کشف گونه ماموتهای کوتوله در یونان

به گزارش خبرگزاری مهر، این گونه از ماموتها با بررسیهای مجدد دندان فسیلی در موزه تاریخ طبیعی بریتانیا که در اصل توسط دبورات بیت در سال ۱۹۰۴ در جیزه کرت یونان کشف شده بود، کشف شدند.

این تیم تحقیقاتی جای پای “دبوراه بیت” را در جزیره کرت دنبال کردند و شواهد جدید فسلی یافتند که موجب شد درباره اندازه این ماموت کوتوله تجدید نظر کنند.

دندان فسیلی ماموتهای کوتوله جزیره کرت که در موزه تاریخ طبیعی بریتانیا نگهداری می شود

ماموت پستانداران گیاهخوار و منقرض‌ شده هستند که با فیلهای امروزی نسبت دارند و در آغاز دوران چهارم زمین‌شناسی از ۴٫۸ میلیون سال پیش تا ۴۵۰۰ سال پیش بعد از انقراض دایناسورها در اروپا و شمال آسیا می‌زیسته و بدنشان از موهای بلند پوشیده بوده و عاج طویل و پیچداری داشتند.

این گونه ماموت شناسایی شده حتی در بزرگسالی نیز هم اندازه یک بچه فیل آفریقایی یا آسیایی بودند به طوریکه ۱٫۱ متر قد و ۳۰۰ کیلو وزن داشتند.

محققان اظهار داشتند که ممکن است این گونه از ماموتها حدود ۳٫۵ میلیون سال پیش در جزیره کرت زندگی می کردند.

براساس گزارش شینهوا، دکتر ویکتوریا هریدج به عنوان رئیس این تیم تحقیقاتی اظهار داشت: کوتولگی واکنش شناخته شده تکاملی ماموتهای بزرگ به شرایط زیست محیطی این جزیره بوده است. تحقیقات ما نشان می دهد که شرایط زیست محیطی این جزیره موجب شکل گیری کوچکترین ماموتهایی شده که تاکنون شناسایی شده اند.


MehrNews Rss Feed

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.