اعتبارنامه نادران، نمایندگان دشتستان و قصرشیرین هم تصویب شد/اعتبارنامه توکلی در نوبت بررسی جلسه علنی بعد

به گزارش خبرآنلاین، حسن ابوترابی​فرد که در غیاب لاریجانی ریاست جلسه ظهر امروز را بر عهده داشت، در ابتدای جلسه اعلام کرد که در بررسی اعتبارنامه موسوی​نژاد نماینده دشتستان، الیاس نادران و احمد توکلی در مخالفت با وی نطق کرده و او از خودش دفاع کرده است. در بررسی اعتبارنامه حسینی نماینده قصرشیرین نیز توکلی اعتراضاتش را عنوان کرده و یکی از نمایندگان – که نایب رئیس مجلس نام وی را از تریبون علنی اعلام نکرد- هم از او دفاع کرده است.

او در قرائت آرای اعتبارنامه موسوی نژاد گفت که از ۲۰۶ رای نمایندگان حاضر در جلسه امروز مجلس، نماینده دشتستان با ۱۸۹ رای موافق، ۱۱ رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع به تصویب رسیده است.

فتح الله حسینی نماینده قصرشیرین نیز از میان ۱۹۹ رای ارائه شده نمایندگان، ۱۷۹ رای موافق، ۱۱ رای کبود و ۹ رای زرد را کسب کرد و اعتبارنامه​اش به تصویب رسید.

گفتنی است در رای گیری برای اعتبارنامه نماینده بیله​سوار و پارس آباد، حبیب​الله برومند نیز در جلسه امروز مجلس از ۲۴۰ رای، ۱۳۶ رای موافق و ۸۰ رای کبود و ۲۴ رای زرد کسب کرده بود و به این ترتیب اعتبارنامه​اش به تصویب مجلس رسید.

اگرچه به نظر می رسید که اعتبارنامه احمد توکلی و الیاس نادران نمایندگان تهران همچنان در نوبت بررسی باشد اما نایب رئیس مجلس اعلام کرد که معترضین به اعتبارنامه نادران، اعتراضشان را پس گرفتند. از این رو اعتبارنامه وی مصوب اعلام شد. با این حال اعتبارنامه احمد توکلی همچنان بلاتکلیف است و در جلسه بعدی مجلس بررسی خواهد شد.

/۲۹۲۹

دانلود   دانلود


خبرآنلاین

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید *