طرح انتزاع، قراردادن توپ اختیارات در زمین کشاورزی

با طرح انتزاع، اختیارات واردات صادرات، آرد، نان و … برای حمایت و کاهش مشکلات به وزارت جهاد کشاورزی واگذار می شود.

شکرخدا موسوی نماینده استان خوزستان و اهواز در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان مطالب فوق افزود: طرح انتزاع، طرح بسیار خوب و جامعی است که وظایف مربوط به بخش کشاورزی که در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار داشت به وزارت جهاد کشاورزی واگذار می شود.
وی ادامه داد: بخش های گندم، آرد، نان، صنایع تبدیلی، شیر، بسته بندی و صنایع غذایی در طرح انتزاع می باشد و یک فوریت آن تصویب شده است.
موسوی تصریح کرد: اگر طرح انتزاع تصویب شود مدیریت مصرف بازار محصولات کشاورزی بخصوص ارزاق مردم تعدیل می یابد.
نماینده استان خوزستان و اهواز اضافه کرد: اگر مسئول نهاده ها، واردات، صادرات، قطعات ماشین آلات کشاورزی یکی باشد تنظیم بازار صحیح و منطقی می شود.
وی در خصوص واردات میوه اضافه کرد: بررسی واردات میوه در دستور کار مجلس است و باید جلوی واردات گرفته شود تا تولیدات داخلی لطمه نخورند.
وی تأکید کرد: ضعف مدیریت در تنظیم بازار باعث گسترش فعالیت واسطه ها در بازار می شود.
موسوی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح انتزاع علی رغم کنترل محصولات دست واسطه ها هم از بازار کوتاه می شود./ک


باشگاه خبرنگاران

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید *

بستن تبلیغ