FBI، دولت و کنگره آمریکا به دنبال جاسوسی مستقیم در گوگل و فیس‌بوک

۱۰اردیبهشت،

 

دولت آمریکا به دنبال تصویب طرحی در کنگره آمریکاست که به سبب آن شرکت‌هایی مانند فیس‌بوک و گوگل موظف به افشای آنی اطلاعات کاربرانشان خواهند بود.
 
به گزارش فارس به نقل از واشنگتن پست، این طرح شرکت های بزرگ فناوری و پایگاه اینترنتی های وابسته به آنها را هر چه بیشتر به ابزار جاسوسی از کاربران مبدل می کند. 
 
تا به حال پلیس و مقامات قضایی کاربران برای دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران پایگاه اینترنتی هایی مانند فیس بوک و گوگل موظف به ارائه حکم قضایی بودند و پس از مدتی می توانستند به این اطلاعات دسترسی یابند.
 
با ارائه طرح تازه، این شرکت ها دیگر نمی توانند در فرایند جاسوسی دولت و پلیس آمریکا از کاربران دخالتی داشته باشند و فیس بوک، گوگل و .. موظفند تمهیدات فنی لازم برای جاسوسی آنی از ارتباطات شهروندان در پایگاه اینترنتی های یاد شده را فراهم کنند. بر این اساس اف بی آی می تواند در هر لحظه ای که بخواهد ارتباطات آنلاین اشخاص را در گوگل، فیس بوک و … بررسی کند و به استراق سمع بپردازد.
 
حامی اصلی این طرح اف بی آی است که به بهانه مقابله با تروریست ها و جنایتکاران قصد دارد همیشه قادر به کنترل آنی و لحظه ای ارتباطات کاربران اینترنت در شبکه های اجتماعی، ایمیل ها، چت روم ها و … باشد.
 
بر اساس طرح یاد شده شرکت هایی که با پلیس برای اجرای طرح یاد شده همکاری نکنند به سختی مجازات خواهند شد. مجازات هایی که ممکن است به هزاران دلار برسد.
 
این طرح از هم اکنون با واکنش های شدیدی مواجه شده و بر اساس نظرسنجی واشنگتن پست تنها ۷ درصد شهروندان آمریکایی با مجبور کردن شرکت های اینترنتی به افشای اطلاعات کاربرانشان موافقند و در مقابل ۹۳ درصد با این امر مخالفند.

ایستنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.