برترین‌های دومین جشنواره ادبی شکرستان مشخص شد

آیین اختتامیه دومین جشنواره ادبی شکرستان در حالی برگزار شد که مصطفی رحمان‌دوست، شاعر و نویسنده برجسته کشور، مهمان ویژه این مراسم بود.

برترین‌های دومین جشنواره ادبی شکرستان مشخص شد

به گزارش ممتاز نیوز، در این دوره از جشنواره، بیش از ۱۲۰۰ اثر در بخش‌های شعر، داستان کوتاه و ادبیات کودک و نوجوان به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی از سراسر کشور ارسال شد. استان‌های خوزستان، فارس و هرمزگان بیشترین آثار ارسالی را داشتند. این جشنواره هم‌زمان با چهارمین جشنواره ملی شکرستان و به همت شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی و با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد.

معرفی برگزیدگان جشنواره ادبی شکرستان

طبق اعلام هیات داوران، در بخش داستان کوتاه بزرگسال، عاطفه خضیری مقام اول را کسب کرد. زینب جلیلیان به رتبه دوم دست یافت و حسین شیرمحمدی و پوران نوروزی به‌طور مشترک در جایگاه سوم قرار گرفتند. همچنین، سمیه همت‌پور، مژگان دشتستانی، میترا دره‌شویی و علی عباسی شایسته تقدیر شناخته شدند.

در بخش داستان کوتاه کودک و نوجوان، مرجان ظریفی به مقام اول رسید، ندا قنبری رتبه دوم را از آن خود کرد و رها هارونی به مقام سوم دست یافت. نرگس محمدی و فرحناز شکراللهی نیز شایسته تقدیر شدند.

در بخش شعر بزرگسال، زهرا شعبانی از استان خوزستان رتبه اول را کسب کرد، قاسم بای از استان گلستان در مقام دوم قرار گرفت و ایرج خواجوی از خوزستان و فاطمه بیرانوند از لرستان به طور مشترک در رتبه سوم جای گرفتند. از لیلا سپهری، زینب رحمانی، فاطمه کاظمی و محمدحسین باقری نیز در این بخش از جشنواره تقدیر شد. 

 در بخش داستان کوتاه عربی، سرور غزی و رحاب عبیات به‌طور مشترک رتبه اول را کسب کردند، سعید عبدالهی به مقام دوم رسید و علی محمود و سعید غاوی شایسته تقدیر شدند. در بخش شعر عربی نیز مریم مگدم مقام اول، عماد غراوی آل‌کثیر مقام دوم، و کلثوم ستاوی مقام سوم را کسب کردند.

در بخش شعر انگلیسی نیز از آرزو کیارسی به عنوان نفر اول تقدیر شد. رتبه دوم مشترک نیز به محمد خادم  و حسین ولی عیدی رسید. هدی ناصری، سید محمد موسوی و نرگس نعمت پور نیز در این بخش شایسته تقدیر شدند. بخش داستان انگلیسی نیز در این رویداد ادبی برندگان خود را شناخت. سیده نرگس موسوی نسب، آذین بهرامی و رها هارونی به ترتیب رتبه های اول تا سوم را از آن خود کردند. بهنام کرمی، نیوشا کرمی، یگانه جعفری، نیلوفر شاطری و مهتاب مولوی نیز شایسته تقدیر شدند.

تلاش برای برجسته کردن مکتب ادبی جنوب 

دوره نخست این جشنواره سال گذشته با مشارکت شاعران و نویسندگان از ۲۲ استان کشور برگزار شد و به یکی از رویدادهای مهم ادبی کشور تبدیل شد. این رویداد در دویمن سال برگزاری در تلاش است تا با همراهی داستان‌نویسان و شاعران، مکتب ادبی جنوب را بیش از پیش برجسته کند.

برگزاری کارگاه‌های داستان‌نویسی شکرستان با تدریس مصطفی مستور، کارگاه شعر شکرستان با تدریس عبدالحمید ضیایی و کارگاه داستان کوتاه عربی با حضور احمد حیدری از بخش‌های ویژه دومین جشنواره ادبی شکرستان بودند.

انتهای پیام/


فرهنگ و هنر
کتاب و ادبیات

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.