آموزش ماموران‌ ناجا برای‌ برخورد با بدحجابی

آموزش ماموران‌ ناجا برای‌ برخورد با بدحجابی

معاون اجتماعی نیروی انتظامی با اعلام اینکه سقف حجاب در کشور چادر است گفت: مردان نیز باید حجاب و عرف را رعایت کنند.

مهر، سردار بهمن کارگر در برنامه ای تلویزیونی با اشاره به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: بجز نیروی انتظامی بیش از ۲۵ دستگاه دیگر در زمینه عفاف و حجاب مسئولیت دارند که وزارت کشور در حال پیگیری چگونگی عملکرد این دستگاه ها در این زمینه است.

عاون اجتماعی ناجا اضافه کرد: بیش از پنجاه درصد از فعالیت های ناجا در زمینه عفاف و حجاب فرهنگی است.

کارگر گفت: در زمینه ترویج عفاف و حجاب هزینه های زیادی صرف آموزش همگانی، چاپ پوستر، بر گزاری نمایشگاه ها و جشنواره ها شده ا ست. اگر طبق راهکارهای عفاف و حجاب‏، دستگاه های مورد نظر به وظایف خود عمل می کردند دیگر نیازی به برخورد سلبی نیروی انتظامی نبود.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی تاکید کرد: کار فرهنگی را باید از مهد کودک ها و دبستان ها شروع کرد تا شئونات اسلامی در یک جامعه نهادینه شود.  ما با حداقل ها یعنی با کف حجاب در جامعه برخورد می کنیم و سقف حجاب در جامعه چادر است. حجاب تنها مخصوص زنان نیست و آقایان نیز باید عرف جامعه را رعایت کنند.

وی تشریح کرد: تشخیص مصادیق عفاف و حجاب در هر منطقه جغرافیایی متفاوت است و ما نمی توانیم یک مدل لباس را برای همه کشور تعریف کنیم چون جغرافیای مختلفی در کشور ما وجود دارد. نوع برخورد در جاهای مختلف متفاوت است و درست آن است که حجاب و عفاف رعایت شود و پوشش خاصی مد نظر نیست اما با پوشش هایی که مظاهر غربی را تبلیغ کنند یا به صورت مانکنی باشند برخورد می شود.

وی افزود:در سازمان های دولتی حد حجاب از سال ها پیش تعیین شده یعنی خود دستگاهها با مصادیق بدحجابی و بدپوششی آشنایی کامل دارند و بهتر است ابتدا این دستگاهها به اصلاح خود بپردازند و وضعیت عفاف و حجاب را در سازمان متبوع خود را اصلاح  کرده و بعد از مراجعه کنندگان بخواهند که وضعیت عفاف و حجاب را رعایت کنند.

معاون اجتماعی پلیس اضافه کرد: با توجه به تدابیری که در سال جدید به نیروی انتظامی ابلاغ شده است به مراکزی که محل مراجعه مردم است مثل جشنواره ها و نمایشگاه ها مراجعه و صحبت می کنیم که شئونات اسلامی را رعایت کنند. مانند نمایشگاه غذا که به علت وضعیت نامناسب برگزار کنندگان به تعطیلی کشیده شد. متاسفانه برخی از موسسات و شرکت ها که نیروی مورد نیاز این نمایشگاه ها را تامین می کنند خانمها را با وضعیتی نامناسب و لباسی خاص و آقایان را هم با همان وضعیت به کار می گیرند که اصلا حجاب رعایت نمی شود و این خود نمونه بارز بدپوششی است.

سردار کارگر گفت: برخوردها در پلیس سلیقه ای نیست و تمام کارکنان چه خانم چه آقا آموزش دیده اند و مصادیق برایشان روشن شده است و این طور نیست که هر کس به صورت سلیقه ای عمل کند البته ماموری که در صحنه حضور دارد باید وضعیت را بسنجد که در آن موقع چه برخوردی انجام گیرد تا شخصیت افراد حفظ شود و فرد دچار مشکلات روحی نشود.

وی افزود: ماموران ما این تشخیص را دارند و مصادیق برای آنها کاملا روشن است. نیروی انتظامی در حال حاضر با بدپوشش ها برخورد می کند نه نوع پوشش و اینکه مردم چه بخواهند بپوشند به خودشان ارتباط دارد.

وی تصریح کرد: برخورد با بدپوششی تنها به وسیله گشت های امنیت اخلاقی انجام نمی شود بلکه اداره اماکن نیروی انتظامی از طریق نظارت و کنترل دقیق اصناف تعامل خوبی با آنان دارند و عفاف و حجاب با کمک و همکاری صنوف روز بروز رو به بهبود است.

معاون اجتماعی ناجا گفت:ما با سیاه نمایی مخالفیم و جوانان ما بسیار خوب هستند اما باید توجه داشت که در حال حاضر ما در یک جنگ نرم قرار داریم و دشمنان به دنبال تغییر شیوه زندگی در کشور ما هستند و اعتقادات ما را هدف گرفته اند و زندگی غربی را ترویج می کنند. جنگ نرم هم همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند مثل بمب شیمیایی است و عملکردی نامحسوس دارد اما اثرات خود را بعدها نشان خواهد داد.

وی ادامه داد: حدود ۷۰ شبکه فارسی زبان راه اندازی و میلیاردها دلار هزینه شده تا فرهنگ اسلامی- ایرانی مردم ما را تغییر دهند.

سردار کارگر تاکید کرد: ناجا ماموریت های مختلفی دارد و همانطور که فرمانده نیروی انتظامی هفته گذشته در مجلس از ماهواره به عنوان ام الفساد یاد کردند که واقعا هم حرف درستی است، چون وقتی که ماهواره وارد یک خانواده می شود بنیان آن دچار مشکل می شود. البته دوستان در صدا و سیما به دنبال تولید یک برنامه هستند تا آسیب های ماهواره را نشان دهند.

معاون اجتماعی ناجا در پایان ضمن تبریک روز سربازان گمنام امام زمان (ع) از همکاری های صمیمانه وزارت اطلاعات با نیروی انتظامی قدردانی کرد.


۵۹۸٫ir

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.