۵ م دیماه به نقل از منبع ذکر شده، در پرتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است
در محیط های کاری با انواع مواجهات از جمله مواجهات شیمیایی، فیزیکی، روحی و روانی و بیولوژیک روبه رو هستیم که هر کدام به نوبه خود می توانند سلامت ما را به خطر بیندازند.

وی افزود: در محیط های کاری با انواع مواجهات از جمله مواجهات شیمیایی، فیزیکی، روحی و روانی و بیولوژیک روبه رو هستیم که هر کدام به نوبه خود می توانند سلامت ما را به خطر بیندازند. در مواجهات شیمیایی ما حلالها را در محیط های کاری داریم و اختلالات ارگونومیک سبب بروز بیماریهای اسکلتی عضلانی می شوند.
این متخصص طب کار بیماریهای اسکلتی عضلانی و کمردرد، افت شنوایی و بیماریهای پوستی را از شایع ترین بیماریهای شغلی عنوان و تصریح کرد: وقتی روش درست انجام معاینات را به پزشکان آموزش دهیم این امر سبب می گردد که بیماریها را بهتر شناسایی کنیم، این امر گام موثری در ارتقاء سلامت شغلی اشخاص خواهد بود.
لبافی نژاد اظهار کرد: بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ متخصص طب کار در کشور داریم که با آموزشی که به این متخصصان داده می گردد و برنامه هایی که از طرف مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت در جهت ارتقای شغلی ارایه می گردد گام موثری در جهت کاهش بیماری های ناشی از شغل و اقدامات درمانی و اصلاحی مناسب خواهد بود.
باز بازنشر: پرتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com