هجوم لشکر ساپورت پوش ها در ایران + تصویر

گردآوری توسط گروه تفریحات و سرگرمی ممتازنیوز

سراج ۲۴، سایت شبکه “فرانس ۲۴″ در گزارشی با عنوان ” حمله شلوارهای تنگ به تهران جنجال برانگیز شد” نوشت: شلوار ساپورت شلوار تنگ زنانه ای است که ایران را در بر گرفته است. مشکل آنجاست که این نوع از پوشش مورد تایید مقامات ایرانی نیست. آنها این نوع پوشش را بسیار دور از لباس اسلامی می دانند. زنانی که ساپورت بپوشند در معرض بازداشت هستند که کار درستی است.

ظهور این شلوارها در ایران بحث و جدل هایی را نیز به همراه داشته است. بخشی از محافظه کاران صفحه ای را در فیس بوک با عنوان “از ساپورت بدم می آید” راه اندازی کرده اند. این افراد معتقدند زنانی که این شلوار را به تن کنند چارچوب های اسلامی را رعایت نمی کنند.همچنین این عبارت “حمله لشکر ساپورت ها به تهران” رواج بسیاری در میان محافظه کاران ایرانی داشته است.یکی از کاربران و اعضای این صفحه می نویسد: تاریخ این لباس تنگ به زمستان ۲۰۱۲ باز می گردد زمانی که عروسک باربی در تهران با این لباس حاضر شد.


او ضمن ابراز نگرانی از گسترش ساپورت های رنگی در تهران گفت: زنان از هنگام انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران در بهار گذشته، شجاع تر شده اند. روحانی به عنوان نمای معتدل حکومت ایران شناخته می شود.در این گزارش آمده است: زنان در ایران به نرم کردن خطوط قرمز عادت کرده اند. بسیاری از آنها در لاک زدن به ناخن ها یا به پا کردن صندل تردید نمی کنند.

هجوم لشکر ساپورت پوش ها در ایران + تصویر

ایلی ۲۷ ساله و در تهران زندگی می کند. او می گوید: ۲ سال پیش به دلیل پوشیدن ساپورت دستگیر شدم. در منطقه ونک در حال گشت و گذار بودم و ساپورت مشکی به پا داشتم. یک زن از پلیس امنیت اخلاقی نزدیک من شد. از من پرسید چرا چنین لباسی را می پوشی؟ گفتم مگر ممنوع است؟ گفت: بله، دولت هم دستوری درباره این لباس صادر کرده است.

با دوستم تماس گرفتم و از او خواستم شلوار مناسبی را برای من بیاورد اما پلیس مانع این موضوع شد. آنها من را به پلیس بردند و با ساپورت از زوایای مختلف از من عکس گرفتند.هم اکنون قیمت هر ساپورت در ایران بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ هزار ریال معادل ۴٫۵ تا ۹ یورو است. این در حالی است که قیمت هر شلوار جین حداقل یک میلیون ریال معادل ۲۲ یورو است. بسیاری از زنان ترجیح می دهند به جای یک جین ، ۵ ساپورت داشته باشند.شلوار ساپورت امروزه با تقاضای زیادی در بازار روبه رو است.


تانیا ۲۹ ساله در تهران زندگی می کند. او هم می گوید: قبل از این پوشیدن “بوت” (نوعی چکمه ساق بلند) هم ممنوع شده بود پس عجیب نیست اگر ساپورت پوشیدن هم با مشکل روبه رو شود.وی می افزاید: ای کاش مقامات به جای اینکه وقت خود را با توقیف زنان به دلایل بیهوده سر می کردند به مشکلات روزانه مردم می پرداختند.با این حال ، مخالفان این قبیل پوشش ها می گویند حفظ سلامت اخلاقی جامعه چیزی نیست که بتوان بدان بی اعتنا بود.


ایران -موبایل-کامپیوتر-آموزشی-فرهنگی-تفریحی-سرگرمی-فال
باز نشر: سایت خبری تحلیلی ممتاز نیوز www.momtaznews.com

تا این لحظه ۱۶نظر ثبت شده
  1. هموطن:

    باسلام به همگی.عزیزان ما داریم تبادل نظر میکنیم پس خواهشا توهین به همدیگه نداشته باشیم.همه ما انسانیم ومعنای اونو درک میکنیم پس چه خوبه که در فضایی منطقی ومسالمت آمیز این موضوع رو به بحث بگذاریم وبا هم اندیشی به نتیجه ای مطلوب برسیم تا شأن هم زن وهم مرد ایرانی حفظ شود.

