۲۱ آبان ،

نماینده ورزقان خواستار پیگیری اسکان موقت مردم زلزلهزده آذربایجان شد.
به گزارش تفسیری خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دهقانی، نماینده مردم ورزقان در تذکری به وزیر راه و شهرسازی و وزیر کشور نسبت به وضعیت رسیدگی به زلزلهزدگان آذربایجان اعتراض کرد.
دهقانی گفت: بیش از سه ماه از زلزله قبل است اما به وضعیت ۶۰ روستا و یک شهر هنوز رسیدگی نشده است. عدهی بسیاری از مردم هنوز زیر چادر زندگی میکند و در حالی که بارشهای زمستانی آغاز شده است خبری از اسکان موقت نیست.
دهقانی ادامه داد: در همه منطقه تنها ۱۶۰۰ نفر اسکان موقت دارند و ۹ هزار نفر دیگر هنوز زیر چادرها ماندهاند.
نماینده ورزقان ادامه داد: زلزله ۵٫۱ ریشتری که چند روز پیش آمده وضعیت مناطق زلزله زده را باز هم بدتر کرده است. وزیر کشور در مورد یک میلیون کمک بلاعوضی که قرار بود به زلزلهزدگان پرداخت شود رسیدگی کند متاسفانه فرماندار از پیش خودش نمایندگانی برای این مسئله انتخاب کرده است که این کار خلاف قانون است.
وی با بیان اینکه شوراها و دهیاریها باید برای اعطای کمکها به مردم مرجع باشند گفت: متاسفانه رسیدگیهای هلال احمر به مردم زلزلهزده با کاستیهایی روبرو است.
نماینده مردم ورزقان در پایان نسبت به«اقدام یک طرفه صدا و سیما در نشان دادن روند بازسازی مناطق زلزلهزده» اعتراض کرد.
انتهای پیام
ایسنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com