‘سهراب رضایی’ عصر چهارشنبه در آیین اختتامیه جشنواره و مسابقه های ملی بتن اقتصادی کشور در مشهد افزود: رویکرد دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشکده های تابعه آن، افزایش توان مهارتی دانشجویان در کنار آموزشها و توان علمی آنان است.
وی گفت: نگاه به جذب دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تنها دیدگاه نظری و مدرکی نیست.
وی اظهار داشت: نگرش در جذب دانشجو برای ۶۰ رشته کاردانی و ۲۴ رشته کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه فنی و حرفه ای، ارایه آموزش های کاربردی نظری و تربیت دانشجوی متناسب با بازار کار مورد نیاز در جامعه است.
او گفت: توجه به این امر مهم موجب شده که بیشتر دانشجویان دانش آموخته از دانشکده های فنی و حرفه ای کشور علاوه بر جذب بازار کار متناسب با رشته تحصیلی خود، برای تعدادی دیگری از افراد جویای کار هم اشتغال ایجاد کنند.
وی افزود: این امر از نقاط متمایز و شاخص دانشگاه فنی و حرفه ای در مقایسه با سایر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور است.
رضایی حمایت مالی و اداری از شرکتهای دانش بنیان، طرحها، اساتید و دانشجویان خلاق و مبتکر در زمینه های مختلف علمی، مهارتی و فناوری را از رویکردهای مهم دانشگاه فنی و حرفه ای کشور ذکر کرد.
مرحله کشوری مسابقه های ملی بتن اقتصادی که توسط دانشگاه فنی و حرفه ای کشور از ۱۴ اردیبشهت ماه به میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای مشهد آغاز شده بود، عصر چهارشنبه با معرفی نفرات و تیم های برتر پایان یافت.
در فراخوان نخستین، ۱۴۴ تیم از ۲۶ استان، نمونه های بتن خود را برای شرکت در مسابقه به هیات انتخاب مسابقه ها ارسال کردند که از این تعداد ۲۵ تیم برتر به بخش مسابقه راه یافتند.
در این مرحله ۴۲۴ نفر از دانشجویان رشته های عمران و معماری از ۷۶ دانشگاه سراسر کشور در قالب ۲۵ تیم، سازه های بتنی خود را ارایه کردند که از این تعداد ۱۰ تیم به عنوان تیم های برتر مورد قدردانی قرار گرفتند.
۱۶۸ دانشکده فنی و حرفهای زیر مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با ۲۲۰ هزار دانشجو در ۱۵۰ شهر فعالیت دارند./۲
۷۴۹۰/۶۶۴**۱۵۹۷
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) / کد خبر ۸۰۱۳۶۷۲۹
ایرنا: خبرگزاری جمهوری اسلامی