  2. جگرخون:

    خدایییش این ساپورتا دله ما پسرا رو خون کرده هاا
    لامصب ادم کشه!!!خخ
    پسریو ندیدم که ساپورت پوشارو ببینه و دهنش آب نیفته

    • اقای کریمی:

      علی ـ علیه السّلام ـ می‌فرماید: «من کرمت علیه نفسُه، هانت علیه شهواته»[۱] کسی که کرامت و ارزش خود را بشناسد، شهوت نمی‌تواند بر او غلبه کند.

  3. محدثه cr7:

    نمیدونم چی بگم پس هیچی نمیگم

  4. المیرا:

    مگه ساپورت چشه؟؟؟؟ خیلی هم خوشکله واقعا مسخرس که دستگیر میکنند

  5. دخمل یه بنده خدا:

    به نظر من خیلی هم خوشگله… خوب اینم یه نوع پوششه کاش مشکل فقط یه ساپورت بود

  6. المیرا:

    خیلی مسخرس

  7. کلیپس بابا:

    ساپورت یه نوع پوششه،به نظرم هیچ مشکلی نداره.اگه راست میگن شلوارای پسرا رو زیر سئوال ببرن که حتی مارک لباس زیرشونم مشخصه چرا جلو اونا رو نمی گیرن.همه چی واسه ما زشته.پسرا آزادی باشه شک ندارم فقط با لباس زیر میان بیرون.شماها با شیک پوشی مشکل دارید.

  8. amirali:

    اخه ارزونه

  9. عاطفه:

    به نظر من خیلی هم بی خود و مزخرفه.
    مگه نه اینه که میخوان برجستگی پاهاشونو نشون بدن؟
    مگه نه اینه که خود خود خود قران گفته پاهایتان را به گونه ای به زمین نزنید که برجستگی پایتان دیده شود؟
    متاسفانه خیلی از ساپورت پوش ها به این آیه صریح قران دقت نمی کنند….

  10. fatemeh:

    Be nazare man be kesi trabti nadare kheyli ham khosh tipan

    • moj:

      شما شلوار نپوش برای ما پسرها خوشتیپ تر هم به نظر میرشه

      • ما اعراب جاهلی و غرب زده نیستیم .:

