بیماری که جیب تان را هدف می گیرد و راه های درمان آن!!

گردآوری شده توسط مجله خانواده ممتاز نیوز

از آنجا که بزرگ‌ترین لطمه که اعتیاد به خرید به شما می‌زند صدمه مالی است بهتر است با این اختلال آشنا شوید و اگر مبتلا به آن بودید به دنبال راه‌حلی برایش بگردید.

در اشخاص بهنجار از نظر روانی، تمایل به خرید و مصرف تحت تاثیر پدیده‌های روان‌شناختی و جامعه‌شناختی گوناگونی است. اما در بعضی بیماری‌های روانی و نابسامانی‌های شخصیتی، دیدگاه‌ها و رفتارهای ویژه‌ای مرتبط با خرید و مصرف دیده می‌شود.اگر هر ماه به این نتیجه می‌رسید که دخل و خرج‌تان با هم نمی‌خواند و با کسری بودجه بسیاری روبه‌رو میباشید، احتمالا شما هم به بیماری ” اعتیاد به خرید ” مبتلا شده‌اید.گاهی اشخاص اشتیاق به خرید را با اعتیاد به خرید اشتباه می‌گیرد. اکثر این دسته از اشخاص هم نمی‌دانند مبتلا به اختلالی می باشند که معمولا از آن خبر ندارند یا حداکثر خودشان و اشخاصی که با آنها زندگی می‌کنند از این موضوع با خبرند. اگر کمد لباس‌های‌تان پر است از لباس‌هایی که حتی یک‌بار هم آنها را نپوشیده‌اید، اگر با نگاه کردن به ویترین مغازه بدون اینکه کنترلی برخودتان داشته باشید وارد مغازه می‌شوید‌ و مهمتر از همه اگر آخر هر ماه به این نتیجه می‌رسید که دخل و خرج‌تان با هم نمی‌خواند چون مبلغ بسیار بسیاری را برای خرید لوازم بی‌مصرف خرج کرده‌اید، شما مبتلا به اختلالی میباشید که در زبان عامیانه به آن اعتیاد به خرید گفته می‌شود.از آنجا که بزرگ‌ترین لطمه که اعتیاد به خرید به شما می‌زند صدمه مالی است بهتر است با این اختلال آشنا شوید و اگر مبتلا به آن بودید به دنبال راه‌حلی برایش بگردید.

این پدیده را بشناسید :
اکثر اشخاصی که دچار اعتیاد به خرید بیمارگونه حاد می باشند، کالاهایی که خریده اند را پنهان کرده یا دربارهٔ آنها دروغ میگویند، اگر از کارت اعتباری استفاده کنند، حتما بیش از یک کارت دارند و به شکلی وسواس گونه نگران پول می باشند. انبار کردن کالاهایی که هرگز مورد استفاده قرار نگرفته یا پوشیده نمیشوند، در میان این اشخاص رایج است و آنها مدام در شرایط بحران مالی به سر میبرند.

راه حل
برای این بیماری راهکار های مختلفی از سوی کارشناسان ارائه شده تا شاید در این اوضاع دشوار بتوانید اوضاعتان را بیشتر سامان بدهید.در این گزارش به بعضی از آنها اشاره می کنیم.

۱ – وقتی در شرایط تعادل قرار دارید به خرید بروید
 زمانی که ناراحت، خشمگین، افسرده و یا بسیاری شاد میباشید زمان مناسبی برای خرید نیست.

۲ – لیست خرید داشته باشید
 هرگز بدون لیست چیزهایی که به آنها نیاز دارید به خرید نروید.

۳ – به زمانی که به خانه برمی گردید فکر کنید
به زمانی که خرید کرده اید و به خانه باز می گردید فکر کنید و احساستان را بررسی کنید. چون بعد از خرید پشیمانی سودی نخواهد داشت.

۴ – اولویت هایتان را مشخص کنید
برای نیازهایتان درجه و اولویت بندی قائل شوید تا همیشه ضروری ترین ها در اولویت باشند.

۵ – برای خود سرگرمی های تازه پیدا کنید
 پاساژ گردی یکی از سرگرمی های رایج این روزهایمان شده که بسیار خرج برمی دارد! سرگرمی تازهی پیدا کنید.


سایت ممتاز|خبر ممتاز
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.