چرا در هنگام بازی در ویندوز دچار مشکل می شوید؟

۲۸م دیماه ،

فاوانیوز: شاید برای شما پیش آمده باشد که بالاترین کارت گرافیک و قطعات سخت افزاری خوب دیگه ای را داشته باشید ولی هنگام بازی با کامپیوتر در محیط ویندوز دچار مشکل شوید و خطا صفحه ی آبی یا Blue Screen of Death (BSOD) را ببینید و بارها باز تست کنید و با این مشکل مواجه شوید.در این مقاله سبب های آن و راه حل های آن را بیان خواهیم کرد.

۱ – بازی شما آپ دیت نیست

خیلی وقت ها هست بازی نسخه ی اولیه ی خود را روی کنسول های دیگر ارائه می دهد و سپس آن را برای PC ارائه می دهد. در این فرایند تبدیل و نوشتن نسخه ی PC بار ها پیش آمده که بازی با مشکل مواجه شده است که مرجع خطا برنامه نویسان بازی می باشند در این مواقع شما باید بازی را آپ دیت کنید که باگ های احتمالی درست شوند. برای آپ دیت بازی به پایگاه اینترنتی بازی سازنده مراجعه کنید و منتظر آپ دیت رسمی بازی باشید البته آپ دیت های غیر رسمی در انجمن های حرفه ای باز که حالت کرک دارند همیشه وجود دارند.

۲ – کارت گرافیک شما آپ دیت نیست

بعضی مواقع آپ دیت هایی برای کارت گرافیک ها می آید که ما از وجودشان مطلع نیستیم و همین سبب می گردد بازی با کارت گرافیک به مشکل بخورد. معمولا پیغام خطای “driver not responding error” مربوط به این مشکل می باشد که شما یا از طریق آپ دیت اتوماتیک ویندوز (مربوط به کارت گرافیک) و یا آپ دیت آنلاین از Device Manager و یا مراجعه به پایگاه اینترنتی کمپانی برای دریافت آخرین نسخه ی آپ دیت این مشکل را حل کنید.

۳ – حافظه ی رم شما دچار مشکل شده باشد

شاید رم شما دچار مشکلات نرم افزاری/سخت افزاری جزئی شده باشد و نتواند بهره وری کامل از رم برده شود. برای عیب یابی این مشکل باید برنامه های تست رم که نمونه های بسیاری هم نیز ازشون وجود دارند دانلود کنید و در محیط بوت ویندوز رم را تست کنید.

رم Ram

۴ – از آخرین نسخه ی DirectX استفاده نمی کنید

DirectX برنامه ای است که نقش واسط بین کارت گرافیک و رندرینگ بازی را بخوبی ایفا می کند و بهره وری کارت گرافیک در بازی را در بالاترین سطح ممکن می برد. شما می توانید آخرین نسخه ی DirectX را از اینجا دانلود کنید.

۵ – ویندوز شما آخرین آپدیت را ندارد

شاید عجیب بنظر برسد ولی بعضی بازی ها برای سرویس پک های خاص یا ویندوز هایی با پشتیبانی درایور های خاص تولید شده است پس برای اطمینان ویندوز خود را آپدیت نگه دارید.

فاوا نیوز
باز بازنشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.