        عرب در دوران جاهلیت وعده ها و وعید (تهدید) هاى خداوندى را مورد اهمیت قرار نمى دادند و آنها را تکذیب مى نمودند. «یظنون بالله غیر الحق ظن الجاهلیه؛ آنان گمان ناحق درباره خدا (و وعده ها و وعیدهاى او) که همان گمان جاهلیت است دارند.» (آل عمران/ ۱۵۴)
        ۲- در دوران جاهلیت حکم بر مبناى هوى رائج بوده است. «و ان احکم بینهم بمآ انزل الله و لا تتبع اهوآئهم و احذرهم ان یفتنوک عن بعض مآ انزل الله الیک، فان تولوا فاعلم انما یرید الله ان یصیبهم ببعض ذنوبهم و ان کثیرا من الناس لفاسقون* افحکم الجاهلیه یبغون و من احسن من الله حکما لقوم یوقنون؛ و اینکه میان آنان مطابق آنچه که خدا نازل نموده است،حکم کن و از هوى هاى آنان پیروى منما و بر حذر باش از اینکه تو را از بعضى حقایق فرستاده شده از طرف خداوندى به سوى تو منحرف نمایند. اگر آنان از تو روى گرداندند، بدان که خداوند می خواهد آنان را به مجازات بعضى از گناهانشان گرفتار بسازد و قطعا عده کثیرى از مردم فاسقند. آیا آنان حکم جاهلیت را می خواهند و کیست بهتر از خداوند در حکم فرمودن براى کسانى که یقین آورده اند.» (مائده/ ۴۹- ۵۰)
        ۳-بى پروائى زنان در ظهور در میان مردم از مختصات جاهلیت بوده است. «و قرن فى بیوتکن و لا تبرجن تبرج الجاهلیه الاولى؛ اى زنان پیغمبر در خانه هاى خود مستقر باشید و مانند ظهور در دوران جاهلیت اولى در میان مردم ظاهر نشوید.» (احزاب/ ۳۳) مقصود از جاهلیت اولى، دوران تاریک جاهلیت پیش از بعثت پیامبر اکرم (ص) می باشد. در حقیقت مقصود از «اولى» گذشته و قدیم است. البته اقوال دیگر نیز در تفسیر «اولى» وجود دارد که به قول مرحوم علامه طباطبائى مستند به دلیل نمى باشند.
        ۴- حمیت و تعصب و پافشارى درباره معلومات ناچیز و خواسته هاى بى اساس، از بارزترین خواص زندگى در جاهلیت بوده است. این خاصیت تباه کننده ترین پدیده اى بود که زندگى مردم آن دوران را در خود فرو برده بود. «اذ جعل الذین کفروا فى قلوبهم الحمیه حمیه الجاهلیه فانزل الله سکینته على رسوله و على المؤمنین و الزمهم کلمه التقوى و کانوا احق بها و اهلها و کان الله بکل شىء علیما؛ چون آنان که کفر ورزیدند حمیت و تعصب در دلهاى خود قرار دادند حمیت و تعصب جاهلیت پس خداوند آرامش خود را بر رسولش و بر مؤمنین فرستاد و آنان را به اعتقاد و حرکت تقوائى الزام (موفق) فرمود، رسول خدا و مؤمنان شایسته تقوى و آرامش و داراى هلیت براى آن بودند و خداوند به همه چیز دانا است.» (فتح/ ۲۶)
        این پدیده بنیان کن مردم آن دوران را به روزگار سیاه نشانده بود. پرستشهاى جاهلانه که خود کشف از ضعف نفس و محدودیت اطلاعات و کوته بینى می نماید، مانند نژادپرستى که در قبائل عرب بیداد می کرد، همه سطوح روانى مردم جاهلیت را فرا گرفته بود. می توان گفت: اصلا پدیده اى به نام حیات و جان که در همه افراد نوع بشر وجود داشت براى یک فرد جاهلى مطرح نبود تا درباره احترام و ارزش آن دو بیندیشد امیر المؤمنین (ع) در توصیف و بیان خواص جاهلیت مطالبى می فرماید که باید مورد توجه قرار بگیرند. از آن جمله در توصیف بنى امیه می فرماید:
        ۱- و می فرماید: «ترد علیکم فتنتهم شوهآء مخشیه و قطعا جاهلیه لیس فیها منار هدى و لا علم یرى؛ (فتنه آشوب فساد و تباه کننده) بنى امیه با چهره اى بس زشت و رعب انگیز و گروه به گروه که متصف به جاهلیتند بر شما وارد می شود نه دلیل هدایتى در آنها وجود دارد و نه نشانى که براى هدایت دیده شود و ما صفات رذل آل امیه را می دانیم که آنان چگونه بار دیگر نژادپرستى و مقام پرستى و ثروت پرستى و حیله بازیها در راه وصول به مقاصد خودرا در جوامع مسلمین به راه انداختند.» (نهج البلاغه/ خطبه ۹۳ ص ۱۳۸)
        ۲- و می فرماید: «صدقه به ابنآء الحمیه و اخوان العصبیه و فرسان الکبر و الجاهلیه؛ شیطان را در تهدید به اغواى فرزندان آدم (ع) فرزندان مقاومت در مقابل حق و برادران تعصب (لجوج ها و متعصب ها) و سواران مرکب تکبر و جاهلیت تصدیق نمودند.» (خطبه ۱۹۲ ص ۲۸۷ و ۲۸۸) یعنى آنان با حرکات و اندیشه هاى خود تهدید شیطان را که اغوا کردن بود تصدیق نمودند و اغوا شدند.
        ۳- و می فرماید: «و استخفتهم الجاهلیه الجهلاء؛ خداوند پیامبر اکرم (ص) را در زمانى مبعوث فرمود که مردم در ضلالت و حیرت بودند و مردم آن دوران را جاهلیتى بسیار سخت سبک و بى مغز نموده بود.» (خطبه ۹۵ ص ۱۴۰) و در خطبه ۸۹ می فرماید: «ارسله على حین فتره من الرسل،و طول هجعه من الامم،و اعتزام من الفتن،و انتشار من الامور و تلظ من الحروب و دثارها السیف؛ خداوند متعال پیامبر اکرم (ص) را در دوران فترت (دوران انقطاع رسالت و وحى) فرستاد، در دورانى که خواب امت ها طولانى شده، و فتنه ها قصد جدى (براى به راه انداختن هرج و مرج و فساد) داشتند. در دورانى که امورپراکنده و از هم گسیخته و آتش جنگها شعله ور بود. نور دنیا گرفته شده و تاریکى همه جا را احاطه نموده و دنیا چهره فریباى خود را آشکار ساخته بود. برگهاى (درخت حیات در دنیا) زرد، و نومیدى از بارور شدن آن بر دلها مسلط، و آب رحمت دنیا در آن فروکش نموده بود. علم ها و مشعلهاى روشنگر هدایت از کار افتاده و علامات هلاک بروز کرده بود. دنیاى آن روز چهره خشن و موذى به اهلش نشان می داد و به روى جوینده اش عبوس (متنفر) مى نگریست. میوه دنیاى آن روز فتنه و طعامش لاشه و پوشاکش ترس و هراس و آنچه که روى لباس بر خود مى بستند شمشیر بود.»
        ۴- و می فرماید: «فالله الله فى کبر الحمیه و فخر الجاهلیه؛ از خدا بترسید، از خدا بترسید (یا خدا را در نظر بگیرید،خدا را درنظر بگیرید) درباره تکبر ناشى از مقاومت لجوجانه در برابر حق و افتخارى که در جاهلیت می ورزیدید.» (خطبه ۱۹۲ ص ۲۸۹)
        ۵- و می فرماید: «فاطفئوا ما کمن فى قلوبکم من نیران العصبیه و احقاد الجاهلیه؛ پس خاموش کنید آن آتشهاى تعصب و کینه هاى جاهلیت را که دردلهایتان مخفى شده است.» (همین خطبه ۲۸۸)
        ۶- و می فرماید: «فانهم قواعد اساس العصبیه و دعآئم ارکان الفتنه و سیوف اعتزآءالجاهلیه؛ زیرا آنان (آن پیشتازان که تکبر مى ورزند…) پایه هاى اساس تعصب و تکیه گاههاى ارکان فتنه و شمشیرهاى افتخار جاهلى به انتساب به نسب و نژاد باشند.

