چرا نباید در هواپیما تصمیم گرفت

۱۱اردیبهشت،

براساس اظهارات یکی از پیشگامان پزشکی هوایی در بریتانیا، سفرکردن با هواپیما تفکر را دشوار می کند، از این رو در سفرهای هوایی خود باید تصمیم گیری را به زمان دیگری موکول کنید.

به گزارش ممتازنیوز به نقل از مهر، دیوید گرادول پزشک پیشگام هوایی به مسافران این سفرها پیشنهاد کرده است که آرام روی صندلی خود بنشینند و استراحت کنند و خود را با حل معماها، جدول کلمات و انجام کارهای خود مشغول نکنند.

علت این امر فشار هوا روی هواپیما است که از فشار هوا در سطح دریا کمتر است از این رو استفاده مغز از اکسیژن در هوا را دشوار کرده و عملکرد آن را کاهش می دهد.

وقتی که یک هواپیما در ارتفاع ۱۲ هزار متری سفر می کند، فشارها در کابین معادل فضای خارج در ارتفاع ۱۸۰۰ تا ۲۴۰۰ متری است.

یک کارشناس برجسته در این زمینه اظهار داشت که هیچ شواهدی در این رابطه وجود ندارد که پوشیدن جورابهای تنگ از شکل گیری ترومبوز سیاهرگی عمقی جلوگیری کند.

گرادول از کالج کینگ لندن توضیح داد که یادگیری در ارتفاع ۲۴۰۰ متری ضعیف می گردد، از این رو  بهتر است در چنین شرایطی اتخاذ تصمیم دربارهٔ مهمترین موضوعات زندگی خود را به زمان دیگر واگذار کنید.

وی افزود: اگرچه در صورتی که در کاری بسیاری ماهر باشید و تمرین کرده باشید بعید است که عملکردتان تحت تأثیر قرار گیرد.

گرادول که اولین استاد بریتانیایی است که به صورت تمام وقت بر حوزه پزشکی هوایی تمرکز دارد، گفت: اگر به صورت معمول جدول حل می کنید، می توانید باز هم این کار را در هواپیما انجام دهید اما نمی توانید کار تازه ذهنی را هنگام پروازهای هوایی به خوبی انجام دهید.

این امر توضیح می دهد که چرا تفکر خلبانهایی که به طور مرتب سفرهای هوایی انجام می دهند ضعیف نمی شود. آنها به انجام وظایف خود در یک شبیه ساز در سطح زمین عادت کرده و پس از آن عازم سفرهای هوایی می شوند.

این پزشک تأکید کرد که پیشنهاد وی زمانی بیشتر مورد تأکید قرار می گیرد که دسترسی به اینترنت در هواپیماها گسترده شود و بسیاری از تاجران از زمان پرواز خود برای کار استفاده کنند.

باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.