۵شنبه ۱۱م آبان ۹۱ iبه نقل از باشگاه خبر نگاران جوان در پورتال خبری ممتاز نیوز انتشار یافته است،
در فتاوای عجیب دیگری دیدن سریالهای ترکیه حرام و وجود امام وقت را دروغ قلمداد نموده و همچنین ایرانی ها را مجوس و آتش پرست خوانده و ریختن خون شیعیان را جایز دانسته است
مفتی کل عربستان سعودی که پیشها گفته بود ” iبه عقیده من بیعت یزید بن معاویه بیعتی شرعی بوده! و حسین را نصیحت کردند که از مدینه iبه طرف عراق نرود، او را نصیحت کردند که بیعت کند ولی او نپذیرفت.” و بدین سبب حضرت سیدالشهداء را بخاطر عدم بیعت با ننگی چون یزید مذمت نبوده بود؛ در فتوای تازهی نفرین نمودن آمریکا را حرام و نامشروع دانست!
“شیخ عبدالعزیز بن عبدالله آل الشیخ” در واکنش iبه مطالب ضد آمریکایی مطرح شده در شبکههای اجتماعی در عربستان پس از طوفان ساندی گفت: مسلمانان باید از این حوادث طبیعی عبرت بگیرند؛ نباید علیه همه دعا نمود چرا که بین آنان مسلمانان بسیاری می باشند و این دعا iبه نفع مسلمانان نمی باشد.
ادعای مفتی کل عربستان در حمایت از آمریکا iبه iبهانه وجود اقلیت مسلمانان در این کشور درحالی است که وی تا کنون فتواهای بسیاری را ضد مسلمانان منطقه جهت تکفیر آنها صادر نموده است و حتی فتوای تخریب قبور اهل بیت (علیهم السلام) را نیز صادر نموده است.
شیخ عبدالعزیز بن عبدالله در یکی از این موضع گیری های متناقض، در اظهاراتی علیه حزبالله، مدعی شد گروههایی که در لبنان، نمادهای اسلامی را برافراشتهاند، دشمنان اسلام می باشند.
مفتی کل عربستان همچنین با حمله iبه شیعیان، ادعا نموده برپایی عزاداری برای سالار شهیدان مغایر با شرع خدا و اسلام است!
شیخ عبدالعزیز در یکی دیگر از فتواهای عجیب خود، تظاهرت گسترده مردمی در کشورهای عربی و اسلامی برای اعلام همبستگی با مردم مظلوم و تحت محاصره فلسطین در نوار غزه را اقداماتی جنجال برانگیز و هرج و مرجی بی فایده خوانده است.
وی همچنین در یک برنامه زنده که از ماهواره المجد عربستان پخش می شد در پاسخ خانمی در رابطه با یزید و قیام امام حسین علیه السلام این چنین پاسخ داد:
” وقت پرداختن iبه این امور قبل و وقت آن سپری شده است . آنها گروهى بودند که درگذشتند، هر کار نیک و بدی کردند براى خود کردند و شما هم هر چه کردید براى خود خواهید کرد و مسئول کار آنها نخواهید بود.
بیعت یزید بن معاویه، بیعتی شرعی است که در وقت پدرش معاویه از مردم گرفته شد و مردم هم بیعت کرده و iبه این بیعت گردن نهادند. امّا هنگامی که معاویه از دنیا رفت حسن و حسین بن علی و ابن زبیر از بیعت با او خودداری کردند.
حسین و ابن زبیر در تصمیمشان مبنی بر بیعت نکردن iبه خطا رفتند. چون بیعت با یزید بیعتی شرعی بود و این بیعت در وقت زندگی پدرش معاویه و در مقابل چشم مردم گرفته شده بود. ولی خداوند در آنچه مقدر می فرماید حکیم و علیم است، آن امتها هم بنا iبه تقدیر خداوند در گذشتند و از دنیا رفتند.