        • عاقبت زناکار:

          کسی که زنا می کند، به شش مصیبت دچار می شود. سه مورد دنیایی و سه مورد هم اخروی است.
          عقوبت دنیایی آن این است که: نورصورت و آبروی او می رود، مبتلا به فقر می شود و عمرش کوتاه می گردد
          عقوبت اخروی آن است که: با خشم خداوند روبرو می گردد، به سختی حساب پس می دهد و در آتش جهنم جاودانه است.
          لِلزَّانِی‏ سِتُ‏ خِصَالٍ‏ ثَلَاثٌ فِی الدُّنْیَا وَ ثَلَاثٌ فِی الْآخِرَهِ أَمَّا الَّتِی فِی الدُّنْیَا فَیَذْهَبُ بِنُورِ الْوَجْهِ وَ یُورِثُ الْفَقْرَ وَ یُعَجِّلُ الْفَنَاءَ وَ أَمَّا الَّتِی فِی الْآخِرَهِ فَسَخَطُ الرَّبِّ وَ سُوءُ الْحِسَابِ وَ الْخُلُودُ فِی النَّارِ.

    • داداشی:

      خدا ذلیلشون کنه دخترهای جواد عقده ای ارزون فروش غرب زده

    • ایرانی روشنفکر:

      افرین بر شما که با نظراتتون نشون میدین که زررنگید و اعراب جاهلی و غرب زده نیستید . همیشه ما با ایمانمون و حجابمون نشون بدیم که اعراب جاهلی و غرب زده نیستیم ..چون اعراب جاهلی کثیفترین و خودنماترین و خونخوارترین بشر بودند و الان هم عملکردشون رو در یمن میبینیم .. خداوند در قران گفته لاتبرجن تبرج جاهلیت ..خود رو مانند زنان جاهل (عصرجاهلیت) برج نکنید .

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.