دستگیری عوامل تروریستی قبل از شروع انتخابات

معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیت ستاد انتخابات گفت: قبل‌ از شروع انتخابات تعدادی از عوامل تروریستی که به داخل کشور اعزام شده و مهیای عملیات تروریستی بودند توسط سربازان گمنام دستگیر شدند.

دستگیری عوامل تروریستی قبل از شروع انتخابات

به گزارش ممتاز نیوز، مجید میراحمدی افزود: با اشراف اطلاعاتی دستگاهی اطلاعاتی، قبل‌ از شروع انتخابات تعدادی از عوامل تروریستی که به داخل کشور اعزام شده و مهیای عملیات تروریستی بودند توسط سربازان گمنام دستگیر و جریان‌های تروریستی با یک شکست کامل مواجه شدند.

میراحمدی افزود: تروریست‌ها برنامه‌ریزی کرده بودند که در زمان برگزاری انتخابات با انجام عملیات‌های تروریستی بتوانند یک فضای ناامنی را در کشور حاکم کنند و مردم را نگران و مرعوب کرده تا از حضور آنها در پای صندوق‌های رأی جلوگیری کنند.

به گفته او از جمله اقدامات آنها فراخوان‌هایی برای حضور در ۱۰۰۰ میدان که به نام طرفداران یک کاندیدا بود که بدون اطلاع آنها برای جشن پیروزی صورت گرفت که به‌دلیل عدم همراهی مردم با شکست مواجه شد.

میراحمدی گفت: بنابر گزارش‌هایی خرید و فروش رای انگشت‌شمار بود که در این مورد هم بلافاصله عوامل آن دستگیر شدند و خرید و فروش رأی در در حد صفر بوده.

انتهای پیام/


ایران

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سردترین و گرمترین شهر ایران امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ در ۲۴ ساعت گذشتهتعطیلی مدارس تبریز فردا یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / آیا فردا مدارس آذربایجان شرقی تعطیل استتعطیلی مدارس تهران، البرز و سایر شهرها فردا یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / ایا فردا مدارس تعطیل است؟شاخص آلودگی هوای تهران به تفکیک مناطق امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳تعطیلی دانشگاه ها فردا یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / آیا دانشگاه تهران‌ فردا تعطیل است؟تعطیلی مدارس اهواز و خوزستان فردا یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / آخرین خبر فوری خوزستانآیا فردا تعطیل است یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / خبر فوری تعطیلی ادارات تهران فردانرخنامه قیمت میوه و تره بار امروز در بازار تهران به صورت آنلاین (۲۷ بهمن ۱۴۰۳)تعطیلی مدارس اصفهان فردا یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / آخرین خبر فوری تعطیلی اصفهانزلزله نگاری دقایقی پیش و آخرین زلزله های ایران امروز ۲۷ بهمن ۱۴۰۳جدول زمانبندی قطع برق تهران امروز ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ روی نقشه + برنامه قطعی برق فردادرامد روزانه در منزل با حقوق روزانه (بهمن ۱۴۰۳) کسب و کار اینترنتی در منزل رایگان