شما را iبه خدا قسم! من دوست ندارم این مطالب را از من نقل کنید. اینها مسائلی است که قبل است. تاریخ هم در باره این مطالب iبه شکلهای مختلف حکایت نموده است. ولی iبه هر شکل این قضایا قبل و همه شده … یزید و حسین بیش از هزار و اندی سال است که از دنیا رفتهاند.
ولی iبه عقیده من بیعت یزید بن معاویه بیعتی شرعی بوده! و حسین را نصیحت کردند که از مدینه iبه طرف عراق نرود، او را نصیحت کردند که بیعت کند ولی او نپذیرفت. ابن عباس و ابن عمر و فرزدق و بسیاری از صحابه او را از رفتن iبه عراق بر حذر داشته و iبه او گقتند که: رفتن iبه عراق iبه مصلحت او نیست. ولی حسین این نصیحتها را نپذیرفت… و خدا هم هر آنچه مقدر فرموده بود انجام شدو…
ولی با این وجود ما برای حسین از خداوند درخواست رضایت کرده و برای او عفو و بخشش را خواستاریم. و مقدرات الهی حکمتهایی دارد که ما از آن آگاه نیستیم …
اصلاً فائده نقل این مطالب چیست؟ حسین هر اشتباهی کرده برای خود کرده…
عقیده اهل سنت و جماعت این است که واجب است تا iبه فرامین کسی که مورد بیعت قرار گرفته و مردم حول محور او جمع شدهاند گوش فرا داده شده و از او پیروی گردد!!! و قیام و سرکشی علیه او نیز حرام میباشد. و از همینرو خروج و قیام حسین علیه یزید حرام بود!!!…
ما میگوییم: حسین در قیامش علیه یزید اشتباه کرد و برای او iبهتر بود که این کار را نمیکرد. و باقی ماندن در مدینه و بر آنچه مردم بر آن اجتماع کرده بودند iبهتر و سزاوارتر بود. و هر چه iبه او گفته شد که عراق طرفدار و همراه تو نیست گوش نداد و توجهی ننمود…
و حقیقت این است که مردم عراق و شام و مصر و حجاز و یمن با یزید بن معاویه در وقت زندگی و حیات پدرش بیعت کرده و امامت و رهبری وی را پذیرفته بودند، iبه همین جهت هم قیام علیه او و تجاوز iبه حریم خلافت او جایز نبود. این همه مطلب است بیش از این هم سخنی نمی گوئیم و معتقد iبه بیش از این هم نیستیم.”
گفتنی است؛ شیخ عبدالعزیز بن عبدالله آل شیخ در تاریخ ۳/۱۲/۱۳۶۲ ق در شهر مکه iبه دنیا آمد، در سال ۱۳۷۰ ق و در سن هشت سالگی پدرش را از دست داد، وی برای تحصیل iبه ریاض منتقل شد تا اینکه در دانشگاه محمد بن سعود شهر ریاض مدرک دکترای خود را گرفت.تا اینکه در سال ۱۴۰۷ iبه عضویت هیئت علمای کبار وهابی عربستان در آمد. و در سال ۱۴۱۲ و با دستور مستقیم پادشاه این کشور سمت ریاست اداره مطالعات علمی و صدور فتاوا منصوب شده است.
در سال ۱۴۱۷ نیز iبه مقام نیابت و قائم مقامی مفتی اعظم عربستان در آمد. تا اینکه بالاخره بعد از مرگ شیخ عبد العزیز بن باز مفتی اعظم وقت عربستان صعودی در تاریخ ۲۹/۱/۱۴۲۰ iبه مقام مفتی عام و اعظم وهابیون عربستان سعودی و رئیس هیئه کبار علما عربستان منصوب شد.
آل شیخ در حکومت عربستان از جایگاه وزارت برخوردار است
وی علاوه بر کوری باطن از ناحیه یک چشم نیز کور می باشد.
باشگاه خبرنگاران