به گزارش تفسیری ممتازنیوز به نقل از خبر گزاری ایسنا در تاریخ ۵ شنبه ۱۸ آبان ۹۱،

رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از اعزام ۶ هزار نفر از مبلغان به اقصی نقاط کشور در ماه محرم امسال خبر داد.
به گزارش تفسیری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قم، حجتالاسلام والمسلمین احمد واعظی در گردهمایی بزرگ مبلغان ماه محرم که در مدرسه فیضه قم برگزار شد، گفت: با اعزام ۶ هزار مبلغ به اقصی نقاط کشور در ماه محرم، تبلیغ ماه محرم امسال با اهتمام و عنایت ویژه مبلغان از نورانیترین تبلیغها خواهد بود.
وی ادامه داد: طلاب با کمترین چشمداشت نسبت به انجام وظیفه خود اهتمام دارند و در واقع در برابر انجام رسالت دینی که بر عهده دارند خود را مسوول میدانند.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، افزود: مبلغان باید در راه پاسداری از نظام و دین به وظیفه خطیری که بر عهده دارند عمل نمایند.
واعظی با اشاره به رسالت دینی سنگین طلاب، اضافه نمود: طلاب علوم دینی نباید فقط به بحث و درس در حوزه علمیه اکتفا نموده و باید نسبت به تبلیغ دین توجه لازم داشته باشند.
وی با بیان اینکه «دشمنان در تلاش می باشند تا به نظام اسلامی ضربه بزنند» تاکید نمود: آنها با سردادن شعارهای ظاهر فریب با مردم، سر جنگ دارند، ولی خداوند یاوران دین خود را یاری میکند.
وی با اشاره به اهمیت پاسداشت مکتب امام حسین(ع) تصریح نمود: مکتب امام حسین(ع) حیات بخش و ماندگار است و امیدواریم که مبلغان با صدق نیت بتوانند در راه تبیین و نهادینه نمودن فرهنگ عاشورا در جامعه به وظیفه خود جامه عمل بپوشانند.
انتهای پیام
ایسنا