پاسخ شهرداری:عبورعابرپیاده این پل به حد نصاب نرسید

۲۹م دیماه ،

یکی ازخوانندگان نوشته بود:«با سلام با تشکر ازتوجهات شما به درخواست های شهروندان به اطلاع میرساند پل عابر پیاده بر روی بزرگراه جلال ال احمد بعد از پل آزمایش محل عبور بسیاری از ساکنین میان سال و مسن میباشدضمن این که هیچ راه عبور دیگری برای گذر از این بزرگراه وجود ندارد لطفا برای پل پله برقی را جایگزین نمایید زیرا اشخاص مسن جهت خرید از میدان میوه و تره بار دائما تردد می کنند و همیشه دچارمشکلات بسیاری برای این جابجایی دارند.»
نوروزیان جانشین معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۲ در پاسخ به این خواننده ای به خبرآنلاین گفت:«در وهله اول باید گفت مکانیزه کردن پل های عابرپیاده هزینه بسیاری را می طلبد. زیرا هزینه هریک ازپله های این نوع پل ها دویست میلیون تومان است. پس می بینید که تنها هزینه این پله ها چیزی در حدود ۸۰۰ میلیون تومان می گردد. با احتساب ارشه این پل ها هر پل مکانیزه چیزی در حدود یک میلیارد تومان سرمایه لازم دارد.»
او ادامه داد:«برای نصب این پل های ضوابط خاصی وجود دارد. یعنی اگردرزمان اوج عبورومرور ظرفیت عابر پیاده به یک حد نصاب تعیین شده ای برسد. آن محل حائز شرایط برای نصب پل مکانیزه می گردد.»
نوروزیان افزود:« پل اشاره شده نیز مورد بررسی قرارگرفته است. اما عبورعابرپیاده این پل به حد نصاب نرسید. از این رونمی توان آن را مکانیزه کرد. ازآنجایی که هزینه این نوع از پل ها بالا است مجبور هستیم که درنصب آنها اولویت بندی کنیم.این اولویت بندی ها نیز براساسا حجم تردد عابرپیاده سنجیده می گردد.البته شهروندان محترم این محدوده در خواستشان را برای مکانیزه کردن این پل به شهرداری ارسال داشته اند. شهرداری هم به احترام آنها حجم ترددعابرپیاده این پل را بررسی کرده است اما به حد نصاب احداث پل عابر مکانیزه نرسیده است.»
۴۵۲۳۵
 

دانلود   دانلود


خبرآنلاین
باز بازنشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.