خرداد ۱۴۰۲
در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی صورت گرفت؛
معاون اول رئیس جمهور بر لزوم همدلی و همراهی قوای سه گانه و تلاش و هماهنگی میان همه بخشها در جهت شکل گیری بسترهای لازم برای یکپارچه شدن اطلاعات و الکترونیکی شدن امور تاکید کرد.
جهانگیری افزود: البته ممکن است مقاومتهایی در این مسیر ایجاد شود اما با همراهی، انسجام و همت همگانی خواهیم توانست به این مهم دست یابیم.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین رئیسی معاون اول قوه قضائیه نیز در این جلسه تصریح کرد: شکل گیری حماسه اقتصادی و مبارزه جدی با تخلفات اقتصادی در پرتو همکاری و تعامل سازنده قوای سه گانه صورت می گیرد.
معاون اول قوه قضائیه همچنین بر اهمیت پیشگیری به عنوان یک اولویت مهم در امر مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید و خاطرنشان کرد: باید حساسیت و توجه لازم به موضوع پیشگیری معطوف شود و امیدوارم که ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در دولت تازه بتواند به شناسایی منافذ فساد و برخورد با متخلفین و سوء استفاده گران بپردازد.
در این جلسه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص بهبود نظارت سیستمی در پیشگیری از مفاسد اقتصادی و سامانههای شناسایی تخلفات اقتصادی و همچنین برنامه توسعه این سامانه به حوزه های مختلف اقتصادی در جهت کاهش احتمال وقوع سوء استفاده و افزایش امکان کشف فساد ارائه شد .
در ادامه این گزارش ضمن اشاره به کارایی این سامانهها در پیشگیری و کشف فساد و تشریح عملکرد آن، از تسهیل امور اداری و اقتصادی، حذف فرآیندهای زائد و فسادزا در کسب و کار اقتصادی و در نهایت رونق اقتصادی به عنوان فواید دیگر این طرح یاد شد.
گفتنی است؛ وزیر دادگستری، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، دادستان تهران، بعضی مسئولین دستگاههای اقتصادی و شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست حضور داشتند.
انتهای پیام/
باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com