۰۹م آذر ،
جلوگیری از واردات غیرضروری و کالاهایی که در داخل کشور به اندازه نیاز تولید می شود می تواند منشأ حمایت از تولید و تنظیم بازار شود.

وی تصریح کرد: در صورتی که کالا در داخل کشور به اندازه نیاز و تقاضای مصرف کننده تولید شود جلوگیری از واردات آن می تواند منشأ تنظیم بازار داخلی شود.
ترقی ادامه داد: وقتی تقاضا بیشتر ازعرضه باشد واردات کالاهای ضروری به اندازه نیاز و تقاضا می تواند منجر به تعدیل قیمت ها شود و در این حالت واردات کنترل می شود.
این کارشناس بین المللی حمایت از تولید داخلی را مستلزم برطرف کردن موانع تولید دانست و خاطرنشان کرد: تقویت و حمایت از تولید داخل باید بر مبنای اصلاح قانون کار و حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان داخلی باشد.
وی تصریح کرد: این حمایت و افزایش تولید نیازمند ارتقاء فنی کارخانجات و تولیدات است که باید منابع مالی آنها از طریق وام های بانکی تحقق پذیرد تا تولیدکنندگان بتوانند نسبت به ارتقاء تکنولوژی تولید که کیفیت و بهره وری را افزایش می دهد تلاش کنند.
ترقی افزود: برای حمایت از تولید داخلی و تولید یک کالای مفید و بی نقص باید گام های اساسی در جهت اصلاح الگوی مصرف برداشت.
وی در پایان گفت: اشتغال در کشور و از بین رفتن بیکاری با الگوسازی فرهنگی و حمایت جدی از تولیدات و تولیدکنندگان داخلی میسر خواهد شد./س
باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com