هنرهای مدرن در گران ترین حراج کریستی+ تصاویر

۱۶اردیبهشت،

در حراج کریستی در تاریخ ۱۵ می، فروش آثاری از هنرمندان مدرنی چون روی لیشتنستین، اندی وارهول، جکسون پولاک و جف کنز، به احتمال بسیار، یک رکورد تازه در این مورد به جا خواهد گذاشت.انتظار می رود خریداران با پرداخت در مجموع بیش از ۴۸۰ میلیون دلار برای ۷۲ قطعه …

کلاس جهانی

در حراج کریستی در تاریخ ۱۵ می، فروش آثاری از هنرمندان مدرنی چون روی لیشتنستین، اندی وارهول، جکسون پولاک و جف کنز، به احتمال بسیار، یک رکورد تازه در این مورد به جا خواهد گذاشت.

به گزارش روزگارنو، به نقل از دیلی میل،انتظار می رود خریداران  با پرداخت در مجموع بیش از ۴۸۰ میلیون دلار برای ۷۲ قطعه سقف این معاملات را به شدت بالا ببرند.

جالب این که، این مبلغ، صرف خرید آثاری می گردد که هزینه پدید آمدنشان بسیار ناچیز است.

خطر زرد

پیغام عشق

جمجمه لجوج

میزی برای یک نفر

انرژی گل

تاثیر دیزنی(بی حوصلگی)

در مواجهه با چالش

بازی کودک(در باران)

در-کفش

بازگشت به سیاهی

آشنایی با حراج کریستی 

خانه حراج کریستی برای اولین بار در سال ۱۷۶۶ در لندن تشکیل شد. در ۵ دسامبر این سال ، شخصی به نام “جیمز کریستی” برای اولین بار در دنیا خانه حراجی با عنوان” خانه حراج کریستی” را تاسیس کرد.

تلاش های این شخص بسیار زود به ثمر نشست و نام این خانه حراج به عنوان مرکزی مهم برای مبادلات هنری بر سر زبان‌ها افتاد.

جیمز کریستی دوست صمیمی و نزدیک “توماس گینز برگ” نقاش بود و تنها پرتره‌ای که از او باقی مانده توسط این نقاش کشیده شده است.

خانه حراج کریستی (christies) بعد از مرگ بنیانگذار آن همچنان به فعالیت خود ادامه داد وطی قرن های ۱۹ و ۲۰  به عنوان بزرگترین محل مبادله آثار هنری شناخته شد.

این خانه حراج از سال ۱۹۷۳ تا ۱۹۹۹ در قالب یک شرکت سهامی عام فعالیت می کرد، اما بعد از این تاریخ یک فرانسوی به نام “فرانسیس پینال” مالکیت خصوصی آن را بر عهده گرفت تا در رقابت با خانه های حراجی چون ساتبی پیروز میدان باشد.

دفتر اصلی این خانه حراج از سال ۱۸۲۳ تاکنون در خیابان “کینگ استریت” لندن ثابت بوده است، ضمن اینکه دفتر دیگری هم در “ساوت کینگستون” دارد.

این خانه حراج در حال حاضر ۸۵ شعبه در ۴۳ کشور جهان دارد که از مهم‌ترین آنها می توان به شعبات نیویورک، پاریس ، لس آنجلس، دبی، آمستردام، هنگ کنگ، رم و برلین اشاره کرد.

حجم مبادلات این خانه حراج در سال ۲۰۰۶ ، ۴ میلیارد و ۶۷۰ میلیون دلار و فقط در نیمه اول سال۲۰۰۷ ، ۳ میلیارد و۲۵۰ میلیون دلار بوده است.

آثار تعدادی از هنرمندان ایرانی مانند رضا درخشانی، سهراب سپهری، محمد احصایی، فرامرز پیل آرام، شیرین نشاط، کوروش شیشه گران، فرهاد مشیری، مسعود عربشاهی، صادق تبریزی، گلناز فتحی و صداقت جباری تاکنون رکورد دار حراج کریستی خاورمیانه (دبی) بوده است.


نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.