نخستوزیر ترکیه اعلام کرد که کشورش پس از سرنگونی یکی از هواپیماهای جنگی ترکیه توسط دمشق هیچ تمایلی برای حمله به سوریه ندارد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، رجب طیب اردوغان، نخستوزیر ترکیه این اظهارات را در مراسم معرفی اولین جت آموزشی ساخت داخل به نام “Hurkus” مطرح کرد.
وی افزود: ما ترک هستیم و ملت ترک هیچ تمایلی برای حمله ندارد. ما پیشبینیهای لازم را برای به تاخیر انداختن تمام تهدیدها علیه تمامیت ارضی و اتحاد کشورمان در نظر گرفتهایم. ما هیچگاه به خاک کشورهای دیگر و نگاهی خصمانه علیه کشوری دیگر نداشتهایم.
نخستوزیر ترکیه یادآور شد: ما در مقابل اقدامات خصمانه، حملات و تهدیدها با تمام قوا واکنش نشان میدهیم و هیچگاه برای آنچه که لازم و ضروری است تردید نشان نمیدهیم.
اردوغان روز سهشنبه در نشست حزب “توسعه و عدالت” در پارلمان مدعی شده بود که رژیم بشار اسد، رئیسجمهور سوریه خطری جدی برای امنیت ترکیه محسوب میشود.
ترکیه اعلام کرده که سرنگونی هواپیمای جنگی این کشور توسط سوریه بدون مجازات نمیماند اما در عین حال تاکید کرده که این به معنای تمایل برای جنگ با سوریه نیست.
این در حالیست که سوریه تیراندازی به سوی هواپیمای جنگی اف – ۴ ترکیه را اقدامی برای دفاع از خود توصیف کرده است.
۲۶۱۴۹

خبرآنلاین