احزاب بازوی مشورتی رئیس‌جمهور منتخب باشند

۲۹خردادماه،

دبیرکل جبهه اصولگرایان اصلاح‌طلب گفت: بهتر است از همین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری فرهنگ‌سازی کنیم تا نخبگان و تشکل‌های سیاسی بازوی مشورتی رئیس‌جمهور منتخب مردم باشند.

“سیدعلی سیدی‌رکنی” در گفتگو با خبرنگار احزابممتازنیوز، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های جبهه اصولگرایان اصلاح‌طلب برای دیدار با “حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی”رئیس جمهور منتخب ملت اظهار داشت: اعضای جبهه اصولگرایان اصلاح‌طلب براساس اولویت‌های کشور و حل و فصل مشکلات، کابینه‌ای پیشنهادی را طراحی کرده‌اند که به رئیس‌جمهور منتخب ارائه خواهند داد.

دبیر کل جبهه اصولگرایان اصلاح‌طلب ادامه داد: بهتر است از همین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری فرهنگ‌سازی کنیم تا نخبگان و تشکل‌های سیاسی کابینه پیشنهادی خود را به رئیس‌جمهور منتخب مردم معرفی کنند و به عنوان بازوی مشورتی برای وی باشند.

وی در ادامه از برگزاری جلسات شورای مرکزی تشکل متبوعش در هفته آینده خبر داد که طی آن سیاست‌های بعد از انتخابات این تشکل جمع‌بندی خواهد شد.

انتهای پیام/


باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بستن پنجره