زیر خود را خارج نمایید.ممکن است iبه شما یک لباس بلند iبه نام گان داده شود تا بپوشید و راحت باشید.
معاینه با پرسیدن چند سوال عمومی در مورد سابقه پزشکی شما و خانواده‌تان آغاز می‌شود او ابتدا قسمت‌های خارجی دستگاه تناسلی شما را برای وجود ناهنجاری‌ یا بیماری‌های پوستی معاینه می‌کند و سپس از داخل دستگاه تولیدمثل شما را هم بررسی می‌کند.آزمون پاپ‌اسمیر معمولا برای همه خانم‌های متاهل انجام می‌شود. در این آزمون پزشک نمونه‌هایی از سلول‌های دهانه رحم را iبه وسیله یک برس کوچک برداشته و آن را برای بررسی‌های بیشتر iبه آزمایشگاه می‌فرستد.
همچنین شما را از نظر وجود بیماری‌های قابل انتقال جنسی معاینه می‌کند. همچنین شکم و پستان‌ها، لوله‌های رحمی و تخمدان‌ها توسط سایر آزمون‌هایی که وی iبه شما پیشنهاد می‌کند مورد معاینه قرار می‌گیرد.
گفت‌وگو با پزشک:
سعی نمایید حتما سالیانه یک بار توسط پزشک معاینه شوید. حتی اگر سوالات‌تان iبه نظرتان خجالت‌آور است. مطمئن باشید که پزشک پیشا هم این مشکلات را از سایر اشخاص شنیده است. در مورد روابط جنسی، قاعدگی و هر چه فکر می‌کنید برایتان سوال است بپرسید.
وی از شما سوالات متعددی می‌پرسد. این سوالات ممکن است بسیار شخصی باشد اما حتما لازم است که برای مراقبت‌های کافی iبه سوالات او پاسخ صحیح دهید.
سوالات شامل:* قاعدگی و هر مشکل که پیرامون آن باشد مثل قاعدگی سنگین یا قطع آن
* ترشحات ناحیه واژن
* روابط جنسی و میزان آن
* مشکلات حین روابط جنسی
* بیماری‌های قابل انتقال جنسی
* روش‌هایی که برای کنترل بارداری استفاده می‌کنید
* سابقه واکسیناسیون‌های پیشی iبه خاطر داشته باشید که پزشک دوست شما است و همیشه در رفع مشکلات شما را راهنمایی می‌کند. اگر بین هر دوره معاینه‌ها مشکلی داشتید برای ملاقات‌های سریع از او سوال نمایید.

parsianforum.com

ممتازنیوز – زنان

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.